- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 248
- 39
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
betülcüm ohhhh okudum ben de 8 tanemi bugun nasılsın bı sıkıntın yok di mi
Yok cnm birsey olmayacak merak etme cnm benimtatlım hamd olsun... sadece biraz akıntım oldu gece o biraz korkuttu. çamaşır falan asmıştım. eşimede bişi diyemedim. korktum gece düşüyomu acaba diye. put gibi yattım sağa sola dönmedim,
o bikez oldu canım en büyük belirti karın ağrısydı bişey var gibi tuhaf bişeMİDEN BULANMISTI AMA HATIRLIYONMU BASIN DÖNÜYORDU
Herkese Günaydın :) çok güzel bir gün olsun isallah
Canim asmu gelmedi onun 3 taneyi sen alir misin ama hemen okuma o mutlaka okur gelir aklind olsun asmunun 3 tane var cnmbenim için okuyan tüm arkadaşlardan allah razı olsun. hiçbirinizi rabbim darda koymasın. amin
Canim sana bu sefer 3 tne yazcam ne kadar cok okursan okuman o kadar hizlanir ben okuya okuya nerdeyse ezberledimHerkese Günaydın :) çok güzel bir gün olsun isallah
Canim sana geciyoruz bugintselamlar
ben bu akşam abdest alırım diye düşünüyorum
bana da yazabilirsiniz bu akşam olmasa yarın akşam okurum inşallah
Mam canim 3 gunde 2 kisiye okuruzCANIM BEN GULUCUK İÇİN OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN.İNT KAPANDI HASTANEYE NÖBETE GELDİĞİMDE GİRİYORUM
Bu mesajınızı okumadan, siz bu mesajı daha yazmadan size özelden mesaj yazmıştım...Arkadaslar bundan sonra mazeret kabul etmiyoruz yazilan sayilari ya bir baskasina okutacagiz ya da hergun bize yazilan sayidan bir fazla okuyacagiz mazeretli oldugumuz zaman o biriktirdigimiz yasinleri hediye edecegiz simdi anasayfada ayri bir kumbara listesi yacagim kim kac tane fazla okuduysa o listeye islenecek ve mazeretli oldugu gun o listeden alip yazacagiz kumbara yani
Umarim anlatabilmisimdir boyle bir kisiye 9 10 tane olmaz dedigim gibi mazeret kabul etmiyoruz artik
böyle daha iyi olur ama okurken kişinin niyetini dile getirmek gerekmezmi acabaArkadaslar bundan sonra mazeret kabul etmiyoruz yazilan sayilari ya bir baskasina okutacagiz ya da hergun bize yazilan sayidan bir fazla okuyacagiz mazeretli oldugumuz zaman o biriktirdigimiz yasinleri hediye edecegiz simdi anasayfada ayri bir kumbara listesi yacagim kim kac tane fazla okuduysa o listeye islenecek ve mazeretli oldugu gun o listeden alip yazacagiz kumbara yani
Umarim anlatabilmisimdir boyle bir kisiye 9 10 tane olmaz dedigim gibi mazeret kabul etmiyoruz artik
Arkadaslar bundan sonra mazeret kabul etmiyoruz yazilan sayilari ya bir baskasina okutacagiz ya da hergun bize yazilan sayidan bir fazla okuyacagiz mazeretli oldugumuz zaman o biriktirdigimiz yasinleri hediye edecegiz simdi anasayfada ayri bir kumbara listesi yacagim kim kac tane fazla okuduysa o listeye islenecek ve mazeretli oldugu gun o listeden alip yazacagiz kumbara yani
Canim cumartesi dedimde pazar nobetciymisim internet buldugum yerde girerim ben okumalarima basladim bileCanim sana geciyoruz bugint
Mam canim 3 gunde 2 kisiye okuruz
Iste bende karnimda hafif bi agri olsa hamile olabilirim diyecem ama karnimda zerre agri yoko bikez oldu canım en büyük belirti karın ağrısydı bişey var gibi tuhaf bişe
Niyet soyle okudugun yasin kenarda duracak atiyorum mazrretine kadar on tane yasin okudun sira bana geldi mazeretlisin 4 tane okuman gerekiyor okudugum on yasinin 4 tanesini fatmanin niyetine veriyorum demen yeterli cnmBen bugun okuyabilirim kizlar artik..Mazeret konusuna gelince bana uygun yani aklima gelmemisti bende aynen yazilip mazereti bitince okumayi söledmistim.Bu daha iyi tabi ama niyet ne olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?