Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür uzun bir aradan sonra ilk oruç günüm tamamladım. 501 kalori yazdı. Yarın güzel olacak istediğim yiyebileceğim
şubat sonu olmazsada mart ortasında görürsün. Sonuçta kilo almoyorsun unutma şuan ki ulaştığın başarıda çok büyükkızlar günaydın dün sporun ilk günüydü biraz da dikkat edince 67.7 ye düşmüşüm yani -700 gr
ben de hep bu rakamlar arasında gittim geldim
bundan sonrası önemli artık benim için hiç olmazsa şubat sonu 65 i göreyim
Yarım saat bişey yeme su iç cay iç bence gecer beden yağ enerji olarak yaksın fırsat verdeBen bugun cok ac uyandim bugun 500 yapim dedim ama bu aclik duygusu ile nasil olacak bilemiyorum
Canım bırak bunu zaman göstersin sen konsantreni oruç günü tam yapmak için harca kilo nasıl olsa gidecek inan banaPazar günleri tartiliyoruz o zaman ok.
Çok ilginçtir ki kilo almiyorum. Canımın istediği herseyi yiyip kilo almamak çok ilginç oldu. Ama vermiyorumda.
Oruçlu iken beden zaten stres altında bide hastalık eklenince zor tabi.. Geçmiş olsun canısı. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.. İstersen iyileşene kadar oruca ara ver.Benim neden yapamadigim belli oldu sogukalginligi geciriyorum burnun bogazim tamamen kapandi vucudum direncsiz olunca diette 500 u yakalayamiyorum onu farkettim 3 tane mandalina yedim kendimi tasiyamiyorum keske ev gidip uyusam aksam olmuyor bugun
aramıza hoşgeldin..sende pazar günü tartılmaya varmısın..SLM. Aranıza yeni katıldım.bnede oruç diyetini uyguluyorum.1 hafta önce başladım.66,6 ile başladım.bugün 64.8 geldim.
bakar niye bakmasın.. Benim eşimin baktığı gibi bakmasındaBugun denedim ama zor gerci henuz 600 kalorideyim aksam sicak bir corba ile bi de mandalina yesem kurtaririrm resmen nefes alamiyorum kulaklarim agriyor. Esimden kaptim 2 gundur hastaydi bakalim bana bakacak mi
tamam süper.böylece haftasonuda kaçamak yapamam tartılacam diye...)aramıza hoşgeldin..sende pazar günü tartılmaya varmısın..
SLM. Aranıza yeni katıldım.bnede oruç diyetini uyguluyorum.1 hafta önce başladım.66,6 ile başladım.bugün 64.8 geldim.