43 yaş tüp bebek deneyimim

Ankara’da ismi duyulan doktorları araştırdım hep. Anatolia tüp bebek merkezini merak ediyordum. Benim gibi yaş problemi olan bir tanıdığımın kontrolüne beraber gittik. Şehir dışından geliyordu. Kontrolde doktorun zaten yaşınız problem demesiyle oradan direkt vazgeçtim. İlk görüşmede yaş problemi dillendirilebilir evet bence ama ilaç kullanmaya başladıktan ve tedavi yoluna girdikten sonra bunun sürekli söylenmesi hoşuma gitmedi. Evet bu bir gerçek ama bunu sürekli tekrarlamak tam bir stres kaynağı! Streste yumurtaları etkiliyor.

Novaart’ı çok duymuştum. Ahmet-Mehmet kardeşler olarak anılıyorlardı. Onları da araştırdım. Gazi’den olduklarını gördüm. Ben sedef hastasıyım ve yaklaşık 15 senedir Gazi’den bir hocanın kontrolündeyim. Bağışık baskılayıcı biyolojik ilaç kullanıyorum, bu sebeple pandemi dönemi benim için tam bir kabustu. Ona danıştım. Hem Ahmet hocanın hem de Mehmet hocanın işlerinde çok başarılı olduğunu ve kesinlikle denememi tavsiye etti. Hiç tereddütüm olmadı iki hocadan birini seçmem gerekiyordu. Burada çok kararsız kaldık. İnternet sitelerine baktık eşimle. İkisinin de çok başarılı olduğu için nasıl seçeceğimizi bilmiyorduk. İki doktor ikiz olduğu için birbirine çok benziyor. Fotoğraflarına baktık ve fotoğrafta gülümseyen doktoru seçtik😊 bu süreçte moral önemli çünkü. Böylece Ahmet hocayla yeni yolculuğumuz başlamış oldu.
Son durum noldu acaba

Minnağı aldım, geldim 🥰 Kendisi 7 hücreli bir 3.gün embriyosu 🤗 İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Test günüm de 29 Ekim şansıma. 29 Ekim’de merkez açık ama testleri gönderdileri laboratuvar kapalıymış. 30 Ekim de pazar. Dışarıda da yaptırabilir ve sonucu onlara da gönderebilirmişim. Şimdi geldim en zor kısma beklemek ✨ İnşallah bana sımsıkı tutunur minik🙏

Minnağı aldım, geldim 🥰 Kendisi 7 hücreli bir 3.gün embriyosu 🤗 İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Test günüm de 29 Ekim şansıma. 29 Ekim’de merkez açık ama testleri gönderdileri laboratuvar kapalıymış. 30 Ekim de pazar. Dışarıda da yaptırabilir ve sonucu onlara da gönderebilirmişim. Şimdi geldim en zor kısma beklemek ✨ İnşallah bana sımsıkı tutunur

Bizde çok heyecanlıyız. Kalbimiz sizinle.umarim yavrusunu kucağınıza alir öpüp koklarsiniz.Allah yardımcınız olsun tekrar.

Bizde çok heyecanlıyız. Kalbimiz sizinle.umarim yavrusunu kucağınıza alir öpüp koklarsiniz.Allah yardımcınız olsun tekrar.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah tek dileğim yavruma kavuşmak 🙏 Bebek özlemi çeken herkesin hakkında hayırlısı olsun ✨

Aynen, benımde esas haftya başlıyor doktor ismi sonrasında yazıcam. Genetıklı olacak bakalım bizler napıcaz.
Her şey gönlünüzce olsun ✨ inşallah süreciniz kolaylıkla ilerler ve olumlu sonuçlanır 🙏 Genetikli olması sizin için avantaj. Sağlıklı embriyolara ulaşmanız daha da kolay olur.

Minnağı aldım, geldim 🥰 Kendisi 7 hücreli bir 3.gün embriyosu 🤗 İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Test günüm de 29 Ekim şansıma. 29 Ekim’de merkez açık ama testleri gönderdileri laboratuvar kapalıymış. 30 Ekim de pazar. Dışarıda da yaptırabilir ve sonucu onlara da gönderebilirmişim. Şimdi geldim en zor kısma beklemek ✨ İnşallah bana sımsıkı tutunur minik🙏
Ayy hayırlı olsun canım 😍 minnağın annesine kocaman sarılsın bırakmasın hiç ❤️

İnşallah bu sefer minnagınıza kavuşmanız dileğiyle

Merkezden aradılar. Yumurtaların 2 tanesi olgun çıkmış. 2 olgun olanın da biri döllenmiş. Eğer gelişiminde bir sorun olmazsa, pazartesi transfer olacakmış. İnşallah sorunsuz gelişir 🙏
Selam
Merkezden aradılar. Yumurtaların 2 tanesi olgun çıkmış. 2 olgun olanın da biri döllenmiş. Eğer gelişiminde bir sorun olmazsa, pazartesi transfer olacakmış. İnşallah sorunsuz gelişir 🙏

Allah

Çok teşekkür ederim ❤️ Bu sefer olacak gibi hissediyorum ama diğerlerinde de böyleydi hissiyatım 😁 olumlu düşün olumlu olsun diyorum kendime ✨
Varmı belirti canm

X