43 yaş tüp bebek deneyimim

Son durum noldu acaba

Minnağı aldım, geldim Kendisi 7 hücreli bir 3.gün embriyosu İlaçlarımı kullanmaya devam edeceğim. Test günüm de 29 Ekim şansıma. 29 Ekim’de merkez açık ama testleri gönderdileri laboratuvar kapalıymış. 30 Ekim de pazar. Dışarıda da yaptırabilir ve sonucu onlara da gönderebilirmişim. Şimdi geldim en zor kısma beklemek İnşallah bana sımsıkı tutunur minik

Bizde çok heyecanlıyız. Kalbimiz sizinle.umarim yavrusunu kucağınıza alir öpüp koklarsiniz.Allah yardımcınız olsun tekrar.

Bizde çok heyecanlıyız. Kalbimiz sizinle.umarim yavrusunu kucağınıza alir öpüp koklarsiniz.Allah yardımcınız olsun tekrar.
Desteğiniz için çok teşekkür ederim. İnşallah tek dileğim yavruma kavuşmak Bebek özlemi çeken herkesin hakkında hayırlısı olsun

Aynen, benımde esas haftya başlıyor doktor ismi sonrasında yazıcam. Genetıklı olacak bakalım bizler napıcaz.
Her şey gönlünüzce olsun inşallah süreciniz kolaylıkla ilerler ve olumlu sonuçlanır Genetikli olması sizin için avantaj. Sağlıklı embriyolara ulaşmanız daha da kolay olur.

Ayy hayırlı olsun canım minnağın annesine kocaman sarılsın bırakmasın hiç

İnşallah bu sefer minnagınıza kavuşmanız dileğiyle

Merkezden aradılar. Yumurtaların 2 tanesi olgun çıkmış. 2 olgun olanın da biri döllenmiş. Eğer gelişiminde bir sorun olmazsa, pazartesi transfer olacakmış. İnşallah sorunsuz gelişir
Selam
Merkezden aradılar. Yumurtaların 2 tanesi olgun çıkmış. 2 olgun olanın da biri döllenmiş. Eğer gelişiminde bir sorun olmazsa, pazartesi transfer olacakmış. İnşallah sorunsuz gelişir

Allah

Çok teşekkür ederim Bu sefer olacak gibi hissediyorum ama diğerlerinde de böyleydi hissiyatım olumlu düşün olumlu olsun diyorum kendime
Varmı belirti canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…