Canım erkekler maalesef bizim gibi ince düşünemiyorlar kendilerince şaka yaptıklarını sanıyorlar hadi diyelim öyle şaka yaptı yine. Sen rahatsız olduğunu söylediğinde devam etmemesi lazım ve özellikle diline hakim olması gerekir. Sen de bir daha böyle şeyler dediğinde konuşma bir süre. Benim eşimde bazen şaka olarak der ama ben rahatsız oluyorum deyince bir daha demez ayrıca özür diler öper feln. Hem sen hamilesin ve duygusalsın. Bu arada cinsellik olarakta hamile olduğun için cesaret edemiyor olabilir. Erkekler eşleri hamileyken onları bir eş değil anne olarak görmeye başlar ve cinsellikten uzak dururlarmış ve ne yazıkki eşler bebek doğmadan hemen kendilerini baba olarak hissedemiyorler bizim karnımızda bebek olması hareket etmesi çok önemliyken o daha görmediği bir varlığa hemen bağlanamıyor. Onların bunu hissetmesi için kucaklarına almaları hatta konuşmaya başlamaları felan lazım bebeklerle de çok ilgilenmeyi sevmez her ihtiyacını sen karşıladığın için emzirmek altını değiştirmek gibi. Ama yine de senin gönlünü almak adına yanına gelip sevebilir. Bence bebekle ilgili öğrendiğin ilginç bilgiler eşinle paylaş akşamları sonra doğduğunda onunla beraber bazı işleri yapın altını değiştirmek, banyo yaptırmak, mama yedirmek gibi böylece daha çabuk alışacaktır. Umarım herşey yoluna girer..
Evet canım benim eşimde de inceliğin "i" si yok
Şaka yaptığını zannediyor ama işte benim içimde neleri yıktığının farkında değil.
O kadar söylememe rağmen her defasında devam etme cüretinde bulunabiliyor
Bunda kayışlar kopuk ya bi kere tartışmalar başladı mı bi daha toparlanamıyor maalesef hata üstüne hata yapıyor çünkü bi türlü kendisini sakinleştiremiyor içerde bi yerlerde hep saldırganlık huyu var gerek sözle gerek bedenen.İstedği bişeyi olmasın hemen sinirlenir..Mesela uyuyamadı mı annesi mi uyandırdı bi iş için annesi gittikten sonra durduk yere bana çatar sırf uykusundan feragat etti diye..Sanki onu ben uyandırmışım gibi..Sonra niye byle yapıyorsun dediğimde kusura bakma çok uykum vardı sinirliydim der.Varya nasıl olsa her şeyine eyw çeken bi karısı...Uzatsam surat assam benden suçlusu yok ben uzatıyrmuşum olur bana sen yine eski Seher oldun der...
canım benimmm ya bütün yazılanları okudum.
hayatım senin hamilelikten dolayı sinirlerin bozuk.
ya bazı erkeklerböle şakalr yapar. başta benimki.
angus demedi ama bak bişeyi anlatayımda gül.
kaşlarım bozulmuştu. bende kaşlarımı uzatıyordum ki kaşım çoktur.resmen orman gibi olmuştu.televizyonda kleopatra lafı geçti kocam döndü bana aaa senin adında kıllıpatra dedi.
senin eşinde bu tarz sanırsam
Canım bu hamileliğin ilk başlarında sinirlerim yerindeydi huzurumuz iyiydi.Şimdi son aylara girdik hep bi huzursuzluk var evimizde.O bana biraz iyi olsa düşünceli olsa ben hep iyiydim anneme bile bi şekilde restimi çektim ama eşime hep tavizler verdim aslında belkide taviz vermem gereken en büyük kişiye haksızlık yaptım bilemiyorum ama eşim ona verdiğim değerin yarısını haketmiyor bunu anladım.
Çünkü benim ona verdiğim değeri o bana vermeyi beceremiyor işte

Sanırım senin eş de biraz benimkine benziyor ama deyiş tarzı da önemli tabi şaka yaptığı belliyse alınmamışsındır benimki maşallah gayet ciddi söyler sonra da şaka yaptım der