42 Kilo Zayıflayan Güldemir'in Başarı Öyküsü

bide spiritmiydi yanlış yazmış olabilirim. tatlım sen diyetisyen kontrolünde mi verdın bu kadar kiloyu? eğer öyleyse hangi doktor bilgi verirmisin ? bende izmirliyim de

ağzım açık kaldı ya insan isterse gerçekten yapar ama çok sabır gerektiren bir durum var ve benim örnek alacağım çok şey var burda eyvahedigeldismile

ben evlendiğim zaman 55 kiloydum.. hamileliğimde sadece 7 kilo almıştım.. daha sonraları gün geçtikçe kilo almaya başladım ama umursamadım... umursamaya başladığım zamanda biliçsiz aç kalmalarla 3 kilo verip 5 kilo aldım tabiri caizse... o kadar zoruma gidiyorduki 38 bedenlerden 48 bedene çıkmak... :1no2: eve kendimi hapsettim aynaya baktıkça sinir olup dahada yedim... eve hapsetmemin sebepleri ise: 1.etrafın aaaaa duygu ne kadar kilo almışsın,zayıfla,çok kötü olmuşsun..(eee bende biliyorum kötü olduğumu) 2.dışarı çıkmak için hazırlanırken kendimle yüzleşiyorum.. etegim pantolonlarım kapanmıyor çekiştire çekiştire giyiyorum o kadar kötü bir duygu ki yaşayanlar bilir... 3.kıyafet almak için mağazaya giriyorum mesela gömlek bakıyorum diyorum direk cvp şu:büyük beden gömleklerimiz yok hanımefendi.. birde seni tepeden tırnağa süzüşleri yokmu dalga geçer gibi (gelde öldürme) vs.vs. devam ediyor... en sonunda geçen yıl zayıflama hapı kullanmaya karar verdim isterse sonunda ölüm olsun diye düşündüm (ne kadar yanlış düşünmüşüm halbuki) 79'dan 62 kiloya indim... hemen alışveriş yaptım o kilolu kendini beğenmeyen ben gitmiş yerine özgüveni tam birisi olmuştum... hapları bırakmıştım artık... birkaç ay süperdim eski özgüvenim gelmiş bu hem kişiliğime hemde kıyafetlerime yansımıştı.. fakat zayıflama haplarının yanında birde benim hayaatı kabusa çevirecek bir hediyesi varmış.. birkaç ay sonra kiloları almaya başladım ve veremiyordum.... unutkanlık sinirlilik saç dökülmesi vs.vs. de çabası... tahlil yaptırmaya karar verdim ve yaptırdım sonuç:zayıflama hapları yüzünden troidlerim durmuş çalışmıyormuş hipotroid olmuşum ilaç kullanıyorum hergün ve yine 80 kiloyum.... bilinçsizce yaptığım şeyler bana fazlasıyla geri döndü... sakın benim yapmayın heleki zayıflama hapları asla kullanmayın.... bu arada diyetisyene başlıycam hem diyetisyen hemde yürüyüş yaparak biliçli zayıflamayı düşünüyorum artık....inşallah sağlıklı bir şekilde zayıflarım ve sizinle paylaşırım....

kızlar ben 19 yasındayım ve 1.70 boyundayım 84 kıloyum ve nısanlıyım bnde kılo vermek ıstıorum ama bıturlu baslamıorum yada baslıyamıorum 2 sene sonra dugunum var ama olmuor bıturlu kendıme guvenıpte baaslamıorum

kızlar ben 80 kıloydum bundan üç yıl önce. çevreden sürekli azye, zayıflada kıza benze biraz diye laflar duyuyordum sürekli. erkek arkadasımdan ayrıldım ve beyefendi zayıf bir kızla evlendi. Tabi bunlardan sonra yediklerime dikkat etmeye ve kilo vermeye karar verdım. 51 kıloya düştüm 1 yıl içinde. bu kiloyu iki yıl boyunca korudum. üniversite bitti ve 7 aydır çalışıyorum tabi bilgisayar karşısında. kızlar kilo almaya başladım. ve ne yaptııysam veremiyorum. moralim çok bozuk. şirkette hergün birisi kilo alıyorsun diyor. burda 1100 kişiyiz. ne yapıcağımı sapıtmış durumdayım.

