• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

42 yaşında femara ile hamile kalmaya çalışıyorum ama..

Ben de 43.. 1 kızım var Allah bağışlasın, 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay sonu gebelik diyetine başlayacağım bir diyetisyen ile. Kilo problemim yok, yumurta kalitesini doğal yollarla artırmaya çalışacağım. İnşallah işe yarar. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?

Ben de 43.. 1 kızım var Allah bağışlasın, 2 kez kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay sonu gebelik diyetine başlayacağım bir diyetisyen ile. Kilo problemim yok, yumurta kalitesini doğal yollarla artırmaya çalışacağım. İnşallah işe yarar. Siz neler yapıyorsunuz bu süreçte?
Ben hayit kürü kullandım, arı sütü-polen kürü karışımı kullandım, sülük yaptırdım, hepsi bitti şimdi sadece kuru incir falan yiyorum havuç salatası akşamları bir de femera deniyorum bu ay. Kimyasal gebelik ne zaman olmuştu en son?

Fsh ostrojen değerlerin falan nasıl canım gebelik yaşadın mı daha once
Ben geçen sene mayısta baktırdım normaldi tsh fsh ostrojen hep yıllardır iyi çıkar ama amh ilk defa geçen ay yaptırdım bi ümitsizliğe düştüm sonra toparlandım çünkü bir iki yumurta bile olsa kaliteli olmasına çabalamalıydım öyle bakıp yola devam ediyorum,tüp bebek henüz istemiyorum dedim bu aydan itibaren başladım full vitamin ve temiz beslenme yaptım iki ay daha böyle devam edeceğim doktorum da destekledi dene dedi eşimin spermleri sıkıntısız

Ben geçen sene mayısta baktırdım normaldi tsh fsh ostrojen hep yıllardır iyi çıkar ama amh ilk defa geçen ay yaptırdım bi ümitsizliğe düştüm sonra toparlandım çünkü bir iki yumurta bile olsa kaliteli olmasına çabalamalıydım öyle bakıp yola devam ediyorum,tüp bebek henüz istemiyorum dedim bu aydan itibaren başladım full vitamin ve temiz beslenme yaptım iki ay daha böyle devam edeceğim doktorum da destekledi dene dedi eşimin spermleri sıkıntısız
Hayit kürü incir havuç kürü vitaminler kullan canım amh yükselir ostrojen fsh değerleri de önemli, hiç hamile kalmadın dimi

Hayit kürü incir havuç kürü vitaminler kullan canım amh yükselir ostrojen fsh değerleri de önemli, hiç hamile kalmadın dimi
Hayıt otu macunu, prowitamin , optifert hap ve sandoz, Q10 enzim balık yağı,bal propolisler hepsini bu ay başladım devam edeceğim adet olursam fsh tsh ve amh tekrar baktırırım hiç gebeliğim olmadı

Hayır yaş 42 olunca başka sebep aranmıyor, yumurta kalitesizdir yorumu yapıldı. Bir de zaten bir çocuğum var diye belki
39 yasindym 5 buçuk yaşında evladım var 2 kere boş kese oluşunca "tıbbi genetik test" istedi doktorum. Devlette yaptrdm ve 2 buçuk ayda sonuç çıktı.
Folat eksikliği, B12 ve çinko başlatti.
Diğer doktor da ferritin ve corasoin ekledi.
Yani demem o ki vücutta bir şeyler eksikse yumurtada kalitesiz olabiliyor. Bir de test yaptırıp yerine koyun vitaminleri öyle deneyin.
Kilonuz varsa verin.
Hipertroid var mı baktırın.
Bildiklerim bu kadar hayırlı zamanda inşallah nasip etsin bebek istyene hakkıyla bakabilene

Ovulasyon testiyle kendim deniyorum bu ay nasip inşallah kısmet olur artık Allaha şükür yumurta oluyo döllenme de oluyo ama devamı gelmiyor mübarek ramazan ayı hürmetine Allah bize de nasip etsin insallah

39 yasindym 5 buçuk yaşında evladım var 2 kere boş kese oluşunca "tıbbi genetik test" istedi doktorum. Devlette yaptrdm ve 2 buçuk ayda sonuç çıktı.
Yani demem o ki vücutta bir şeyler eksikse yumurtada kalitesiz olabiliyor. Bir de test yaptırıp yerine koyun vitaminleri öyle deneyin.
Kilonuz varsa verin.
Bildiklerim bu kadar hayırlı zamanda inşallah nasip etsin bebek istyene hakkıyla bakabilene
İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün bu ayların hürmetine 🤲 takviye neler kullanıyorsunuz benim pikostol, Optilife, vitamin d, geceleri melatonin,balık yağı , bide agnucaston.arada demir folik asit B12 hapı..yada probiyotik.

İnşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün bu ayların hürmetine 🤲 takviye neler kullanıyorsunuz benim pikostol, Optilife, vitamin d, geceleri melatonin,balık yağı , bide agnucaston.arada demir folik asit B12 hapı..yada probiyotik.
Amin inşallah

Hayıt otu macunu, prowitamin , optifert hap ve sandoz, Q10 enzim balık yağı,bal propolisler hepsini bu ay başladım devam edeceğim D vitamin B vitamini Bunları kullanıyorum

IMG_9764.webp
Kızlar yarın adet günüm yaş 40 yukarıda yazdım zaten ovalüasyon denedik bu ay. Aşağıdaki az önce yaptığım ovalüasyon üstteki awox erken gebelik artar mı günden güne koyu olur mu

Ben hayit kürü kullandım, arı sütü-polen kürü karışımı kullandım, sülük yaptırdım, hepsi bitti şimdi sadece kuru incir falan yiyorum havuç salatası akşamları bir de femera deniyorum bu ay. Kimyasal gebelik ne zaman olmuştu en son?
41 yaşının sonlarına doğru oldu ikisi de

Kilonuz varsa verin.
Teşekkür ederim, hepsine bakıldı aslında zaman içinde. Birçok vitamin, takviye de kullandım hala da kullanıyorum. Aslında her ay yumurtlama görüyorum. Femara kullanırken dr takibindeydi zaten.. ama bir şekilde olmuyor.. inşallah bu çabamız sonuçsuz kalmaz, Rabbim olmayacak şeyi kulunun yüreğine düşürmezmiş. Baya da tutkuluyuz yani çocuk konusunda, ısrarla istemeye devam ediyorum😁

Eki Görüntüle 3560142 Kızlar yarın adet günüm yaş 40 yukarıda yazdım zaten ovalüasyon denedik bu ay. Aşağıdaki az önce yaptığım ovalüasyon üstteki awox erken gebelik artar mı günden güne koyu olur mu
Çok hafif bir gölge var gibi erken gebelik testinde. İnşallah hızla yükselir. Ovu testleri çok güvenilir değil ama adet öncesi hormonlar değişiyor, pozitif gibi çıkabilir.

Çok hafif bir gölge var gibi erken gebelik testinde. İnşallah hızla yükselir. Ovu testleri çok güvenilir değil ama adet öncesi hormonlar değişiyor, pozitif gibi çıkabilir.
Adet oldum adet düzenli yumurta çatlama da sıkıntı yok ama amh 0,20 çok vitamin kullandım temiz içerikli besleniyorum bir iki aydır yumurtalar kaliteleşir diye umuyorum Allahım dualarımızı kabul eder inşallah

Back
X