43 yaş tüp bebek deneyimim

Merhaba sizin

Merhaba konunuzu okuyunca yaşadıklarım aklıma geldi.ben 42 yasinda evlendim. Evlendikten 3 ay sonra hamile kaldım,maalesef dusukle sonuçlandı.Yasim gereği doktor tup bebek önerdi.2 yıl içinde 3 tup bebek denedik çok başarılı geçmesine rağmen tutunmadiı.Esimle tamam olmuyor bırakalım cokk yiprandik dedik ve hayatımıza devam ettik.Tam 3 ay sonra ben 45 yaşındayken dogal yolla hamile kaldım.45 yasinda kızımı kucağıma aldım.Rabbime bin şükür kizim şu an 8 yasinda ben 53.Allahim isteyen herkese versin (bu arada troidim yok.yıllar önce ameliyat olmuştum.)
Merhaba çok şanslıymışsınız 😊 Beklemediğiniz zamanda çok güzel bir sürprizle gelmiş kızınız. Çok moral verici oldu benim için. Yumurtamız varsa şansımız da var, yaşımız kaç olursa olsun. Sağlıkla ve mutlulukla büyütürsünüz inşallah 🙏

Bugün kontrole gittim. Her iki tarafta da 2şer folikül var. 20 mm olmuşlar. Bugün son iğneler, akşam çatlatma iğnesini yapıcam. Cuma sabah da opu olacak ☺️ Çok tatlı heyecanlandım. İnşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar 🙏
Daha önce bu konunuzda yazışmıştık sizinle. İnşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır. O 4 yumurta güzelce döllenip size evlat olsunlar 🙏🙏

Daha önce bu konunuzda yazışmıştık sizinle. İnşallah bu tedaviniz olumlu sonuçlanır. O 4 yumurta güzelce döllenip size evlat olsunlar 🙏🙏
Evet hatırlıyorum. Çook teşekkür ederim. İnşallah tek dileğim bu 🙏
Size de sağlıkla ve mutlulukla gebeliğinizi tamamlamanızı ve bebeğinizle kavuşmanızı diliyorum ✨🙏

Bugün kontrole gittim. Her iki tarafta da 2şer folikül var. 20 mm olmuşlar. Bugün son iğneler, akşam çatlatma iğnesini yapıcam. Cuma sabah da opu olacak ☺️ Çok tatlı heyecanlandım. İnşallah hepsi dolu ve kaliteli çıkar 🙏
Şimdiden iyi şanslar 🙏🏼🙏🏼 İnşallah hepsi nur topu gibi sağlıklı embriyolar olurlar ❤️

Merhabalar kızlar. Uzun zamandır foruma giremedim. Ben tekrar tedaviye başladım 😊 4.tur.
Bu sefer doktorum klomen ve meriofert verdi. Bugün 9.gün. Kontrolden geldim. 4 tane büyük yumurtam var. Küçük birkaç tane daha varmış ama onlar herhalde küçük kalacaklar. Milimetrik dedi doktor. Diğerleri 11 ve 14 mm arasındalar, bugün cetrotide’a da başladık. Salı günü tekrar kontrole gideceğim.
Heyecanlıyım bakalım prp, beslenme değişikliği ve vitaminlerin faydası ne olacak merakla bekliyorum ☺️
Yumurta sayısı bakımından farkı görebildiniz mi

Sayı bakımından bir fark olmadı. Önceki tedavide bir yumurta önden gittiği için onu feda edip diğerlerini toplamaya odaklanmıştık. Bu sefer hepsi beraber büyüdüler. Yarın opu'da anlayabilirim farkı. Umarım hepsi dolu çıkar :dua:

Sayı bakımından bir fark olmadı. Önceki tedavide bir yumurta önden gittiği için onu feda edip diğerlerini toplamaya odaklanmıştık. Bu sefer hepsi beraber büyüdüler. Yarın opu'da anlayabilirim farkı. Umarım hepsi dolu çıkar :dua:
Güzel haberlerinizi bekliyorum Folikül boyutları çok güzel Sağlıklı embriyo olsun hepsi inşallah

Merhaba henüz 25 yasindayim malesef bende bu tüp bebek serüvenine katilmak üzereyim. Umarim iyi sonuclar alirsiniz allah kimsenin ugraslarini bosa cikarmasin..neden özellikle 3 .gün embriyosu? Görüstügüm klinik bana 5 ci gün embriyosunun daha kaliteli olacagini söylemisti..

Merhaba henüz 25 yasindayim malesef bende bu tüp bebek serüvenine katilmak üzereyim. Umarim iyi sonuclar alirsiniz allah kimsenin ugraslarini bosa cikarmasin..neden özellikle 3 .gün embriyosu? Görüstügüm klinik bana 5 ci gün embriyosunun daha kaliteli olacagini söylemisti..
Merhabalar umarım isteyen herkes olumlu sonuçlar elde eder. Benim özelimde soruyorsanız. Benim embriyolarım 5.güne gidemeyecek durumda oluyor ve doktorlar da anne rahmi en iyi laboratuvardan daha iyidir diye transfer ediyor. Önceki transferlerim hep 4.gün oldu. Yaşla ilgili bir durum olabilir. Sizin yaşınız genç olduğu için böyle bir engelle karşılaşacağınızı düşünmüyorum, muhtemelen 5. gün embriyonuz olacaktır.

Merhabalar umarım isteyen herkes olumlu sonuçlar elde eder. Benim özelimde soruyorsanız. Benim embriyolarım 5.güne gidemeyecek durumda oluyor ve doktorlar da anne rahmi en iyi laboratuvardan daha iyidir diye transfer ediyor. Önceki transferlerim hep 4.gün oldu. Yaşla ilgili bir durum olabilir. Sizin yaşınız genç olduğu için böyle bir engelle karşılaşacağınızı düşünmüyorum, muhtemelen 5. gün embriyonuz olacaktır.
Anladim dogrudur insallah güzel haberler alirsiniz gelisme olursa yazin mutlulugunuzu paylasin mutlu olurum 😊🙏

Konunu takip ediyordum denk geldıkce. Haydı bakalım rast gelsin emeklerin sana güzel mutluluklarla dönsün Allah yardımcın olsun.

X