ben bu başlığı ara aea okuyorum çok motive edici diyete başladım moral lazım hiç birzaman zayıf olmadım ama artık şişman olma yolundayım oyüzdende artık bir 10 kilo vermeliyim 50 kiloya düşmek hayal gibi en son 13 yaşındayken o kilodaydım şimdi ise yaş 30 kilo 63 lerdemafoldumben

msj kutuma arkadaşın şuan nickini hatırlamıyorum ama size cvb yollayamadım çünkü 50 msj göndermem lazımmış en az benim daha yorum yaptıgım 6..... bu arada listeyide yazdım ama olmadı gönderilmedi haberiniz olsun

nadid moralini bozma.. sen yapabilirsin daha önce başardığın gibi... diyetisyene gitmeni tavsiye ederim heleki sevil nas can'a gitmeni... istanbuldaysan muhakkak git bence yiyerek ve aç kalmıyarak kilo veriyosun:lepi:

duygucum malesef istanbla cok uzaktayım, aydındayım :). ama kendımı toparlıyorum. bir haftadır hıcbırseyın olcusunu kacırmadım. sanıyorum eskı yeme alıskanlıgımı kazanıcam. ayrıca bu hafta ıcınde kılom 1.5 kg eksıldı :))))

müthişsiniz siz , başka ne denilebilirki.. şimdiye dek hep katı kurallarla girdiğim rejimlere yenik düştüm. verdim aldım derken, bir öncekinden daha fazla kiloyla geri döndüm .. çünkü işte bozuldu diyetim düşüncesiyle hep vazgeçerek daha fazla yedim sanki o sinirle.. sizden öğrendiklerim benide harekete geçirdi.. inanın hergün tekrar tekrar okuyorum yazınızı.umarım bende sizin yakaladığınız bu başarıyı yakalarım. sevgiyle öpüyorum sizi, çok teşekkürler samimiyetle , tatlı bir anlatımla yazdığınız satırlar için...

duygucum malesef istanbla cok uzaktayım, aydındayım :). ama kendımı toparlıyorum. bir haftadır hıcbırseyın olcusunu kacırmadım. sanıyorum eskı yeme alıskanlıgımı kazanıcam. ayrıca bu hafta ıcınde kılom 1.5 kg eksıldı :))))

çok sevindimkaydirigubbakcemile3 böyle devam et pes etmek yok:eek:lmaz: zafer bizim olacak:hooray:

açtığım bütün diyet sayfalarını kapattım şu an:kedi:
bu nasıl bir azim nasıl bir inançtır..ben sonuna kadar inanıyorum işe yarayacağına çünkü ben de test ettim.sadece istemek lazım.zayıflamayı o kadar çok isteyeceksiniz ki o istek bi çikolata yeme isteğini bastıracak,daha zayıf olduğunuz bi görüntünün mutluluğu o çikolatayı yemenin mutluluğundan daha büyük olacak,hatta yememekten yemekten daha çok haz alacaksınızopuyorumnanaktan
benim de eski motivasyonuma ihtiyacım varmış demek ki,paylaşan arkadaşa sonsuz teşekkürler..

Son düzenleme:
Biyerde okumuştum mutsuz insanlar şişmanlarmış.
Kilo vererek mutluluğumuzu geri almalıyız kızlar, zayıflmaya olan inancım bile beni mutlu etmeye yetiyor şuanda :))

bendede olsaya şu gayret, şu azim... ne kadar güzel bir duygu ya kendine hakim olabilmek. rabbim sizin yaşadıklarınızı her isteyene versin.. sevgiyle sarılıp öpüyorum , tebrik ediyorum sizi . harika anlatmışsınız , inanınki her gün gibi okuyorum yazınızı..çok teşekkürler..

meraba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım kendimden utandım şu arkadaşın hikayesini okuyunca 61 kiloyum ve beş kiloyu nası verceğimi düşünüyorum sıkıntı çekiyorum utandım kendimden:kedi:

X