• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5:2 Diyeti ( Oruç Diyeti )

Salata 1 kase yağsız 20 kalori + 1 yemek kaşığı sıvıyağ (8gr) 72 kalori.
1 enginnar (haşlama) 64 kalori zeytinyağlı 131 kalori
10 fistik 60 kalori 5 fındık 30 kalori
2 hurma 158 kalori
1 avuç kuru dut (25gr) 75 kslori

Gösteriyor benim program

İlk güne göre gayet güzel. Sen bu işi başaracaksın:super:

Gunaydin ben isyandayim taksi soforunu pataklamamak icin zor tutuyorum kendimi sabahtan bunalima soktu.trafige soktu laf dinlemiyor isyan. Adama dedim bu yol trafik girersen cikamayiz. Ama yok dinlemez. Gelen gecene arabada kufur ediyor . Sinir oldum. Isten ariyorlar biryandan stres basladi sabahtan benin insulin nasil yuksek olmasin

Gunaydin ben isyandayim taksi soforunu pataklamamak icin zor tutuyorum kendimi sabahtan bunalima soktu.trafige soktu laf dinlemiyor isyan. Adama dedim bu yol trafik girersen cikamayiz. Ama yok dinlemez. Gelen gecene arabada kufur ediyor . Sinir oldum. Isten ariyorlar biryandan stres basladi sabahtan benin insulin nasil yuksek olmasin
Günaydın canım taksicinin derdimi, nasıl olsa taksimetre çalışıyor.. Anlaşılan güne zor bir başlangıç yaşamış sin. Umarim tüm gün böyle devam etmez

bugün dünyanın çikolatasını yedim offff :(((((

üzücü bi olay yaşadım çok sevdiğim bi arkadaşımla tartıştım kendimi çikolataya verdim ve adetimin ilk günü hüngür hüngür ağladım :KK61::KK61::KK61:

hemen kendimi toparlamam lazım ve hayatımın geri kalanında çikolata görmek bile istemiyorum tiksindim resmen :olamaz:

veee hemen kendimi toplamalıyım yarın yeni bi başlangıç yapacağım bugün bugünde kalsın ,yarınlar güzel olsun :KK5:

Back