4yillik emek verilen iliski mi yoksa 'O' mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz tesekkur ederim bende farkindayim ama kendimde o gucu bulamadim ondan cekindigim icin biraz da. Ne tepki verecek diye dusunuyorum ama tabiki olumlu bi tepki olmayacagi kesin. Ama sogudum gozume batiyo sanki heyecan kalmadi bi yandan da mutluyduk da hatalarini affettim benim de hatalarim oldu neden o zaman degik de simdi diye kendimi sucluyorum ne biliyim oyle karmasik duygular hissediyorum
Şuan içinin yanmasıda karışmasıda her sey ama hersey cokkkk normal baslarda çokk agır geliyo bi öle bi böle düsünüyorsun gel gitli oluyosun bi için affediyo bi kızıyo bi özlüyo bi nefret ediyosun bunlar olması gereken seyler. Bi zaman gecsin bakalım bi bekle ve ayrıca asla biri istiyor diye yada biri seni seviyo diye evlenmeyı nisanlanmayı arkadas olmayı düsünme zamanla cünkü zihnende kıyaslamaya baslarsın. Her sey gözüne batar ruhen yıpranırsın bu zamanda yapılacak tek sey calısıyosan işine okuyorsan okuluna evine ailene kendine dön zor olacak ama hersey gececek ki bukadar seyin arasında ben gecen sene annem babamda yatıyorlardı hasta babam 1.5 sene yattı kalca kırıgından annemde saglık sorunları.. düşün benim için nasıl zordu.. 😕😕 bende yeni yeni iyileşiyorum Allah buyuk baskada bisey demiyorum canımı en cok yakan sey eli çarpsa canımın acıyacagı insanlar verdi bana zararı.. İyi ki unutmak diye bisey var yoksa nasil ayakta kalırdım. Ayakta kalırdık. 😣😣

Şuan içinin yanmasıda karışmasıda her sey ama hersey cokkkk normal baslarda çokk agır geliyo bi öle bi böle düsünüyorsun gel gitli oluyosun bi için affediyo bi kızıyo bi özlüyo bi nefret ediyosun bunlar olması gereken seyler. Bi zaman gecsin bakalım bi bekle ve ayrıca asla biri istiyor diye yada biri seni seviyo diye evlenmeyı nisanlanmayı arkadas olmayı düsünme zamanla cünkü zihnende kıyaslamaya baslarsın. Her sey gözüne batar ruhen yıpranırsın bu zamanda yapılacak tek sey calısıyosan işine okuyorsan okuluna evine ailene kendine dön zor olacak ama hersey gececek ki bukadar seyin arasında ben gecen sene annem babamda yatıyorlardı hasta babam 1.5 sene yattı kalca kırıgından annemde saglık sorunları.. düşün benim için nasıl zordu.. 😕😕 bende yeni yeni iyileşiyorum Allah buyuk baskada bisey demiyorum canımı en cok yakan sey eli çarpsa canımın acıyacagı insanlar verdi bana zararı.. İyi ki unutmak diye bisey var yoksa nasil ayakta kalırdım. Ayakta kalırdık. 😣😣
Gecmis olsun anne babaniz icin cok uzuldum :KK43: evet butun saydiklarinizi yasiyorum suan zaten akisina biraktim en son kavgadan beri engelli sekildeyiz boyle boyle bitecek gibi galiba

Gecmis olsun anne babaniz icin cok uzuldum :KK43: evet butun saydiklarinizi yasiyorum suan zaten akisina biraktim en son kavgadan beri engelli sekildeyiz boyle boyle bitecek gibi galiba
Cok tesekkür ediyorum bende sana diyorum ki bak ben yapmadım pişmanım hersey zamanında gerekmiş oldugunu anladim haklıyken bile anlamak demek buyur beni sucla demek yerine geciyormus anlasılmıyormus emegın sabrın verdiğin deger insan kaynetmeden anlamıyor cünkü bazen KAYBETMESİ ŞART FARZ.

