- 30 Haziran 2013
- 21.758
- 1
- 17.666
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Loyale cevap yazdim cnm Allah bizim niyetimizi icimizdekini bilmediklerimizi de bilir o konuda rahat olunböyle daha iyi olur ama okurken kişinin niyetini dile getirmek gerekmezmi acaba
kime okuduğunu bilmeden okuyunca onun niyetini söyliyemeyiz
ay karışık oldu anlatabildimmi bilmiyorum ama allah kabul eder inşallah sonuçta :)
Haklisin tamam canim ozaman..Bugun kime geciliyo ben okim de haftasonu iyi olursam bebek görmeye gidicem..Bugunde bi arkadasim daha dogum yapcak..Ben hormon ilaclarina devam ediyorum bi taraftanda bi poset grip ilacina basladim..L
Loyale cevap yazdim cnm Allah bizim niyetimizi icimizdekini bilmediklerimizi de bilir o konuda rahat olun
canım niyet olarakCanim sana geciyoruz bugint
Cok vecmis olsun canim biz de dogum yapicaz cok az kaldi cnm buna inan neye cok inanirsak o olurHaklisin tamam canim ozaman..Bugun kime geciliyo ben okim de haftasonu iyi olursam bebek görmeye gidicem..Bugunde bi arkadasim daha dogum yapcak..Ben hormon ilaclarina devam ediyorum bi taraftanda bi poset grip ilacina basladim..
tamam tatlımCanim asmu gelmedi onun 3 taneyi sen alir misin ama hemen okuma o mutlaka okur gelir aklind olsun asmunun 3 tane var cnm
tamam tatlım.. allah şifa versincanım niyet olarak
ufak tefek sağlık sorunlarım var başta bunların geçmesi için sağlık, huzur, mutluluk için diyebilirmiyiz
Evet canım okudum :)Canim okudun mu sen
Canim şuan itibariyle internetim acilmis durumda artik sizinleyimCok vecmis olsun canim biz de dogum yapicaz cok az kaldi cnm buna inan neye cok inanirsak o olur
Hosgeldinnnnn cnm iyi oldu buCanim şuan itibariyle internetim acilmis durumda artik sizinleyim
Haklisin tamam canim ozaman..Bugun kime geciliyo ben okim de haftasonu iyi olursam bebek görmeye gidicem..Bugunde bi arkadasim daha dogum yapcak..Ben hormon ilaclarina devam ediyorum bi taraftanda bi poset grip ilacina basladim..
4 tane okudum kitap severim icin allah kabul etsin..Kizlar yarin bu saatlerde liste bitmis olsun bu aksam hepimiz okuyalim
allah razı olsun4 tane okudum kitap severim icin allah kabul etsin..
canım ikisini bu akşam ikisini yarın akşam okuyabilirm 4 ünü bu akşam bitiremem fıstıkımKizlar yarin bu saatlerde liste bitmis olsun bu aksam hepimiz okuyalim
Canım sen bugun bana "canım sana 3 tane veriyorum hem okuma hızında artar "demiştin di mi?bende tamam okurum dedim.(hayal mi gördüm )Kizlar yarin bu saatlerde liste bitmis olsun bu aksam hepimiz okuyalim
Yok cnm degistirdim sonra hayal gormuyorsun ama oku fazla sen biriktir kimsenin niyetine verme mesela 2 degil 5 tane oku 3 tanesini mazeretli olunca hediye edersinCanım sen bugun bana "canım sana 3 tane veriyorum hem okuma hızında artar "demiştin di mi?bende tamam okurum dedim.(hayal mi gördüm )
Şimdi bende 2 tane okumam gerektiği yazıyo ve senin bana yazdığın msj benim sana yazdığım msj yok
Deliriyor muyum ya
Tamam fistigim yarin aksam geceriz yeni listeye ben de musafirlikteydim ha simdi geldik banyo yapcam asmu icin birtane okuycam 2 tane daha okurum bugun kitap icin diger ikisi yarina kalir benim decanım ikisini bu akşam ikisini yarın akşam okuyabilirm 4 ünü bu akşam bitiremem fıstıkım
Anladım canım .Buara işten gelir gelmez dua okumaya başlıyorum "Annem fazla okuma psikolojin bozulacak "demişti :) ve 2 gün sonra bu olunca noluyo bana diye düşündüm :)Yok cnm degistirdim sonra hayal gormuyorsun ama oku fazla sen biriktir kimsenin niyetine verme mesela 2 degil 5 tane oku 3 tanesini mazeretli olunca hediye edersin
Yok canim yasin okumak icini ferahlatir kesinlikle psikolojin bozulmaz ama inanirsanAnladım canım .Buara işten gelir gelmez dua okumaya başlıyorum "Annem fazla okuma psikolojin bozulacak "demişti :) ve 2 gün sonra bu olunca noluyo bana diye düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?