- 15 Ağustos 2008
- 17.392
- 58.818
- 798
- Konu Sahibi oglak_kadini
Nasılsınız kızlar..Yeni konumuz hayırlı olsun inşallahh
Amiiin, yeni konumuz insallah bir sürü bebek getirsin hayirlisiyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsınız kızlar..Yeni konumuz hayırlı olsun inşallahh
gulucukgs hamilemisin o kadar mı uzak kaldım...CANIM 3 TANE YASİNİ OKUDUM.. ALLAHIM KABUL ETSİN.
ayyy yeni gördüm canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...Canım hamileymişim. Ama ultrasonla bakmadılar.kadın dogumcu gorsun dedıler
Insallah hayirli geldi hepimize gelsin insallahhayırlı geldi sayfamız böyle devam eder inşallah :)
Tamam yarin esmaya geceriz senin bs agrin var ama sayimiz oncekinden az oldugu icin 3 oldu hepimize3tane yasini okudum.
hafta sonuda esma73 için okurum 3tane.
okuduğumda okudum diye yazacağım.
1. berirem ......3 ==> okudum
evet canım ama pazartesi belli olcak herşey dış gebelik galan değildir inşgulucukgs hamilemisin o kadar mı uzak kaldım...
amin inş..ayyy yeni gördüm canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Senin dua topgine bende katilayim cnmALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
saol canım.Tamam yarin esmaya geceriz senin bs agrin var ama sayimiz oncekinden az oldugu icin 3 oldu hepimize
ağzını hayra aç korkma allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah..evet canım ama pazartesi belli olcak herşey dış gebelik galan değildir inş
amin canım amin..ALLAHIM BU LİSTEDEKİ ARKADİŞLARİMA VE BANA SAĞLIKLI, ELİ AYAĞI DÜZGÜN,KALBİ AĞZI NURLU, VATANA -MİLLETE ANNESİNE- BABASINA HAYIRLI EVLAT, ALLAHA KUL , PEYGAMBERİMİZE ÜMMET EYLEYECEĞİN BEBİŞLER VER...
saol canımkızlar bol bol dua edicem kendime ve sizlere.....
adrenalin sanırım adet oldum ya 14-15 inde bekliyodum..Şimdi pespembe bi geldi ama aksama belli olur duamı okumadım ikisini birden okusam olmazmı eğer adet olduysam yani 6 gün sürer en fazla..Senin dua topgine bende katilayim cnm
Tamam seninkileri ben okuyayim cnmKızlar regl olmusum maalesef..Bu ayda umutlarım suya düştü..Yarın yumurta kontrolü için doktora gidicem artık çatlatma yapıcak galiba..
Salıya kadar biter canım istersen o zaman 6 tane okurum..Ay niye böyle oldu anlamadım..Bu kez ovülasyon testide sacmalamıs oldu.Tamam seninkileri ben okuyayim cnm
olsun canım uzulme hayırlısı boyleymıs ne guzel bak adet oluyosun ben 55 gun olmadım olamamak cok daha fazla yıpratıyoSalıya kadar biter canım istersen o zaman 6 tane okurum..Ay niye böyle oldu anlamadım..Bu kez ovülasyon testide sacmalamıs oldu.
ben okudum bır tane 2 de yatsıdan sonra okurum gecıkme bırıkme olmasınSalıya kadar biter canım istersen o zaman 6 tane okurum..Ay niye böyle oldu anlamadım..Bu kez ovülasyon testide sacmalamıs oldu.