450 cc high profil meme büyütme estetiği

Kızlar biri beni aydınlatsın lütfen:KK66:
470-490-500 cc ler le nasil c cup olunuyor? Bu baslik altinda gordum sanirim..anliyamiyorum bana o kadar takilsa F cup falan olurdum sanirim:skandal:

Şöyle söyleyeyim :) şimdi c cup olmak için meme dokusu sırtın etli yada zayıf olmasından , göğüs kafesinin darlığından yada genişliğinden cup olayları değişir. Genelde de göğüs dokusu çok olmayan ve sırt ölçüsü zayıf olanlar c cup olur diye biliyorum.

Kızlar biri beni aydınlatsın lütfen:KK66:
470-490-500 cc ler le nasil c cup olunuyor? Bu baslik altinda gordum sanirim..anliyamiyorum bana o kadar takilsa F cup falan olurdum sanirim:skandal:

Her 200 cc bir cupa tekabül ediyormuş diye okumuştum ben. O hesaba göre ortalama c cuplardan olunuyor ama mesela mutluluk2015 mutluluk2015 325 cc ile ve 2 cm doku ile c Cup olmuş , ben 3 ay oldu ameliyat olalı aynı cc ile ve 1 cm doku ile b Cup oldum c Cup olmam için 2 cm daha gerekli ama açıkcası yıllar da geçse durumun değişeceğini sanmıyorum. Zamanla hafif sarkarsa belki olabilir ama dokusu olmayanlarda sarkma da olmuyormuş diye okudum
Sen zAten b cuptın dolu dolu c oluyorsun sanırım . Belki zaman geçince en küçük d cuplardan da olabilir misin acaba ? Şu an kaç cm dokun var ?

Her 200 cc bir cupa tekabül ediyormuş diye okumuştum ben. O hesaba göre ortalama c cuplardan olunuyor ama mesela mutluluk2015 mutluluk2015 325 cc ile ve 2 cm doku ile c Cup olmuş , ben 3 ay oldu ameliyat olalı aynı cc ile ve 1 cm doku ile b Cup oldum c Cup olmam için 2 cm daha gerekli ama açıkcası yıllar da geçse durumun değişeceğini sanmıyorum. Zamanla hafif sarkarsa belki olabilir ama dokusu olmayanlarda sarkma da olmuyormuş diye okudum
Sen zAten b cuptın dolu dolu c oluyorsun sanırım . Belki zaman geçince en küçük d cuplardan da olabilir misin acaba ? Şu an kaç cm dokun var ?
Banada dr um her 150 cc de 1 cup buyur demisti, 300 de 2 cup buyucen demisti canim. Benim su an 17 cm dokum var canim 5 hafta oldu benimde, aslinda bu istete bi terslik var, bana 300 cc ile 7 cm doku geldi, sana 325 ile 11 geldi..normalde baktiginda milim fark vardir 300 ve 325 arasinda :işsiz: ben sanmiyorum canim daha buyumez benimde d olmaz gibime geliyo

Banada dr um her 150 cc de 1 cup buyur demisti, 300 de 2 cup buyucen demisti canim. Benim su an 17 cm dokum var canim 5 hafta oldu benimde, aslinda bu istete bi terslik var, bana 300 cc ile 7 cm doku geldi, sana 325 ile 11 geldi..normalde baktiginda milim fark vardir 300 ve 325 arasinda :işsiz: ben sanmiyorum canim daha buyumez benimde d olmaz gibime geliyo

Unuttum canım ya seninki kas altı mıydı peki? Gerçi arada 4 cm doku var öyle olsa seninki 21 cm olurdu :eek: ister miydin öyle olmasını ?? Bir de senin high profil miydi? Ve pütürlü müydü?

Gerçi doktorunun hesabına göre benim direkt c Cup olmam lazımdı .. hatta 25 cc fazlası ve 1 cm doku ile belki de 15-16 cm doku olması lazımdı ???

