- 2 Şubat 2013
- 2.846
- 1.931
- 198
- Konu Sahibi oglak_kadini
tamam canım allah razı olsun..Bidakine telafi ederim..ben okudum bır tane 2 de yatsıdan sonra okurum gecıkme bırıkme olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım allah razı olsun..Bidakine telafi ederim..ben okudum bır tane 2 de yatsıdan sonra okurum gecıkme bırıkme olmasın
Haklısın canım ya biliyorum bende 37 gün olamadım gecenlerde..Yarın doktora gidicem artık hayırlısı olsun napalım..olsun canım uzulme hayırlısı boyleymıs ne guzel bak adet oluyosun ben 55 gun olmadım olamamak cok daha fazla yıpratıyo
AHANDA BULDUM SENİ.ARAYAN BULUYOR VALLA.LİSTE COK GÜZELDE SEN NİYE EN SONDASIN.BEN HEMEN SİMDİ YASİNLERİMİ OKUYUP HABER VERİYORUM1. berirem..............................5
2. esma73...............................3........okundu
3. babamın_kızıyım.................3..........okundu
4. kitapseverim.......................3..........okundu
5. asmunikal...........................3..........okundu
6. berree..................................3...........okundu
7. blgsdr...................................3
8. tuncer82................................3
9. e-brulim................................3..........okundu....Allah kabul etsin
10. okulum.................................3
11. gulucukgs...............................3.........okundu
12. loyalty88................................3
13. adrenalin85............................3...........okundu.....Allah kabul etsin...
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu..BERİREM için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(ARKADASIMIZA HAYIRLI BIR EVLAT DILIYORUZ ) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
Kura oyle cikti cnm kismet bekliyordum ben de seni bu liste hayirli gelecek bize dun basladik bugun bitti sayilir hemen oku seninkiler de bitsin cnm yeni kisiye gecelim hayirlisiyla gulucuk hamile bu arada gordun mu bebislerimiz arttiAHANDA BULDUM SENİ.ARAYAN BULUYOR VALLA.LİSTE COK GÜZELDE SEN NİYE EN SONDASIN.BEN HEMEN SİMDİ YASİNLERİMİ OKUYUP HABER VERİYORUM
Tedavi denesen bi de cnm asilama yaptirsan belki oyle gelecektir bebis ben adet oluyum basliyom ignelereHaklısın canım ya biliyorum bende 37 gün olamadım gecenlerde..Yarın doktora gidicem artık hayırlısı olsun napalım..
HAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM SEN BASTADA OLSAN SONDADA OLSAN BEN SENİN İÇİN HEP DUA EDİYORUM.BEN ŞİMDİ 3 YASİNİ OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN.GULUCUK İÇİN COK SEVİNDİM HABERİM YOKTU.DARISI BİZİM BASİMIZAKura oyle cikti cnm kismet bekliyordum ben de seni bu liste hayirli gelecek bize dun basladik bugun bitti sayilir hemen oku seninkiler de bitsin cnm yeni kisiye gecelim hayirlisiyla gulucuk hamile bu arada gordun mu bebislerimiz artti
ARKADASİM ERKEN OLDUN KAÇINCI GUNDE OLDUN ŞİMDİ SENKızlar regl olmusum maalesef..Bu ayda umutlarım suya düştü..Yarın yumurta kontrolü için doktora gidicem artık çatlatma yapıcak galiba..
Olsun canim biz dua ediyoruz rabbim goruyo sirasi yok aslinda hepimiz kazaniyoruz agzina saglik cnm hemen yaziyorumHAYIRLISI OLSUN ARKADAŞIM SEN BASTADA OLSAN SONDADA OLSAN BEN SENİN İÇİN HEP DUA EDİYORUM.BEN ŞİMDİ 3 YASİNİ OKUDUM ALLAHIM KABUL ETSİN.GULUCUK İÇİN COK SEVİNDİM HABERİM YOKTU.DARISI BİZİM BASİMIZA
MİNE BURAYI BULAMADI BENCE YOKSA ŞİMDİYE ÇOKTAN OKUMUŞTUOkulum ve mine kaldi sadece onlar da bildirim yapinca listemiz bitmis oluyor ay ne cabuk bitti aliskin degilim boyle accik pesinizden kosturun garip oldum
LOYALİNKİLERİ SENMİ OKUDUNOkulum ve mine kaldi sadece onlar da bildirim yapinca listemiz bitmis oluyor ay ne cabuk bitti aliskin degilim boyle accik pesinizden kosturun garip oldum
heee canımLOYALİNKİLERİ SENMİ OKUDUN
ewet bak ona lınk atacaktım unutmusum hatırlattıgın ıyı olduMİNE BURAYI BULAMADI BENCE YOKSA ŞİMDİYE ÇOKTAN OKUMUŞTU
TMM CANIM.OKULUMUN BURDAN HABERİ VARMI ACABAheee canım
HERKESE OKUNDUKTAN SONRA BASKA DUALAR OKUSAK NASIL OLUR SENCE.ewet bak ona lınk atacaktım unutmusum hatırlattıgın ıyı oldu
çok güzel olur canım neler okuyalımHERKESE OKUNDUKTAN SONRA BASKA DUALAR OKUSAK NASIL OLUR SENCE.
mesaj attım ben herkese cnm gorunce gelırler mıne gelıcek de okulum sanırım buralarda değilTMM CANIM.OKULUMUN BURDAN HABERİ VARMI ACABA
BİLMİYORUMKİ SEN DAHA ÇOK TECRÜBELİSİN BU KONULARDAçok güzel olur canım neler okuyalım
313 ayetel kürsü okuyolar cnm hergun bır kişiye okuyabılırızBİLMİYORUMKİ SEN DAHA ÇOK TECRÜBELİSİN BU KONULARDA
OKULUM EN SON DÜN AKSAM GİRMİŞ.GİRDİĞİNDE GÖRÜR İNSALLAH.mesaj attım ben herkese cnm gorunce gelırler mıne gelıcek de okulum sanırım buralarda değil