- 10 Ocak 2020
- 447
- 336
- 46
İnşallah Allah yardımcınız olsun güzel bir şekilde sonuçlanırSayı bakımından bir fark olmadı. Önceki tedavide bir yumurta önden gittiği için onu feda edip diğerlerini toplamaya odaklanmıştık. Bu sefer hepsi beraber büyüdüler. Yarın opu'da anlayabilirim farkı. Umarım hepsi dolu çıkar
İnşallahİnşallah Allah yardımcınız olsun güzel bir şekilde sonuçlanır
Canm dıer basarız deneklerin merde oldu bahcecıye gıttınmı hıc iyi dıe bıkıyorum ozelelıkle ileri yas ıcınİnşallahdesteğiniz için çook teşekkürler Allah razı olsun
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz artıkPozitif olup babada umıt olursun ınsalah
Evet prp ücretli bir uygulama.Prp ye para vermısmıydınız acaba
İnşallah dolu dolu sağlıklı olacam yumişler maaşallahBugün kontrole gittim. Her iki tarafta da 2şer folikül var. 20 mm olmuşlar. Bugün son iğneler, akşam çatlatma iğnesini yapıcam. Cuma sabah da opu olacakÇok tatlı heyecanlandım. İnşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar
Pardon yukarda yanış yazmışım kelimeyi kalite olur ve döllenir yumişler inşallahİnşallah dolu dolu sağlıklı olacam yumişler maaşallahpardon
Son durum nedir yarın belli olacakmıPardon yukarda yanış yazmışım kelimeyi kalite olur ve döllenir yumişler inşallah
Cagcag78Son durum nedir yarın belli olacakmı
İnşallahPardon yukarda yanış yazmışım kelimeyi kalite olur ve döllenir yumişler inşallah
Evet yarın arayıp döllenip döllenmediklerini haber vericeklerSon durum nedir yarın belli olacakmı
Merhaba son durum nedr
Son durum nedir canm dollenme devammıMerkezden aradılar. Yumurtaların 2 tanesi olgun çıkmış. 2 olgun olanın da biri döllenmiş. Eğer gelişiminde bir sorun olmazsa, pazartesi transfer olacakmış. İnşallah sorunsuz gelişir
Pardon mesajını yeni girdim ınsalah transfer olursunSon durum nedir canm dollenme devammı