• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

400cc ve uzeri koyduran arkadaslar buraya

Anlat canim sende,senin doktorun kim,vucut olculerin neydi ne oldu.Resimleri gorebilirmiyim

canim benim boy 171 56 kilodayim omuzlarim brz genis oldugu icin bana 425ccyi uygun gördü doktorum eskiden hic gögsüm yoktu cok az brsy vardi yok denilcek kdr az ... doktorum hasan findik cok memnunum ben kas alti oldum yuvarlak protez konuldu ekledm seni bakabilirsn resimlerime :)

canim benim boy 171 56 kilodayim omuzlarim brz genis oldugu icin bana 425ccyi uygun gördü doktorum eskiden hic gögsüm yoktu cok az brsy vardi yok denilcek kdr az ... doktorum hasan findik cok memnunum ben kas alti oldum yuvarlak protez konuldu ekledm seni bakabilirsn resimlerime :)

biz neredeyse aynıymışız tuba ekle benide göreyim merak ettim :40:

Gordum cnm resimlerini cok guzel olmuslar gercekten,ve doal,ama senin boyunda uzun.Demekki cc lere takilmamk lazim bak 425 okadarda buyuk bisey deil.Ama gercekten cok guzel olmuslar

Gordum cnm resimlerini cok guzel olmuslar gercekten,ve doal,ama senin boyunda uzun.Demekki cc lere takilmamk lazim bak 425 okadarda buyuk bisey deil.Ama gercekten cok guzel olmuslar

aynn tatlim cok büyük dgl ama vucuduma tam oldu sütyensiz bile disariya rahatlikla cikabiliyorum sen kac cc düsünüyorsn

aynn tatlim cok büyük dgl ama vucuduma tam oldu sütyensiz bile disariya rahatlikla cikabiliyorum sen kac cc düsünüyorsn

Ben kesinlikle 400cc uzeri istiyorum.ufak bi insanim ama emzirmeden once gouslerim C-D cupti.O yuzden D cupi rahatlikla tasiyabileceimi dusunuyorum

tabi ekle beni albüme bakabilirsn :)

Harika olmuşlar çok beğendim :)
Boyunuza kilonuza uygun olmuş . Fotoğraf gördükçe kafam karışıyor . Ben zaten B cup ım amacım D cup olmak . Acaba 400 425 cc lik protezler nasıl durur bilmiyorum ..
Çok doğal olmuşlar sizinkiler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Harika olmuşlar çok beğendim :)
Boyunuza kilonuza uygun olmuş . Fotoğraf gördükçe kafam karışıyor . Ben zaten B cup ım amacım D cup olmak . Acaba 400 425 cc lik protezler nasıl durur bilmiyorum ..
Çok doğal olmuşlar sizinkiler :)

canim yaptirmisken büyük yaptir cokta kocaman olsun demiyorum ama bicak altina yattigina degsin :)
cok fazla bir fark yok sanirim 400-425cc arasinda doktorunla bunu cok iyi konus
nerde ve kime yaptircaksin ?

canim yaptirmisken büyük yaptir cokta kocaman olsun demiyorum ama bicak altina yattigina degsin :)
cok fazla bir fark yok sanirim 400-425cc arasinda doktorunla bunu cok iyi konus
nerde ve kime yaptircaksin ?

Daha araştırıyorum ya :) şimdi kafam çok karışık bazen yaptırmaktan vazgeçiyorum zaten B cup ım diye ama boyum 177 büyük o yüzden küçük geliyor gözüme. Kafama tam anlamıyla yatana kadar araştırıcam :)

Daha araştırıyorum ya :) şimdi kafam çok karışık bazen yaptırmaktan vazgeçiyorum zaten B cup ım diye ama boyum 177 büyük o yüzden küçük geliyor gözüme. Kafama tam anlamıyla yatana kadar araştırıcam :)

boyun uzunmus :52: uzun bayanlarda kücük gögüs cok dikkat cekiyor bnm seninki kdr uzun olmasada boyum 171 bana bile ufak geliyordu büyüklügü :) iyi düsün cnm :)

boyun uzunmus :52: uzun bayanlarda kücük gögüs cok dikkat cekiyor bnm seninki kdr uzun olmasada boyum 171 bana bile ufak geliyordu büyüklügü :) iyi düsün cnm :)

Evet :) teşekkür ederim fotoğraflar için .

slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler ;) 6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.

foto ekledim diyen üyeye arkadaşlık mesajları yağdırmaya başlayalım hemen:1:
arkadaşlık isteği gönderdim canım eklersen sevinirim

Son düzenleme:
Kizlar kafam karisti,hangii doktora yoneliceimi bilemiyorum,hangi doktor buyuk cc koyar,ve iz konusunda iyi.Ayni zamanda fiyati da normal olsun.
Anladima gore Hasan Findik buyuk koyuyor ama onun iyati cok yuksek benim icin.
Ercan Karacaoglu daha normal fiyat verdi,ama iletisim sorunu var,buyuk istediimi soyledim bidaha cvp alamadim.
Baska bildiiniz varsa lutfen yardimci olun arkadaslar,cok mutsuzum.Yaz geldi ve yine sungerli kapali bikini araysina dalicam,bu surecten gecenler beni cok iyi anliyordur

Back
X