Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence azimle devam eder oruç gününü aksatmazsan kesin verirsinkızlar günaydın ben kilo bildirimini yarın yapsam olur mu??
dün yeme günümdü bugün yine 67.0 çıktım yani almamışım da vermemişim de ...
ama geçen haftaya bakarsak..
fark:-1,1
toplam fark:-2,4(1 ay oldu sanırım )
sonuçlar böyle sizce 1 ayda -2,4 iyi mi
verilmesi gereken 8 kilom daha var ve de 2 ayım var
Gunaydin hosgeldin bizde sadece 3 gun kisitlisin diger gunler sana kalmis. 3 gun 500 kalori aliyorsun diger gunler setbest. Ben genelde 500 de sikintiliyim 500 ile 1000 arasinda kaliyorum. 500 aldiginda kesin sonuc aliyorsun. Hergun birseyler yazinca motivasyon oluyor birbirimize destek oluyoruz.Günaydın hanımlar bende katilabilirmiyim araniza bu diyetin bendeki etkileri nasıl olcak çok merak ediyorum. Bugün yeme günüm olsun yarın kısıtlı gün ile başlıyorum. Kurallariniz vs varmı sanırım bugün tartı gününüz. Bende 80.4 çıktım bu sabah boyum 163 yaşım 27 ...
Gunaydin ben de bol sporlu bir hafta gidiyor. Sende durumlar nasilGünaydın nasılsınız Nası gidio kilolar
Hoşbulduk sağol kilom aynı 9 gün izinliydim annmlerde yedim hesap yapmadan aynıyım ben de özledim sizi@galatasaray-86 hoşgeldin çoktandır görünmüyordun özlettin kendini
Aynı :)Gunaydin ben de bol sporlu bir hafta gidiyor. Sende durumlar nasil
200 gram vermisim2 gün oruç yaptım 91.8 kiloyu yaşasın duraklama bitti
Benim niyetim de 3 oruç günü ama bir türlü yapamadım bu sefer yapacam seni geçecemelizz0006:3 oruç /67.0/2,4
ben her hafta 3 oruç yapacağım Güzelay tatlım
Toplam kilo ne oldu200 gram vermisim
Kahvaltı çok leziz gözüküyorEki Görüntüle 1962478
Salamlari yiyemedim,. Bide iki kişilik bu menu yine de yarısı 550 kalori ekmekle oysa gözüme azıcık göründü. Yarışı için tabi