- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan içinin yanmasıda karışmasıda her sey ama hersey cokkkk normal baslarda çokk agır geliyo bi öle bi böle düsünüyorsun gel gitli oluyosun bi için affediyo bi kızıyo bi özlüyo bi nefret ediyosun bunlar olması gereken seyler. Bi zaman gecsin bakalım bi bekle ve ayrıca asla biri istiyor diye yada biri seni seviyo diye evlenmeyı nisanlanmayı arkadas olmayı düsünme zamanla cünkü zihnende kıyaslamaya baslarsın. Her sey gözüne batar ruhen yıpranırsın bu zamanda yapılacak tek sey calısıyosan işine okuyorsan okuluna evine ailene kendine dön zor olacak ama hersey gececek ki bukadar seyin arasında ben gecen sene annem babamda yatıyorlardı hasta babam 1.5 sene yattı kalca kırıgından annemde saglık sorunları.. düşün benim için nasıl zordu.. bende yeni yeni iyileşiyorum Allah buyuk baskada bisey demiyorum canımı en cok yakan sey eli çarpsa canımın acıyacagı insanlar verdi bana zararı.. İyi ki unutmak diye bisey var yoksa nasil ayakta kalırdım. Ayakta kalırdık.Haklisiniz tesekkur ederim bende farkindayim ama kendimde o gucu bulamadim ondan cekindigim icin biraz da. Ne tepki verecek diye dusunuyorum ama tabiki olumlu bi tepki olmayacagi kesin. Ama sogudum gozume batiyo sanki heyecan kalmadi bi yandan da mutluyduk da hatalarini affettim benim de hatalarim oldu neden o zaman degik de simdi diye kendimi sucluyorum ne biliyim oyle karmasik duygular hissediyorum
Gecmis olsun anne babaniz icin cok uzuldum evet butun saydiklarinizi yasiyorum suan zaten akisina biraktim en son kavgadan beri engelli sekildeyiz boyle boyle bitecek gibi galibaŞuan içinin yanmasıda karışmasıda her sey ama hersey cokkkk normal baslarda çokk agır geliyo bi öle bi böle düsünüyorsun gel gitli oluyosun bi için affediyo bi kızıyo bi özlüyo bi nefret ediyosun bunlar olması gereken seyler. Bi zaman gecsin bakalım bi bekle ve ayrıca asla biri istiyor diye yada biri seni seviyo diye evlenmeyı nisanlanmayı arkadas olmayı düsünme zamanla cünkü zihnende kıyaslamaya baslarsın. Her sey gözüne batar ruhen yıpranırsın bu zamanda yapılacak tek sey calısıyosan işine okuyorsan okuluna evine ailene kendine dön zor olacak ama hersey gececek ki bukadar seyin arasında ben gecen sene annem babamda yatıyorlardı hasta babam 1.5 sene yattı kalca kırıgından annemde saglık sorunları.. düşün benim için nasıl zordu.. bende yeni yeni iyileşiyorum Allah buyuk baskada bisey demiyorum canımı en cok yakan sey eli çarpsa canımın acıyacagı insanlar verdi bana zararı.. İyi ki unutmak diye bisey var yoksa nasil ayakta kalırdım. Ayakta kalırdık.
Cok tesekkür ediyorum bende sana diyorum ki bak ben yapmadım pişmanım hersey zamanında gerekmiş oldugunu anladim haklıyken bile anlamak demek buyur beni sucla demek yerine geciyormus anlasılmıyormus emegın sabrın verdiğin deger insan kaynetmeden anlamıyor cünkü bazen KAYBETMESİ ŞART FARZ.Gecmis olsun anne babaniz icin cok uzuldum evet butun saydiklarinizi yasiyorum suan zaten akisina biraktim en son kavgadan beri engelli sekildeyiz boyle boyle bitecek gibi galiba
Haklisiniz keske bende daha ilk kufure maruz kaldigim an bu cesareti gosterebilseydim ah ah o kadar pismanimki o zaman yillarim boyle gecmemis olurdu 4 degil de belki 1 senelik bi iliski olmus olurdu ne ceyiz yapardik ne birlikte olurduk en basindan bitmis olurdu bu kadar da etkilemezdi beniCok tesekkür ediyorum bende sana diyorum ki bak ben yapmadım pişmanım hersey zamanında gerekmiş oldugunu anladim haklıyken bile anlamak demek buyur beni sucla demek yerine geciyormus anlasılmıyormus emegın sabrın verdiğin deger insan kaynetmeden anlamıyor cünkü bazen KAYBETMESİ ŞART FARZ.
