- 8 Ocak 2012
- 67
- 8
- Konu Sahibi inciRecelim
Müthis gorunuyorlar :) ama her fotoda ayrı ebatta olmasi ilginc..C
canım senin önceden meme dokun var mıydı? Harika duruyorlar maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Müthis gorunuyorlar :) ama her fotoda ayrı ebatta olmasi ilginc..C
canım senin önceden meme dokun var mıydı? Harika duruyorlar maşallah
Kızlar evet biraz buyuk duruyor ancak dün ilk kontrolunde doktorum asiri odemimin oldugunu asla bu sekilde kalmayacklarini soyledi ve yaptigi 450 cc gogusleri gosterdi benim gibi dokusu az olan goguslerin oncesi sonrasini cidden mukemmel tamda istedigim gibi 400 cc taksa inanın tatmin olmayacakmisim ki dün sunu sordum kac beden ve hangi cup takarim dedigimde kesinlikle c cup olucaksin ama beden konusunda net olmamakla birlikte 75-80 c dedi hesabini siz yapin iste bende hic yokken birde coklasinca fazla yadirgadim sanirim ee bide odemler,sekisizlikler ve bugun gozume daha guzel gozuluyorlar alismaya mi basladım ne :) zaten adı uzerinde meme buyutme estetigi hakkını vermek lazım kızlar huuuh
450 cc 'yi merak ettim,beni izler misin canım?
Kızlar evet biraz buyuk duruyor ancak dün ilk kontrolunde doktorum asiri odemimin oldugunu asla bu sekilde kalmayacklarini soyledi ve yaptigi 450 cc gogusleri gosterdi benim gibi dokusu az olan goguslerin oncesi sonrasini cidden mukemmel tamda istedigim gibi 400 cc taksa inanın tatmin olmayacakmisim ki dün sunu sordum kac beden ve hangi cup takarim dedigimde kesinlikle c cup olucaksin ama beden konusunda net olmamakla birlikte 75-80 c dedi hesabini siz yapin iste bende hic yokken birde coklasinca fazla yadirgadim sanirim ee bide odemler,sekisizlikler ve bugun gozume daha guzel gozuluyorlar alismaya mi basladım ne :) zaten adı uzerinde meme buyutme estetigi hakkını vermek lazım kızlar huuuh
Doktorum bursada alper bayraktar. Boyum 1.65 kilom 54.gogus altı çevremde 75.c Cup sütyen kullaniyorumCanim senin doktorun kimdi?
Bak 495 duyunca insanlar cok buyuk zanediyor,ama hicte oyle deil vucuduna tam oturmus dolgun ne guzel.Boyun ve meme alti cevren ne kadar canim
Merhaba sizin protez büyüklüğü nedir benim 2 ay oldu hala alışamadım biri 325 diğeri 275 cc ve cok mutsuzum acayip geniş ve büyük geliyor gözüme benim göğüs dokum yarım limon kadardıDoktorum bursada alper bayraktar. Boyum 1.65 kilom 54.gogus altı çevremde 75.c Cup sütyen kullaniyorum
Merhaba sizin protez büyüklüğü nedir benim 2 ay oldu hala alışamadım biri 325 diğeri 275 cc ve cok mutsuzum acayip geniş ve büyük geliyor gözüme benim göğüs dokum yarım limon kadardı
Bana büyük geliyor ya 2 ay oldu her gün mutsuzluk duyuyorum gün geçtikçe küçülüyor mu495 cc damla silikon
Beni de beni de izlemeye al çok merak ettim bende nisan gibi olucam ameliyat bir aksilik çıkmazsa fikir sahibi olalım.. Benimde şuanki hali var bakabilirsin..Tamamdır kızlar izlemeye alıyorum
benide izlemeye alırmısınız rica etsemTamamdır kızlar izlemeye alıyorum
benide izlemeye alırmısınız rica etsem495 cc damla silikon
Bende yaklaşık 2 yıldır üyeyim.is yoğunluğum yüzünden uzun zamandır girmiyorum malesef. Bugün yeni fotolar koyma firsatim oldu. Eskiler belki hatırlar beni. Albumumde 3-4 aylık fotolar var 2013 senesine ait.bugun eklediğim fotolar ameliyattan 2 yıl sonraki resimler.ilk resimlere bakınca farkettim. Zaman gectikce oturmuş kıvama almış ve dogallasmis. Bana 495 cc Mentor marka damla protez takıldı. Herhangi bir sıkıntım olmadı. Sorularınız olursa cevaplayabilirim
Arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi benimle paylaşin.. 2 gün önce meme büyütme ameliyati gecirdim kas altına mentor 450 cc high profil silikonlar takildi.. Üst lobum tamamen boş altta ise derim kalmisti bitek yani yok denicek kadar azdı ve catlaklarimdan dolayi 2.5 yasina kadar oglumuda emzirdigim icin oldukca deforme olmustu ve büzüşmüstü sorum su gogüslerim su an bana asiri derece buyuk geliyor ve inanilmaz mutsuzum sizin ameliyattan sonra sislikleriniz inince goguslerinizde kuculme oldumu yada durumuma benzer ameliyat gecirmis arkadaslar kac beden ve hangi cup kullandiklari hakkinda bilgi verebilirler mi? Simdiden cok tesekkurler
Ameliyat oldunmu canım?2 gün sonra bana da 425 cc takılacak canım.Boy 1.63 ,kilom 53.Göğüs dokum var. Bu yazdıklarından sonra korktum iyice,neticede her zaman yapılan bir şey değil.Fotoğraflarını merak ettim,beni izlemeye alır mısın lütfen?