Can'ım benim aldığım c cup sütyenler çok rahat oldu, ama hepsi H&M marka. Belki markadan markaya fark ediyordur :KK66: başka bi markada B cup da olabilirim. B ler sıkmıştı memelerimde dantelin izi çıkmıştı. Ben de biraz daha rahat olan C alıyorum. Ben rahatlığı seven biriyim. Benim memelerin yüksekliği taş çatlasa 10 cm arttı. Aslında C cup olmam mümkün değil ama oluyor işte, nasıl bilmiyorum :KK66:❤️

Can'ım benim aldığım c cup sütyenler çok rahat oldu, ama hepsi H&M marka. Belki markadan markaya fark ediyordur :KK66: başka bi markada B cup da olabilirim. B ler sıkmıştı memelerimde dantelin izi çıkmıştı. Ben de biraz daha rahat olan C alıyorum. Ben rahatlığı seven biriyim. Benim memelerin yüksekliği taş çatlasa 10 cm arttı. Aslında C cup olmam mümkün değil ama oluyor işte, nasıl bilmiyorum :KK66:❤️

Hım şimdi kafam karıştı. Kaç cm dokun var yani? :)

Unuttum canım ya seninki kas altı mıydı peki? Gerçi arada 4 cm doku var öyle olsa seninki 21 cm olurdu :eek: ister miydin öyle olmasını ?? Bir de senin high profil miydi? Ve pütürlü müydü?
Canım yeni girebildim geç yazıyorum kusura bakma, benim dual plan high profil pütürlü ve damla:KK66: gözüm bunlara alışmaya başladı, normal bir boy gibi geliyo:olamaz: daha fazlası olsun isterdim sanırım ama bedenime uygun olmazdı:KK43:

Canım yeni girebildim geç yazıyorum kusura bakma, benim dual plan high profil pütürlü ve damla:KK66: gözüm bunlara alışmaya başladı, normal bir boy gibi geliyo:olamaz: daha fazlası olsun isterdim sanırım ama bedenime uygun olmazdı:KK43:

Damla olması hariç benziyor demek. Gerçekten dokun da olmasına rağmen büyük durmadı normal durdu. Şu cc işini hiç anlamadım o yüzden nasıl normal dururdu nasıl olmazdı yorum yapamayacağım :))

2 gün sonra bana da 425 cc takılacak canım.Boy 1.63 ,kilom 53.Göğüs dokum var. Bu yazdıklarından sonra korktum iyice,neticede her zaman yapılan bir şey değil.Fotoğraflarını merak ettim,beni izlemeye alır mısın lütfen?

Merhaba ustunden bir yil gecmis kac taktilar dokulu bi goguse 425 memnun oldunuz mu

:KK15:
xenforo-smilies-kk15.gif

Kızlar evet biraz buyuk duruyor ancak dün ilk kontrolunde doktorum asiri odemimin oldugunu asla bu sekilde kalmayacklarini soyledi ve yaptigi 450 cc gogusleri gosterdi benim gibi dokusu az olan goguslerin oncesi sonrasini cidden mukemmel tamda istedigim gibi 400 cc taksa inanın tatmin olmayacakmisim ki dün sunu sordum kac beden ve hangi cup takarim dedigimde kesinlikle c cup olucaksin ama beden konusunda net olmamakla birlikte 75-80 c dedi hesabini siz yapin iste bende hic yokken birde coklasinca fazla yadirgadim sanirim ee bide odemler,sekisizlikler ve bugun gozume daha guzel gozuluyorlar alismaya mi basladım ne :) zaten adı uzerinde meme buyutme estetigi hakkını vermek lazım kızlar huuuh
benıde ızlemeye alırmısın bende merak ettım sahsen :)

Kızlar bu gece itibari ile 4. Günüme giriyorum . 425 cc kasaltı yuvarlak silikon kullanıldı. Yeni üyeyim tam çözemedim, ama 400-450 cc taktırıp iyileşip foto atabilecek olan var mı? Şuan bende doktorun taktığı sütyen var ve hiç anlamadım büyüklüğünü şeklini.doktor İnstagram hesabından ameliyat sonunda sütyen takmadan önce paylaşmış resmimi gayet güzel gibi ama şuan sütyenle hiç güzel durmuyor merak ediyorum..:KK43:

X