• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Ben de 42 yaşındayım, senelerdir uğraşıyorum, sakın kendi kendinize folikülleri uyaran ilaç kullanmayın. Ben denedim yumurtam çatlamadı kist oldu, tedavimi 3 ay ileriye attı. Folikül kisti oldu aspire etmek zorunda kaldılar, anestezisiz… canımın yandığıyla kaldım. Sakın…

Ben de 42 yaşındayım, senelerdir uğraşıyorum, sakın kendi kendinize folikülleri uyaran ilaç kullanmayın. Ben denedim yumurtam çatlamadı kist oldu, tedavimi 3 ay ileriye attı. Folikül kisti oldu aspire etmek zorunda kaldılar, anestezisiz… canımın yandığıyla kaldım. Sakın…
Çok geçmiş olsun

umutsuz olmayalım bende mayıstan sonra doktor kontrollü devam edeceğim , şimdi kendim vitamin kullanıp ovalüasyon takibi yapıyorum.
Allah yüzümüze baksın güzel düşünelim.

39 yaşındayım hiç çocuğum yok, hiç hamile de kalmadım. Korunurken de ben hiç ilaç vs almadım ; ama 21 aydır ovulasyon testiyle takip etmeme rağmen ve her ay pik görmeme rağmen gebe kalamıyorum :( kimyasal, düşük vb de hiç yaşamadım. hormon testlerim, sperm testlerimiz hepsi normal aralıkta , amh de 2.95 sigara ve alkol ne ben ne eşim hiç kullanmadık. Gerçekten artık umutsuzluğa kapıldım her ay negatif testlerden dolayı artık naparsam yapayım anne olamayacağım gibi hissediyorum …
Folik asitimi kullanıyorum ; abur cubur yemiyorum ; stresli bi hayatım yok, bilmiyorum yaaa ..
Artık tamamen nasip işi olduğuna inanmaya başladım olacaksa korunurken bile oluyor; olmayacaksa da naparsam yapayım olmuyor gibi😭

Ben de 43 yaşındayım doğal yolları deniyorum mfk ürünleri aldım amh yükseldi ama yumurta az. Bu ay mfk ile femera beraber kullanıcam allahım insallah nasip eder.

39 yaşındayım hiç çocuğum yok, hiç hamile de kalmadım. Korunurken de ben hiç ilaç vs almadım ; ama 21 aydır ovulasyon testiyle takip etmeme rağmen ve her ay pik görmeme rağmen gebe kalamıyorum :( kimyasal, düşük vb de hiç yaşamadım. hormon testlerim, sperm testlerimiz hepsi normal aralıkta , amh de 2.95 sigara ve alkol ne ben ne eşim hiç kullanmadık. Gerçekten artık umutsuzluğa kapıldım her ay negatif testlerden dolayı artık naparsam yapayım anne olamayacağım gibi hissediyorum …
Folik asitimi kullanıyorum ; abur cubur yemiyorum ; stresli bi hayatım yok, bilmiyorum yaaa ..
Artık tamamen nasip işi olduğuna inanmaya başladım olacaksa korunurken bile oluyor; olmayacaksa da naparsam yapayım olmuyor gibi😭
Sizi anlamaya çalışıyorum çünkü yaş hemen hemen aynı ve yeni evliyim belki de önümde benimde bi 21 ay var gebe kalamayacağım, bilemiyorum ama gebelik yaşa da artık çok bağlı değil çok genç yaşta çok sıkıntılı olanlar var gebe kalamayanlar o yüzden doktor desteği hızlandırabilir ama tamamen doktor desteği değil sizin yolunu temiz beslenmeniz çok doğru ama ufak bir destek belki… kısmet konusu ise tamamen gerçekten işte KISMET nasip bu işler dua tevekkül çaba gerisine yapabileceğimiz bir şey yok..🙏♥️ çabanıza sabrınıza nokta koymayın siz bana ben size başkası bize destek olalım ihtiyacımız var ♥️🫶

Ben de 43 yaşındayım doğal yolları deniyorum mfk ürünleri aldım amh yükseldi ama yumurta az. Bu ay mfk ile femera beraber kullanıcam allahım insallah nasip eder.
Femera dediğiniz doktor kontrollü kullanılması gerek sanırım ve umarım siz de öyle yaparsınız benimde amh az vitamin kullanıyorum bakalım..

Amh’ınız çok güzel. Hiç umutsuz olmayın, bir sorun yok diyorsunuz hormanlarda vs. Tüplerinize baktırdınız mı? Açık mı diye? Bunu atlamayın derim. İnfertilite için danışmanlık yapan diyetisyenlerle ilerleyebilirsiniz. Ya da maddi imkanınız varsa tüp bebek tedavisi düşünebilirsiniz, hazır rezerviniz iyiyken. Hsg çekilip - sorun yoksa- 5-6 ay hiç yunurtlama takibi yapmadan, konudan biraz uzaklaşarak deneyin, yine olmazsa tüp benek düşünün. Sonuç alma ihtimaliniz çok yüksek. Bizler tüp benekle de sonuç alabileceğimize inanmadığımız için -en azından ben- düşünmüyoruz aslında. Sizin durumunuz farklı..

Back
X