Cok tesekkür ediyorum bende sana diyorum ki bak ben yapmadım pişmanım hersey zamanında gerekmiş oldugunu anladim haklıyken bile anlamak demek buyur beni sucla demek yerine geciyormus anlasılmıyormus emegın sabrın verdiğin deger insan kaynetmeden anlamıyor cünkü bazen KAYBETMESİ ŞART FARZ.
Haklisiniz keske bende daha ilk kufure maruz kaldigim an bu cesareti gosterebilseydim ah ah o kadar pismanimki o zaman yillarim boyle gecmemis olurdu 4 degil de belki 1 senelik bi iliski olmus olurdu ne ceyiz yapardik ne birlikte olurduk en basindan bitmis olurdu bu kadar da etkilemezdi beni

Haklisiniz keske bende daha ilk kufure maruz kaldigim an bu cesareti gosterebilseydim ah ah o kadar pismanimki o zaman yillarim boyle gecmemis olurdu 4 degil de belki 1 senelik bi iliski olmus olurdu ne ceyiz yapardik ne birlikte olurduk en basindan bitmis olurdu bu kadar da etkilemezdi beni
Kuzum işte o an anlayamıyoruz zaman diyoruz emegimiz diyoruz sevgimiz diyoruz ama bi bakmişi dahada kötuye gitmiş. Rabbim zorunu kolaylastırsın yuregine aklına selamet versin hakkında ne hayırlı ise yasadıgın umdugundan dahada guzelleserek gelsin hayatına kalbinee 💖💖💖

Şöyle bir söz okumuştum, 2 kişi arasında kalıyorsanız 2’inciyi seçin, 1’i sevseydiniz 2’inci olmazdı diye... ne kadar haklı ne kadar doğru bir söz. Böyle anlarda hep bu sözü hatırlarım. Bu soruyu bile sormanız sonuçları gösteriyor ama anlıyorum alışkanlıklar var fakat bitmiş artık.
Yaşın çok genç, yeni yeni insanlardan kaçma ve korkma. Tanı, tanış elbet doğru insan cıkacaktır.

Şöyle bir söz okumuştum, 2 kişi arasında kalıyorsanız 2’inciyi seçin, 1’i sevseydiniz 2’inci olmazdı diye... ne kadar haklı ne kadar doğru bir söz. Böyle anlarda hep bu sözü hatırlarım. Bu soruyu bile sormanız sonuçları gösteriyor ama anlıyorum alışkanlıklar var fakat bitmiş artık.
Yaşın çok genç, yeni yeni insanlardan kaçma ve korkma. Tanı, tanış elbet doğru insan cıkacaktır.
Korkum ayrildiktan sonra verecegi tepki kabul edip de rahat birakacagini sanmiyorum. Birlikte oldugumuz icin surekli biz ayrilamayiz bilmem ne derdi bu saplantilari korkutuyor beni

Kuzum işte o an anlayamıyoruz zaman diyoruz emegimiz diyoruz sevgimiz diyoruz ama bi bakmişi dahada kötuye gitmiş. Rabbim zorunu kolaylastırsın yuregine aklına selamet versin hakkında ne hayırlı ise yasadıgın umdugundan dahada guzelleserek gelsin hayatına kalbinee 💖💖💖
Tesekkur ederim ikimiz icin de hayirlisi olsun hep mutlu olun insallah 💕

İnsan erken büyümek istiyor o yüzden küçük yaşlarda gereksiz ve hayati yönden tehlikeli şeylere yöneliyor. Canım sen halen küçüksün acele etmemelisin bence de, kendini tanımalısın 22 yaş olgun bir yaş değil bunu 25ten sonra acı bir şekilde öğreniyor insan.

Alınmayın ama gözümde sizin hakkınızda kötü bi izlenim oluştu. Umarım doğru yolu bulursunuz.
Sizin gibi biri benim hakkimda ne dusunur inanin umrumda bile olamaz. Kim bilir ne konular yazdiniz da profilinizi gizlediniz. Once kendinize bakiniz. Yolumun yanlis oldugunu soyleme hadsizligine sahip olmaniz da sizin ne kadar mutsuz biri oldugunuzu dusundurdu bana yazik. Beni tanimadan kotu bir izlenim olusuyorsa gozunuzde boyut atlamissiniz bravo o da bir basari.

