- 15 Nisan 2017
- 3.365
- 8.777
-
- Konu Sahibi Manolyalale
Tüm kardeşleri evlerini arabalarını aldılar biz kaldık böyle :)Esiniz dupeduz enayilik yapiyor. Bu kadarda mantiksiz olunmaz yuh. Allah size sabir versin o kadar sıkıntıyla biriktirdiginiz esinizin enayiligine kurban gidecek. Tek bir memur maasiyla su ekonomik sartlar altinda ev yok araba yok cocuk masrafindan hic bahsetmiyorum bile bu kadarda sorumsuz davranilmaz ya allah akil fikir versin.
Benim oyle bir abim olsa bende ev alma firsatini kacirmazdim valla. Cok sinir bozucu bir durum esiniz size gercekten haksizlik ediyor. Bence durusunuzu net bir sekilde sergileyin 25 bin tl hibe edilecek bir para degil ozellikle ulkenin ekonomisi ucurumun esigindeyken. Kafasina dank ettirmeye calisin bunu bir sekilde.Tüm kardeşleri evlerini arabalarını aldılar biz kaldık böyle :)
Konuşamıyorum ki . Çok kötü kavga çıkıyor yine ben yıpranıyorumBenim oyle bir abim olsa bende ev alma firsatini kacirmazdim valla. Cok sinir bozucu bir durum esiniz size gercekten haksizlik ediyor. Bence durusunuzu net bir sekilde sergileyin 25 bin tl hibe edilecek bir para degil ozellikle ulkenin ekonomisi ucurumun esigindeyken. Kafasina dank ettirmeye calisin bunu bir sekilde.
Bundan sonra böyle zaten .Bu erkeklere hesap bilen kadın yaramıyor.
Zaten ailede zar zor geçinirken bir köşede parası olunca ya alengirli yollara girmeye başlıyor ya ailesine şuna buna yağdırdıkça yağdırıyor.
O yüzden yiyip, içip gezeceksin zerre sıkıntıya girmeyeceksin.
Nasıl geçineceğini bırakın o düşünsün.
Cok uzuldum gercekten. Sabri zorlayan bir durum. Allah yardimciniz olsunKonuşamıyorum ki . Çok kötü kavga çıkıyor yine ben yıpranıyorum
O hediyeyi ailesi yapacak eşiniz büyük saçmalamış.Merhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
bazı ailelerde "ebeveynlik" yapan çocuklar olur. genelde büyük çocuk.. ebeveyn sorumluluğu atıverir buna, ohh rahat. bu çocuk ailesi tarafından sömürülür ama fark etmez. fark ettirmeye çalıştığınızda bu gerçekle yüzleşmek zor geldiği için gözünü kapamayı tercih eder. bu durum onda çok öfke oluşturabilir. bu tarz çok tanıdığım var ne yazık ki, çoğu yaşı ilerleyince ya da dara düşüp kardeşinden destek göremediğinde anlıyor meseleyi.Konuşamıyorum ki . Çok kötü kavga çıkıyor yine ben yıpranıyorum
Ah ah bu model bir koca bende de var kardeşlerin arasında tek okumuş benle evlenene kadar ailesine kardeşlerine yedirmekten bir çöp sahibi olamamış. Babası eşimi mühendis diye onbinlerce lira kazanıyor sanıyorTek okuyan iş sahibi olan eşim ve abi onlara göre yapmak zorunda . Diğerlerinin yok(!) olmasına rağmen sıfır evleri ve sıfır arabaları var bizde ikimci el bir araba bile yok:)
Şimdiden göremiyor ki zaten ne bir saygı ne bir maneviyatbazı ailelerde "ebeveynlik" yapan çocuklar olur. genelde büyük çocuk.. ebeveyn sorumluluğu atıverir buna, ohh rahat. bu çocuk ailesi tarafından sömürülür ama fark etmez. fark ettirmeye çalıştığınızda bu gerçekle yüzleşmek zor geldiği için gözünü kapamayı tercih eder. bu durum onda çok öfke oluşturabilir. bu tarz çok tanıdığım var ne yazık ki, çoğu yaşı ilerleyince ya da dara düşüp kardeşinden destek göremediğinde anlıyor meseleyi.
Aynıyız ...Ah ah bu model bir koca bende de var kardeşlerin arasında tek okumuş benle evlenene kadar ailesine kardeşlerine yedirmekten bir çöp sahibi olamamış. Babası eşimi mühendis diye onbinlerce lira kazanıyor sanıyorkardeşleri eşlerine 2. Arabalarını alırken bizde yerli 2. El araba bile yok ailesine kızmıyorum kocamın aptallığına kızıyorum. Aptallığın okumakla ilgisi yok demek ki..
Boşa o adamı.Ben yiyemiyorum al sen ye der gibi.45 Gr nedir arkadaş.al 10 Gr git işine.Ben olsam kavga eder cingar çıkartırım çok fena .Merhaba hanımlar
Eşimin erkek kardeşi önümüzdeki hafta evleniyor eşim takı olarak 45 gram bilezik takmak istiyor sebebini sorduğumda ailem bana o kadar aldı sonuçta diyor ( ki ne dertlerle aldılar ) sonucta erkek kardeşi evlenirken bize bir hediye almadı çalışmıyordu diye . Ben hediye almayalım demiyorum ama daha uygun bi altın ya da bilezik yine takalıö diyorum resmen kavga ediyoruz ben senelerdir araba alırız diye biriktiyorum adam hediye edecekmiş. Sizce nasıl davranmam gerekiyor
Evet öyle oldu zatenCidden mantığı anlamadım. Şimdi size 45gr bilezik takıldı diye tüm kardeşlere sırayla 45 er gr mı takacaksınız. 5 kardeşi varsa direk battınız yani
Bize kardeşi 5 Gr taktı ne 45 i kendi cocugunuz muMerhaba hanımlar