-
- Konu Sahibi inciRecelim
Canim benim memem fibrostikti ama benimki emzirmeden oldu herhalde bilmiyorum,hemde bisuruyduler,hemen hemen her kadinda olan birsey.Ama ben silikon takmadim sadece diklestirme oldum.Iyi huyluysa korkulacak bir sey deil,alinacak birsey isie ameliyat esnasinda alinabilir.dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
Canım,bende ameliyattan önce fibrokistik meme yapısına sahip oldugumu ve göğsümde fibrokistler oldugunu öğrenmiştim. Meme cerrahına üç ay,altı ayda kontrole gidiyordum. En son bir doktor kızım sen niye geliyorsun sürekli,bu durum çoğu kadında olan genelde adet döneminde şişlikler olup sonra kaybolan zararsız bir durum demişti. Meme protez ameliyatı olmayı düşündüğümde meme cerrahımada bu ameliyatı olmak istediğimi söyledim izin verdi,plastik cerrahımda ameliyata engel değil dedi. Bu ameliyatla fibrokistleri alabiliyor plastik cerrahlar gerek görürlerse zaten..dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
Önemli bir şey yoktur umarım,geçmiş olsun.dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
hmmm bende görmek istiyorum cunkü ben de bir türlü ne ıstedıgıme karar veremedım dekolte ıstedıgım için yuvarlak ıstıyorum ama doğal da olsun dıyorum buyukde olsun dıyorumTeşekkürler canım.eşimin isteğiyle bizim için en önemlisi doğal olmasıydı.karar verirken ona göre verdik:))
beni de izlermısın canım bende görmek ıstıyorum karar vermem için yardımına ıhtıyacım var2 ay karar vermek için çok kısa bir zaman. En az bir yıl beklemeli. Zamanla oturup şekil alıyor cunku
seraparis bende görmek istiyorum mod plus falan filan ıyıce kafa gıttı bende yarın muayeneye gıdıorum kafamda deli sorularCanim bazilarini sildim ben sana ozelden gonderim az sonraInsallah pismanlik yasamazsin benim gibi ne hayallerle yaptiriyoruz bu ameliyati
RESIMIN VARMI GÖREBILME SANSIM@adan mrb bendede 390 cc damla high profil var.495 cc baya büyük bir protez sakıncası yoksa izlemeye alırmısın beni?ben seni aldım merak ettim damlada büyük protez nasıl duruyor
BBURJU BENİ DEİZLEMEYE ALIRMISIN YADA Bİ ŞEKİLDE BENDE GÖRMEK İSTİYORUM YENİ ÜYEYIM ÖZELDEN MESAJ ATAMIYORUMpişman olmazsın canım emin ol,ben 17 gün önce 445 cc yaptırdım,harika oldu.Eski halimi görmek bile istemem inan.Morluklar geçince fotoğraflarını paylaşacağım.
Arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok tesekkurler
3 ay önce 445 cc takıldı bana. inan hiç büyük değil,ödemler gittikten sonra zaten epey küçülüyorlar. şimdiki aklım olsa 500 bile taktırabilirdim. hiç üzme kendini.inciRecelim beni izlermidiniz 450 ccyi görmek isterim bana 325 takıldı küçük geliyor gözüme teşekkürler
3 ay önce 445 cc takıldı bana. inan hiç büyük değil,ödemler gittikten sonra zaten epey küçülüyorlar. şimdiki aklım olsa 500 bile taktırabilirdim. hiç üzme kendini.[/QUOTE
bburju 35 seni izliyorum benı de izlemeye alırmısın 445 cc gerçekten merak ettim
Kızmakta haklısın canımarkadaşlar yeniden herkese merhaba. ben silikon ameliyatı olalı 4 ay oldu. çok şükür ilk 2-3 haftadan çok fazla bir rahatsızlığım olmadı, hatta 1 aylıkken yurtdışına bile uçtum. ama şimdi şöyle bir durumum var. benim göğüs altı kesisi oldu ve dikişlerim göğüs kıvrımından çok daha aşağıda, yani resmen gövdemde ve düz durduğumda görünüyor, hatta bikinide bile görünüyor. doktora neden böyle olduğunu sordum ameliyatta ölçü değiştirdiğimiz için dedi ama bana mantıksız geldi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doktor 6 ay sonra local anestezi ve basit bir opr ile dikişleri yeniden kesip yukarı alacağını söyledi. böyle bir opr geçiren var mı? çok ağrılı bir işlem mi? o kadar heves ettim şimdi duruma bakın. hem de doktorum alanında ünlü birisi çok kızgınım şuan !
Canım acaba büyük takacaktı da küçük mü taktı? O yüzden mi çizgin altta kaldı? Bu yapacağı yeni ameliyatta protezi aşağı mı kaydıracak? Çünkü çizginin yerinin değişmesi imkansıZ bence. Neyse canım , vardır Dr un bi bildiğiarkadaşlar yeniden herkese merhaba. ben silikon ameliyatı olalı 4 ay oldu. çok şükür ilk 2-3 haftadan çok fazla bir rahatsızlığım olmadı, hatta 1 aylıkken yurtdışına bile uçtum. ama şimdi şöyle bir durumum var. benim göğüs altı kesisi oldu ve dikişlerim göğüs kıvrımından çok daha aşağıda, yani resmen gövdemde ve düz durduğumda görünüyor, hatta bikinide bile görünüyor. doktora neden böyle olduğunu sordum ameliyatta ölçü değiştirdiğimiz için dedi ama bana mantıksız geldi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doktor 6 ay sonra local anestezi ve basit bir opr ile dikişleri yeniden kesip yukarı alacağını söyledi. böyle bir opr geçiren var mı? çok ağrılı bir işlem mi? o kadar heves ettim şimdi duruma bakın. hem de doktorum alanında ünlü birisi çok kızgınım şuan !
Canım acaba büyük takacaktı da küçük mü taktı? O yüzden mi çizgin altta kaldı? Bu yapacağı yeni ameliyatta protezi aşağı mı kaydıracak? Çünkü çizginin yerinin değişmesi imkansıZ bence. Neyse canım , vardır Dr un bi bildiği