- 21 Ekim 2010
- 8.647
- 2.001
- 248
- Konu Sahibi oglak_kadini
günaydın hayırlı cumalar kızlar..bugün kitap severim için okuyacağım cuma saatinde bildirim yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kanamam başladı doktorumu brkliyom. Okuyamadım yadinleri ben... Akşama çıkarsam inş burdan okurum. Ama cıkamazsam bildirimde yapamazsam okuyamamısımdırYok cnm birsey olmayacak merak etme cnm benim
kuran okumak neden psikoloji bozsun anlamadım ilginç bir düşünceAnladım canım .Buara işten gelir gelmez dua okumaya başlıyorum "Annem fazla okuma psikolojin bozulacak "demişti :) ve 2 gün sonra bu olunca noluyo bana diye düşündüm :)
allah yardımcın olsun canım mübarek cum ainş bebişine bişey olmaz dualarımız seninleCanım kanamam başladı doktorumu brkliyom. Okuyamadım yadinleri ben... Akşama çıkarsam inş burdan okurum. Ama cıkamazsam bildirimde yapamazsam okuyamamısımdır
bunu ben de görmüştüm :)Canım sen bugun bana "canım sana 3 tane veriyorum hem okuma hızında artar "demiştin di mi?bende tamam okurum dedim.(hayal mi gördüm )
Şimdi bende 2 tane okumam gerektiği yazıyo ve senin bana yazdığın msj benim sana yazdığım msj yok
Deliriyor muyum ya
allah yardımcın olsun canımCanım kanamam başladı doktorumu brkliyom. Okuyamadım yadinleri ben... Akşama çıkarsam inş burdan okurum. Ama cıkamazsam bildirimde yapamazsam okuyamamısımdır
kaç haftalıkdı ki canım.? kimyasalmı olmuş.sabah düşmüş bebiş. değerlerim düştü zaten
üzülme sakın canım vardır bundada bir hayır inş tez zamanda tekrar nasip olursabah düşmüş bebiş. değerlerim düştü zaten
sabah düşmüş bebiş. değerlerim düştü zaten
allahım sabrini versinsabah düşmüş bebiş. değerlerim düştü zaten
canım hakkımızda herzaman herşeyin hayırlısı olsun.sabah düşmüş bebiş. değerlerim düştü zaten