Sizin gibi biri benim hakkimda ne dusunur inanin umrumda bile olamaz. Kim bilir ne konular yazdiniz da profilinizi gizlediniz. Once kendinize bakiniz. Yolumun yanlis oldugunu soyleme hadsizligine sahip olmaniz da sizin ne kadar mutsuz biri oldugunuzu dusundurdu bana yazik. Beni tanimadan kotu bir izlenim olusuyorsa gozunuzde boyut atlamissiniz bravo o da bir basari.
İki kişiyi bir arada idare eden biri gibi bi izlenim oluşturdunuz. Ben o yüzden umarım doğru, ferah olan bir yolu bulursunuz dedim. Profilimi incelemenize gerek yok. Herkesin hataları olabilir. Hakaret etmenizin lüzumu yoktu. Hem konu açıyorsunuz hem elestiriye katlanamiyorsunuz. Ben profilimi uyeler dışındaki kimse görmesin diye gizledim. Uyelerin gormedigini de sizin sayenizde öğrenmiş oldum. Ama ben çok konu açtım ama hiç bu tarz bi konu da açmadım. Ayrıca tanımadan yorum yapmama kiziyorsunuz ama beni tanımadan siz hakaret ediyorsunuz. Ben mutsuzmusum. Tebrikler, bildiniz, bravo.

İkisine de yol verin ve bir müddet gönül ilişkilerinden uzak durun.
Böyle dramatik ve kaotik işlerin içine niye giriyorsunuz bu genç yaşta?
Girdiniz diyelim,çıkmamak için
uğraşıyorsunuz adeta.
Daha çok gençsiniz,kendinizi yıpratmayın böyle saçma sapan adamlar için.

Öncelikle eskisini bi sal birlikte olmuş olabilirsiniz gayet doğal ama sırf birlikte oldun diye EVLENİLMEZ...seni seven insan her türlü sevecektir.ayrılınca bana bir şey yapmasından korkarım demişsin öyle bi adamla evlenilmez canım.suan ayrılman ilerde iki çocukla baba evine dönmenden iyidir.senin ki alışkanlık sevgi değil.yenisine gelince onu sevmiyosun sadece o ilk flört heyecanı hoşuna gidiyor o ilk mesajlaşmalar ilgiler vs. Ama bi hepsini sal çalış bi gez toz türkiye yi hatta yurt dısını öle evlencem çocuk yapmadan her yeri gezcem geçicen o işleri ev geçindirmek zor eğer çok hali vakti yerinde aileler değilseniz araba alalım ev alalım derken gezme hayal. sevgili olmadan yapamam bn hayatım da biri olmalı bn buna ihtiyaç duyarım dersen flört et sevgili olma..evliliği ilerde de düşünsen geride de düşünsen ilk sevgilinle yürümez aile kültürü farklıysa çekersin...zamanında bu adamı seviyorum 3 yıl sevgili olduk birlikte olduk ailesiyle evlenmicem ki deyip 26 yaşında boşanmak üzere ve 3 aylık bebeğiyle baba evinde olan birinden dost tavsiyesi...

ikimizde küçüktük büyüdük diyorsunya, sen birde 3 sene sonra nasil değişiceğini bilsen.. yani halen fazla büyük değilsin fikirlerin daha da değisicek.. bence ikisinide birak iş hayatina bir atil sonra kendine uygun birini bulursun.. yenisi ile de mesafe girecek anlaşilan..

Daha o kadar gençsin ki, bırak evlenmeyi falan. Baska insanlar tanı, yolun uzun. Zaten bu afamla bu kadar erken yaşta evlenirseniz birkaç yıla boşanırsınız.

Kizlar beni aradi az once ben bayramda gelmiyorum ve bir sure seninle de gorusmek istemiyorum dedim. Oyle mi dedi sadece sonra kapattik. Simdi ayrilmis olduk mu?

Kizlar beni aradi az once ben bayramda gelmiyorum ve bir sure seninle de gorusmek istemiyorum dedim. Oyle mi dedi sadece sonra kapattik. Simdi ayrilmis olduk mu?
Tekrar aradi cok sakin bir sekilde inanamiyorum sen emin misin tekrar sormam son kararin mi dedi evet dedim allaha emanet ol dedi kapatti soktayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X