- Konu Sahibi Gxuxldemir
-
ya inanki bunu okudumda icim titredi gozlerimden yas geldi :çok üzgünüm: Hele bu yazi duran çuvalımsı bir bluza elime alıp baktım ve ağladım. Bu kilolar yzunden neller gitmediki hayatimizda insan kendini geriye cekiyor utaniyor ve su gelir neden ben neden ben diye ben cok sey kaybettim bir senedir evden cikmiyorum herseyden once saglik tabiki ama kilolo olmakda bir saglik sorunu kac kisi mutluki kilolarinlan cok az vardir hele bide hic evlenmemis o gelinli giymeyen icin daha zor benim butun cevremdeki kizlar evlendi cocuk saybi oldular kendimi okadar kuttu hisdiyorumki bazi arkadaslarimin dugunune bile gidemedim cunku o an onarin mutlu oldu an ama kilolu bir insan bu ani gorunce dusunur neden biz degil cok zor ya suan agliyorum aglamakdan nefret ediyorum artik ve bu arkadas ne guzel basarmis ne mutlu sana .......
canım umutsuzluga kapılma ılk önce basaracagına ınan ben 4 gundur dıyetteyım herşeyı yedım ama az dun gece tarıldım 71 kılodan 68.9 düşmüşüm eger ne yaptıgımı okuma ıstersen basarı hıkayelerınde (kiloyla savasım basladı )başlıgının altında her gun ne yedıgımı ne yaptıgımı yazıyorum ordan fıkır edınebılırsın ama sadece elma yıyerek olmaz bu sefer kendını sıkıp bırden yıne yemeklere dalıcaksın haydı kız zayıf gunler bızı beklerrrrr
deryo çok yardımcı oldun allah razı olsun canım ama ramazanda vermem lazım bu kiloları bayrama çok güzel olmak istiyorum gerekirse aç kalmam lazımbilmiyorumkismile neyse bakalım yazarım yine süreklii teşekkürler tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?