Bi dakika bir sakin ol diet başladığından buyana kaç kilo verdin ve ne kadar süre oldu sabır gostereceksin sabır gosterince olacak hergün menunu yaz bakalım ne yanlış oldu. Serbest günlerinde ne yiyorsun beraber basaracagiz. Ama onca sakinleş 1 haftada 1 kilo veremediysen ona göre bir yol çizeriz. Ben yediklerimin fotosunu koyacagim kiyasla.oturdum ağlıyorum ben ya
bu yönteme çok güvenmiştim ,yaz geliyor, dolabımı yenileyecektim güya...
psikolojik destek mi alsam moralim sıfır , uyumak 10 kilo verince uyanmak istiyorum, depresyona girmek istiyorum,yerlerdeyim , nasıl kalkacağım bilmiyorum artık, denemediğim yol kalmadı
Elizzz nerdesin daha iyi misin
Gel bugün seninle birlikte oruç yapalim ok mu.. Evet ilk gün zor olabilir ama yarin yeme günü istediğimizi yiyebilecezGünaydın kızlar
Bugun oruç günü yapacaktım ama pzt çok zorlandigim için alışana kadar sadece pzt cuma yapmaya karar verdim.
Bu aralar kafam diyetisyené mi gitsem diye karışık. Aslında diyetisyenin beni zayiflatacagina inanmıyorum. Ama herkes gitmelisin diyor verebilmek için. Yapabils3m karatay yapmak isterdim birtek ona güveniyorum ama çok zor geliyor.. Offffff ne kadar karışığım degilmi
Çok geç uzgunumGel bugün seninle birlikte oruç yapalim ok mu.. Evet ilk gün zor olabilir ama yarin yeme günü istediğimizi yiyebilecez
Tamamdır pazar yapalım o zamanAnlaştık ctesi mi pazar mi hangi gün diğer günler ben akşam kilo bildirimi yapabilirim sabahları koşturma şeklinde ise gittiğim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?