450 cc high profil meme büyütme estetiği

Daha çok yeni zamanla birazdaha küçülecek ve aşağı inecek daha doğal olacak bence çok iyi yapmışsıniz boyut için. Hiç dert etmeyin resim varsa görebilirsem sevinirim ben sizi izlemeye aldım sizde beni alır mısınız resim üzerinden yorum yapalım

Cnm 2 sene önce benim ameliyatimi da alper bayraktar yaptı. Hiçbir şikayetim olmadı. Çok memnunum.izlemeye aldım seni.resimleri gorebilirsin

yeni taktıracaklar için söylüyorum high profil mentor sert ve öne cıkık oluyor büyük protezde ısrar etmeyin, benim boyum 1.60 kilom 50 doktor 260 cc takacaktı bana bu forumda 300 den aşağı taktırma pişman olursun dediler bende doktorun başını yedim resmen oda istemeyerek taktı güzel görünüyo fakat ben minyon bir bayanım biraz büyük ve sert geliyo bana 400ler duyuyorum yapmayın lütfen onları taşımak var birde

Allahım ya ben doktora küçük diye ısrar ettim kaç defa dilimde tüy bitti bana yaptığına bak biri 325 cc diğeri 275 cc 2 ay oldu hala büyük ve geniş geliyor ya.. ve gerçekten kendimi eksik hissetmesem sütyeni çıkarınca asla böyle bir işin içine girmezdim

kızlar herkese iyi geceler. konu açmayı bir türlü bulamadım o yüzden burdan yazayım dedim. alper bey nisanda doluymuş. 11 mayısa ameliyat günü aldım ama şimdi de korkmaya ve acaba iptal etsem mi diye düşünmeye başladım. kendime de sinir oldum bu kararsızlığıma. sanki pişman olcakmışım gibi geliyo :S nolur bana bi akıl verin yaptıran arkadaşlar değer mi değmez miiii

pişman olmazsın canım emin ol,ben 17 gün önce 445 cc yaptırdım,harika oldu.Eski halimi görmek bile istemem inan.Morluklar geçince fotoğraflarını paylaşacağım.

Canim foto gorebilirmiyiz.Mentor zaten allergandan biraz daha sertmis.Cou doktor mentoru tercih ediyor ama Turkiyede nedenini anlamadim.Avrupada daha cok allergan kullaniyolar.

Canim foto gorebilirmiyiz.Mentor zaten allergandan biraz daha sertmis.Cou doktor mentoru tercih ediyor ama Turkiyede nedenini anlamadim.Avrupada daha cok allergan kullaniyolar.

pişman olmazsın canım emin ol,ben 17 gün önce 445 cc yaptırdım,harika oldu.Eski halimi görmek bile istemem inan.Morluklar geçince fotoğraflarını paylaşacağım.

çok teşekkür ederim @bburju beni izlemeye alırsan sevinirim. ben de kesin kararımı verdim sizin de desteğinizle. 11 mayısta ameliyat olacağım jimerde alper bayraktara. inşallah sizinki gibi sorunsuz ağrısız acısız bir süreç geçiririm. sonrasında da hersey yolunda olur benim için :) ölçümler 5 mayısta yapılacak detaylı bilgiyi o zaman verebilirim ama dual plane istiyorum doğallık açısından ama büyüklüğüne karar vermek zor. eşimi kandırmak için doğal olacağına söz verdim ama yaptırmışken de değsin isterim. tabi göğüs altı çevrem 70 cm olduğu için 400 ler fln bana zor ama bakalım ölçüm günü ne diyecek alper bey. çooooook heyecanlıyım. siz de benim için dua edin nolur :)

Cnm 2 sene önce benim ameliyatimi da alper bayraktar yaptı. Hiçbir şikayetim olmadı. Çok memnunum.izlemeye aldım seni.resimleri gorebilirsin
teşekkürler adan gerçekten çok güzel duruyor. ben de alper beye 11 mayısa randevumu aldım. 5 mayısta ölçüm çizim için gideceğim detaylar o zaman belli olacak. bakalım nasıl olacak çok heyecanlıyım

