Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemek nasil oldu goruntu gondermedinEki Görüntüle 1962991 Bugün zebzeli yemek olarak bunu seçtim nasıl? Ama ben biraz daha fazla hindi eti koydum 200 gr kadar benim porsiyonum 117 kalori olacak
O. Kadar leziz olmuştu ki resmi çekmeye fırsat bulmadan bitirmiştim. Kalanı bu akşam yiyecem çekerim inşallahYemek nasil oldu goruntu gondermedin
Günaydın canım taksicinin derdimi, nasıl olsa taksimetre çalışıyor.. Anlaşılan güne zor bir başlangıç yaşamış sin. Umarim tüm gün böyle devam etmezGunaydin ben isyandayim taksi soforunu pataklamamak icin zor tutuyorum kendimi sabahtan bunalima soktu.trafige soktu laf dinlemiyor isyan. Adama dedim bu yol trafik girersen cikamayiz. Ama yok dinlemez. Gelen gecene arabada kufur ediyor . Sinir oldum. Isten ariyorlar biryandan stres basladi sabahtan benin insulin nasil yuksek olmasin
Günaydın canım bende bugün yarın görürüm.. adet günüm geldikızlar ben adet oldum bugün 67.3 gösteriyor tartı + 300 o da adetten.....
adet bitsin de şu 66ları 65 leri göreyim inşallah