400cc ve uzeri koyduran arkadaslar buraya

slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler :KK66: 6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
merhaba :) öncesi ve sonrası halini görebilir miyim? ön muayeneye gittim ve doktor bana 425cc damla model uygun olur dedi. küçük olabilir mi diye endişelerim var :KK43:

Bende 4 yıl önce 300cc slikon taktırdım ama hala küçük simdi tekrar ameliyat olucam 400 cc ve üzeri istiyorum göğüs kafesim dar olur mu acaba

Hala kararsızım bana 425cc damla takılacağını söylediler ama bu sanki küçük gelecek.Çünkü bende hiç göğüs dokusu yok yani ergenliğe girmemiş erkek cocugunun bile benimkinden fazladır.Durum böyleyken boyum birde 178cm 425 ler takıldıgında sanki standart bir hacimde olacakmış gibi hissediyorum.İnternetteki örneklere göre değerlendirdiğimde.

Hala kararsızım bana 425cc damla takılacağını söylediler ama bu sanki küçük gelecek.Çünkü bende hiç göğüs dokusu yok yani ergenliğe girmemiş erkek cocugunun bile benimkinden fazladır.Durum böyleyken boyum birde 178cm 425 ler takıldıgında sanki standart bir hacimde olacakmış gibi hissediyorum.İnternetteki örneklere göre değerlendirdiğimde.
Canim bencede standart bir hacimde olacak,boyun baya yuksekmis.Ama senin ne istedigne bagli,doktora anlatmadin mi ne istedigni,mesela hangi cup u doldurmak istedigni.
bazi insanlar 425 duyunca bomba gibi birsey zanediyo ama hic oyle deil

Benim merak ettiğim herkeste mi aynı problem var acaba.. Operasyon sonrası hemen doğal bir görünüme sahip olmayıp zamanla mı yerleşip doğal estetik bir görünüm alıyor? adan beni izlermisin rica etsem

Benim merak ettiğim herkeste mi aynı problem var acaba.. Operasyon sonrası hemen doğal bir görünüme sahip olmayıp zamanla mı yerleşip doğal estetik bir görünüm alıyor? adan beni izlermisin rica etsem

merhaba bugun fatih beyle gorusmeye gittim cok donuk geldi bana ben sorunca cevap verdi kendi pek aciklama yapmadi olcu icin bisi demedi cook icime sinmedi yani sizin nasil durumlar oturmaya basladimi yavas yavas hersey yolumda mi?

evet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü :KK37:
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum :KK52:
bana biraz bilgi verirmisiniz ücreti ve doktorunuz hakkında

merhaba bugun fatih beyle gorusmeye gittim cok donuk geldi bana ben sorunca cevap verdi kendi pek aciklama yapmadi olcu icin bisi demedi cook icime sinmedi yani sizin nasil durumlar oturmaya basladimi yavas yavas hersey yolumda mi?
Ftih bey derken
Fatih Peker mi Fatih dagdelen mi.Ikincisinin fiyatlari yuksek

Hanımlar merhaba, uzun zamandır birşey yazılmamış ama bütün mesajlarınızı okudum beni de eklemeniz mümkün mü acaba?

canim benim boy 171 56 kilodayim omuzlarim brz genis oldugu icin bana 425ccyi uygun gördü doktorum eskiden hic gögsüm yoktu cok az brsy vardi yok denilcek kdr az ... doktorum hasan findik cok memnunum ben kas alti oldum yuvarlak protez konuldu ekledm seni bakabilirsn resimlerime :)
Beni izlemeye alirmisin

X