Ben ilk olarak 400 cc düşünüyordum,daha sonra incelediğim fotoğraflarda 400 cc nin yeterli gelmeyeceğini,425 in daha uygun olacağına karar vermiştim.Ameliyata girerken doktorum yanına 445 cc lik bir protez aldığını,eğer uygun olursa onu da takabileceğini söyledi ve ameliyat çıkışında artık 445 cc lik iki adet füzem vardı :) İlk başlarda acaba çok mu büyük oldu falan diye düşünüyordum ama şimdi doktoruma dua ediyorum. 400 cc kesinlikle yeterli gelmeyecekti bence. Zaten yabancı siteleri incelerseniz 300 lerde pek fazla profil göremezsiniz. Bence cesaretenizi toplayın,yaptırdığınıza değsin. Hem o kadar para vereceksiniz hem de acısına katlanacaksınız.Her şey gönlünüzce olsun.

Selam beni izlemeye alırmısınız

ben açıkçası herkeste farklı duracağı için daha önce fotoğraflara hiç cc açısından bakmadım. yani bence uygun büyüklükteki beğendiğim fotoğrafları kaydettim ama onlar kaç ccye tekabül ediyor bilmiyorum. 445 şuan bana çok büyük geldi mesela ama belki sizde normaldir. morluklar geçince heyecanla fotolarını bekliyorum :) ölçülerin kaçtı peki? benim mesela gerçekten çok dar göğüs kafesim. toplam 70 cm. göğüslerim de 75. heralde bana da 300 ila 350 arası bir şey diyecek diye düşünüyorum. tabi ben hala sizin gibi ameliyat günümü heyecanla bekliyorum diyemiyorum. hatta vakit yaklaştıkça korkum da artıyor. bilmiyorum nasıl olacak bu iş. ben daha önce iç kanama ameliyatı geçirdim karnım yarıldı organlarım çıkarıldı tekrar yerleşti fln çok ağır bir ameliyattı. şimdi tabi her ameliyatın öyle olduğunu sanıyorum. o yüzden de korkuyorum sanırım. bir de göğüslerimin hassaslık olayı var. sanki silikonlara hiç alışamıcakmışım da varlıklarını hep hissedecekmişim gibi geliyor. ama vaz geçemiyorum da.... ne yardan ne serden yani :S

Aslında benim de göğüs kafesimin çok geniş olduğu söylenemez ancak meme dokum vardı.Doğumdan bir süre sonra içi boşaldı,boş birer torba gibi kaldılar.Ondan dolayı yapılan operasyon onların içini doldurmaktan ibaretti.
Çok korkulacak bir ameliyat değil, ben bu operasyonla aynı anda bir de burun estetiği geçirdim,çıktığımda kamyon çarpmış gibiydim ama sadece üç günlük bir sıkıntısı var.Sizin daha önce yaşamış olduğunuz deneyimden dolayı korkuyor olmanız normal ama bu güzelleşmek uğruna yapılan bir şey ,öyle korkulacak bir tarafı yok emin olun. Sadece operasyondan sonra bir süre sırtüstü yatmak zorunda olmak zor geldi bana.Alışma konusuna gelince; ilk iki hafta memelerim bana da emanet gibi gelmişti,sanki az sonra çıkarıp kenara koyacakmışım gibilerdi :) Ama artık alışmaya başladım.Çoğu zaman unutuyorum bile.Doktorum ancak 3. aydan itibaren tamamen unutacağımı,vücudumun bir parçası olarak görebilmem için bu süreye ihtiyaç olduğunu söylemişti.
Bir de tavsiyem şu ; doktorunuz hangi ölçüyü önerirse en azından bir büyüğünü isteyin. Zira ödemler gitmeye başladıkça küçüldükleri bariz bir şekilde belli oluyor,daha fazla küçülecek diye korkuyorsunuz. Şimdiden geçmiş olsun.

merhaba bende ameliyt gunumu aldim ama olcu konusu soru isareti oldu dr buyuk olamaz dedi ama sonrda acaba

kucukmu olur uzulurum dusuncesi varken sizi okudum resim gorebilir miyim? nasil duruyor cok merak ettim

dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…