450 cc high profil meme büyütme estetiği

dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
Canim benim memem fibrostikti ama benimki emzirmeden oldu herhalde bilmiyorum,hemde bisuruyduler,hemen hemen her kadinda olan birsey.Ama ben silikon takmadim sadece diklestirme oldum.Iyi huyluysa korkulacak bir sey deil,alinacak birsey isie ameliyat esnasinda alinabilir.
Yaniltmim ama ben fibroz kadinlarin 80% ninde var diye biliyorum.Yeterki iyi huylu olsun silikon icin bir engel deildir

dün memelerimin fibrokistik olduğunu öğrendim.irili ufaklı bir çok basit kist varmış. sol memede de 2cmlik bi kist var bunu izlememiz lazım 3 ay sonra gel dedi doktor. ameliyat olucam deyince biyopsi istedi. iyice canım sıkıldı. aranızda fibrokistik memesi olup yine de silikon taktıran var mı acaba benimle tecrübelerini paylaşabilir mi?
Canım,bende ameliyattan önce fibrokistik meme yapısına sahip oldugumu ve göğsümde fibrokistler oldugunu öğrenmiştim. Meme cerrahına üç ay,altı ayda kontrole gidiyordum. En son bir doktor kızım sen niye geliyorsun sürekli,bu durum çoğu kadında olan genelde adet döneminde şişlikler olup sonra kaybolan zararsız bir durum demişti. Meme protez ameliyatı olmayı düşündüğümde meme cerrahımada bu ameliyatı olmak istediğimi söyledim izin verdi,plastik cerrahımda ameliyata engel değil dedi. Bu ameliyatla fibrokistleri alabiliyor plastik cerrahlar gerek görürlerse zaten..

Önemli bir şey yoktur umarım,geçmiş olsun.

arkadaşlar yeniden merhaba, herkesin anneler gününü kutlarım. çarşamba günü sonunda ameliyatımı oluyorum. öncelikle lütfen benim için dua edin hersey iyi güzel sorunsuz az ağrılı olsun. yalnız benim şöyle bir olayım oldu. sol göğsümde 5cclik bir kist var. alper bayraktar operasyon sırasında meme başından girip bu kisti alacak daha sonra silikonu koyacak. benim için olay biraz daha zor hale geldi. umarım ikisinin birden acısıyla çok kötü şeyler yaşamam. daha önce göğsünden kist aldıran oldu mu? bu konuda deneyimleri olanlar benimle paylaşabilir mi? yalnızca silikon olsa hiç umrumda değil ama şimdi böyle bide kist olayı olunca iyice korktum açıkçası. yarın çizime gideceğim ama içim hiç rahat değil :KK43:(((

Teşekkürler canım.eşimin isteğiyle bizim için en önemlisi doğal olmasıydı.karar verirken ona göre verdik:))
hmmm bende görmek istiyorum cunkü ben de bir türlü ne ıstedıgıme karar veremedım dekolte ıstedıgım için yuvarlak ıstıyorum ama doğal da olsun dıyorum buyukde olsun dıyorum

büyük oldu diye hiç pişman olma bence ben doktoruma büyük istiyorum dedim yine de 325cc taktı çok küçük geliyor gözüme ve mutsuzum :KK43: boyum 170 kilom 58 burda 400 425cc taktıranları duydukça moralim bozuluyor ısrar etmediğime

Arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok tesekkurler
inciRecelim inciRecelim beni izlermidiniz 450 ccyi görmek isterim bana 325 takıldı küçük geliyor gözüme teşekkürler

bana da 400cc high profile takıldı kuculmelerınden korkuyorum keske 500cc taktırsaydım demedıgım olmuyor degıl :KK43: bı de zamanla goz mu alısıyor anlamıyorum ama gun gectıkce kucuk gelıyorlar gozume

Canım bende 450cc high pürtüklü yuvarlak taktırdım. 5. gunum Sakıncası yoksa izlermisin bakmak isterim sakıncası yoksa :KK66:

arkadaşlar yeniden herkese merhaba. ben silikon ameliyatı olalı 4 ay oldu. çok şükür ilk 2-3 haftadan çok fazla bir rahatsızlığım olmadı, hatta 1 aylıkken yurtdışına bile uçtum. ama şimdi şöyle bir durumum var. benim göğüs altı kesisi oldu ve dikişlerim göğüs kıvrımından çok daha aşağıda, yani resmen gövdemde ve düz durduğumda görünüyor, hatta bikinide bile görünüyor. doktora neden böyle olduğunu sordum ameliyatta ölçü değiştirdiğimiz için dedi ama bana mantıksız geldi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doktor 6 ay sonra local anestezi ve basit bir opr ile dikişleri yeniden kesip yukarı alacağını söyledi. böyle bir opr geçiren var mı? çok ağrılı bir işlem mi? o kadar heves ettim şimdi duruma bakın. hem de doktorum alanında ünlü birisi çok kızgınım şuan ! :mad::KK20:

arkadaşlar yeniden herkese merhaba. ben silikon ameliyatı olalı 4 ay oldu. çok şükür ilk 2-3 haftadan çok fazla bir rahatsızlığım olmadı, hatta 1 aylıkken yurtdışına bile uçtum. ama şimdi şöyle bir durumum var. benim göğüs altı kesisi oldu ve dikişlerim göğüs kıvrımından çok daha aşağıda, yani resmen gövdemde ve düz durduğumda görünüyor, hatta bikinide bile görünüyor. doktora neden böyle olduğunu sordum ameliyatta ölçü değiştirdiğimiz için dedi ama bana mantıksız geldi. aranızda böyle bir durum yaşayan var mı? doktor 6 ay sonra local anestezi ve basit bir opr ile dikişleri yeniden kesip yukarı alacağını söyledi. böyle bir opr geçiren var mı? çok ağrılı bir işlem mi? o kadar heves ettim şimdi duruma bakın. hem de doktorum alanında ünlü birisi çok kızgınım şuan ! :mad::KK20:
Kızmakta haklısın canım:KK43:baştan bunu hesaplamalıydı:KK43:.neyse ki düzeltecekmiş ama boşu boşuna sıkıntı tekrar.

Canım acaba büyük takacaktı da küçük mü taktı? O yüzden mi çizgin altta kaldı? Bu yapacağı yeni ameliyatta protezi aşağı mı kaydıracak? Çünkü çizginin yerinin değişmesi imkansıZ bence. Neyse canım , vardır Dr un bi bildiği :KK66:

Canım acaba büyük takacaktı da küçük mü taktı? O yüzden mi çizgin altta kaldı? Bu yapacağı yeni ameliyatta protezi aşağı mı kaydıracak? Çünkü çizginin yerinin değişmesi imkansıZ bence. Neyse canım , vardır Dr un bi bildiği :KK66:

Bencede.. bir ihtimal ilerleyen süreçte protezler aşağı inerse belki esner deri yukarıda kalır iz. İnşallah öyle olur.. Contractubex die bir krem var kullanabilirsin yara izini silikleştirmeye yardımcı olur.. ben almıştımda hala kullanmadım be :KK1:

aynı protez ile çizgi yi yukarı alması bence imkansız çünkü çapını aşağı alsa meme uçların çok yukarda kalır bu sefer sütyen dışına çıkar büyük protez taksa olabilir gerçi biz boşa konuşuyoruz işin eğitimini onlar alıyor onlarda insan ama en azından yaptığı hatanın farkında ve yaptığı işin arkasında sen mükemmelliyetçisin diyip işin içinden de çıkabilirdi falan var yani öyleleride

X