Kuzum işte o an anlayamıyoruz zaman diyoruz emegimiz diyoruz sevgimiz diyoruz ama bi bakmişi dahada kötuye gitmiş. Rabbim zorunu kolaylastırsın yuregine aklına selamet versin hakkında ne hayırlı ise yasadıgın umdugundan dahada guzelleserek gelsin hayatına kalbineeHaklisiniz keske bende daha ilk kufure maruz kaldigim an bu cesareti gosterebilseydim ah ah o kadar pismanimki o zaman yillarim boyle gecmemis olurdu 4 degil de belki 1 senelik bi iliski olmus olurdu ne ceyiz yapardik ne birlikte olurduk en basindan bitmis olurdu bu kadar da etkilemezdi beni
Korkum ayrildiktan sonra verecegi tepki kabul edip de rahat birakacagini sanmiyorum. Birlikte oldugumuz icin surekli biz ayrilamayiz bilmem ne derdi bu saplantilari korkutuyor beniŞöyle bir söz okumuştum, 2 kişi arasında kalıyorsanız 2’inciyi seçin, 1’i sevseydiniz 2’inci olmazdı diye... ne kadar haklı ne kadar doğru bir söz. Böyle anlarda hep bu sözü hatırlarım. Bu soruyu bile sormanız sonuçları gösteriyor ama anlıyorum alışkanlıklar var fakat bitmiş artık.
Yaşın çok genç, yeni yeni insanlardan kaçma ve korkma. Tanı, tanış elbet doğru insan cıkacaktır.
Tesekkur ederim ikimiz icin de hayirlisi olsun hep mutlu olun insallahKuzum işte o an anlayamıyoruz zaman diyoruz emegimiz diyoruz sevgimiz diyoruz ama bi bakmişi dahada kötuye gitmiş. Rabbim zorunu kolaylastırsın yuregine aklına selamet versin hakkında ne hayırlı ise yasadıgın umdugundan dahada guzelleserek gelsin hayatına kalbinee
Sizin gibi biri benim hakkimda ne dusunur inanin umrumda bile olamaz. Kim bilir ne konular yazdiniz da profilinizi gizlediniz. Once kendinize bakiniz. Yolumun yanlis oldugunu soyleme hadsizligine sahip olmaniz da sizin ne kadar mutsuz biri oldugunuzu dusundurdu bana yazik. Beni tanimadan kotu bir izlenim olusuyorsa gozunuzde boyut atlamissiniz bravo o da bir basari.Alınmayın ama gözümde sizin hakkınızda kötü bi izlenim oluştu. Umarım doğru yolu bulursunuz.
İki kişiyi bir arada idare eden biri gibi bi izlenim oluşturdunuz. Ben o yüzden umarım doğru, ferah olan bir yolu bulursunuz dedim. Profilimi incelemenize gerek yok. Herkesin hataları olabilir. Hakaret etmenizin lüzumu yoktu. Hem konu açıyorsunuz hem elestiriye katlanamiyorsunuz. Ben profilimi uyeler dışındaki kimse görmesin diye gizledim. Uyelerin gormedigini de sizin sayenizde öğrenmiş oldum. Ama ben çok konu açtım ama hiç bu tarz bi konu da açmadım. Ayrıca tanımadan yorum yapmama kiziyorsunuz ama beni tanımadan siz hakaret ediyorsunuz. Ben mutsuzmusum. Tebrikler, bildiniz, bravo.Sizin gibi biri benim hakkimda ne dusunur inanin umrumda bile olamaz. Kim bilir ne konular yazdiniz da profilinizi gizlediniz. Once kendinize bakiniz. Yolumun yanlis oldugunu soyleme hadsizligine sahip olmaniz da sizin ne kadar mutsuz biri oldugunuzu dusundurdu bana yazik. Beni tanimadan kotu bir izlenim olusuyorsa gozunuzde boyut atlamissiniz bravo o da bir basari.
Tekrar aradi cok sakin bir sekilde inanamiyorum sen emin misin tekrar sormam son kararin mi dedi evet dedim allaha emanet ol dedi kapatti soktayimKizlar beni aradi az once ben bayramda gelmiyorum ve bir sure seninle de gorusmek istemiyorum dedim. Oyle mi dedi sadece sonra kapattik. Simdi ayrilmis olduk mu?