- 19 Eylül 2015
- 77
- 26
- 29
-
- Konu Sahibi inciRecelim
Canım şuan durumun nasıl bende kas üstü 450 veya 500 cc yuvarlak protez düşünüyordun seninki kas altı olmasına rağmen çok büyükse benimde öyle olcak sanirim ben zaten büyük istiyorum zayıf değil balik etli olduğum icin göğüslerimi hep yetersiz buldum şuan boyutundan memnunmusun zamanla küçüldümü ?Arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok tesekkurler
Canim kime yaptirdin ankaradaki doktorlar pek büyük protez yerlestirmeye sicak bakmiyorlar bende bu yuzden anlasamiyorum hic bi doktorlaArkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok tesekkurler
yeni taktıracaklar için söylüyorum high profil mentor sert ve öne cıkık oluyor büyük protezde ısrar etmeyin, benim boyum 1.60 kilom 50 doktor 260 cc takacaktı bana bu forumda 300 den aşağı taktırma pişman olursun dediler bende doktorun başını yedim resmen oda istemeyerek taktı güzel görünüyo fakat ben minyon bir bayanım biraz büyük ve sert geliyo bana 400ler duyuyorum yapmayın lütfen onları taşımak var birde
beni izlemeye alırmısınız damla protezi çok merak ettim fotoğraflarınızı görmek isterimBende yaklaşık 2 yıldır üyeyim.is yoğunluğum yüzünden uzun zamandır girmiyorum malesef. Bugün yeni fotolar koyma firsatim oldu. Eskiler belki hatırlar beni. Albumumde 3-4 aylık fotolar var 2013 senesine ait.bugun eklediğim fotolar ameliyattan 2 yıl sonraki resimler.ilk resimlere bakınca farkettim. Zaman gectikce oturmuş kıvama almış ve dogallasmis. Bana 495 cc Mentor marka damla protez takıldı. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Sorularınız olursa cevaplayabilirim
Arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok
benide izlemeye alirmisiniz bende 11 subat ameliyat olcam fikrim olur fotolarinizi gorursem, benim boyum 165 kilom 60 ve 80b cup takiyorum suan aslina goguslerim yok diyemem ama daha buyuk olsun istiyorum sizce nasil bir protez iyi durur. doktorum ne derse kabul edeyim?Küçülme olmuyor ama odemler gidiyor. Zamanla protez yerine oturup şekil alıyor. 2 ay çok kısa bir zaman henüz.
Protezin sekline ve cc sine doktorunuzla birlikte karar vermeniz en dogrusu.ama benim fikrimce yuvarlak protez damlaya gore daha cok memnuniyet sagliyor.ancak protez oldugu kesinlikle belli olmasin dogal olsun dekolte kismi dikkat cekmesin diyorsaniz damla protez düşünebilirsiniz.genelde de cc olarak 300 cc alti memnun etmiyor.ne istediginizi nasil gorunmeyi arzuladiginizi doktorunuza iyice anlatin.benide izlemeye alirmisiniz bende 11 subat ameliyat olcam fikrim olur fotolarinizi gorursem, benim boyum 165 kilom 60 ve 80b cup takiyorum suan aslina goguslerim yok diyemem ama daha buyuk olsun istiyorum sizce nasil bir protez iyi durur. doktorum ne derse kabul edeyim?
Bende yuvarlak konusunda hemfikirim, ve gogus kasin altinami ustunemi onu tam karar veremiyorum. 1 hafta sonra geri doncem yani belcikaya bu yuzden yine kollarimi baya kullanabilmem gerek diye dusunuyorum valiz konusunda. Ve yanliz olucam tum bir hafta boyunca cok zorluk cekermiyim
Bu ameliyatta takılan protezler ömür boyu sizlerle olacak ve çok dikkatli karar verilmesi gereken bir operasyon vücudunuzun şeklini tamamen değiştiren bir işlem. Bu yüzden bu ameliyatın yöntemini, valiz taşımaya 1 hafta boyunca zorluk çekmeye falan bağlamayın sonuçta bu önemsiz bir operasyon değil herşey sizin için.. Kas üstü veya kas altı mı hangi yöntemle takılacağını bu tarz şeylere göre belirlemeyelim bence.. Gerekirse size yardımcı olacak birini bulun rica edin sizinle gelsin valizinize de çekececeğiniz zorluklarda yanınızda olsun.. Yalnız zaten bu operasyonu kolay atlatamazsınız. Şahsi fikrim herşey gönlünüzce olsun :)
Slm resim gorebilirmiyim lütfen yakın zamanda olmayı düşünüyorumDoktorum bursada alper bayraktar. Boyum 1.65 kilom 54.gogus altı çevremde 75.c Cup sütyen kullaniyorum
pişman olmazsın canım emin ol,ben 17 gün önce 445 cc yaptırdım,harika oldu.Eski halimi görmek bile istemem inan.Morluklar geçince fotoğraflarını paylaşacağım.
Bende yaklaşık 2 yıldır üyeyim.is yoğunluğum yüzünden uzun zamandır girmiyorum malesef. Bugün yeni fotolar koyma firsatim oldu. Eskiler belki hatırlar beni. Albumumde 3-4 aylık fotolar var 2013 senesine ait.bugun eklediğim fotolar ameliyattan 2 yıl sonraki resimler.ilk resimlere bakınca farkettim. Zaman gectikce oturmuş kıvama almış ve dogallasmis. Bana 495 cc Mentor marka damla protez takıldı. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Sorularınız olursa cevaplayabilirim
Öncelikle hayırlı olsun maşallah boyunuz uzunmuş 470 cc yi kaldırırsınız çok rahatBende yeni üye oldum ve bir hafta sonra ameliyat olucam. 470cc takılacak. Fakat fotoğraflarını göremiyorum ve sizinde takip etmeniz lazım sanırım. Mümlünse bakabilirmiyim fotolarınıza ?
Öncelikle hayırlı olsun maşallah boyunuz uzunmuş 470 cc yi kaldırırsınız çok rahat
Evet bende 5 hafta once oldum,1.60 boy 49 kilo ve 300 cc high profil damla takildi banaSizde oldunuz sanırım kaç cc ? Sizin boy ve kg nuz nedir ? Teşekkürler :)