- 6 Ocak 2015
- 20
- 7
- 36
Merhaba :) öncesi ve sonrasını görebilir miyim? bana doktor 425cc yuvarlak takalım dedi, küçük olsun istemiyorum tam duruşunu da kestiremiyorum470 cc takıldı kızlar bana.
5. günüm ama hala bişey anlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba :) öncesi ve sonrasını görebilir miyim? bana doktor 425cc yuvarlak takalım dedi, küçük olsun istemiyorum tam duruşunu da kestiremiyorum470 cc takıldı kızlar bana.
5. günüm ama hala bişey anlayamadım
merhaba :) öncesi ve sonrası halini görebilir miyim? ön muayeneye gittim ve doktor bana 425cc damla model uygun olur dedi. küçük olabilir mi diye endişelerim varslm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler 6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
Canim bencede standart bir hacimde olacak,boyun baya yuksekmis.Ama senin ne istedigne bagli,doktora anlatmadin mi ne istedigni,mesela hangi cup u doldurmak istedigni.Hala kararsızım bana 425cc damla takılacağını söylediler ama bu sanki küçük gelecek.Çünkü bende hiç göğüs dokusu yok yani ergenliğe girmemiş erkek cocugunun bile benimkinden fazladır.Durum böyleyken boyum birde 178cm 425 ler takıldıgında sanki standart bir hacimde olacakmış gibi hissediyorum.İnternetteki örneklere göre değerlendirdiğimde.
Canim beni de izlemeye alir misin 400 ve uzeri olanlar görünümü gerçekten nasil duruyor merak ediyorum4 95 cc high profil damla protez takıldı bana.albumume yeni fotolar koydum
Benim merak ettiğim herkeste mi aynı problem var acaba.. Operasyon sonrası hemen doğal bir görünüme sahip olmayıp zamanla mı yerleşip doğal estetik bir görünüm alıyor? adan beni izlermisin rica etsem
bana biraz bilgi verirmisiniz ücreti ve doktorunuz hakkındaevet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum
Ftih bey derkenmerhaba bugun fatih beyle gorusmeye gittim cok donuk geldi bana ben sorunca cevap verdi kendi pek aciklama yapmadi olcu icin bisi demedi cook icime sinmedi yani sizin nasil durumlar oturmaya basladimi yavas yavas hersey yolumda mi?
yok ikiside degil fatih uygur bahsettigim doktor izmirdeFtih bey derken
Fatih Peker mi Fatih dagdelen mi.Ikincisinin fiyatlari yuksek
Müthiş seninkiler yahu doydum, elhamdülillah , çok şükür de otur yerine450 cc kas üstü yüksek profile taktırdım bende 2 ay oldu amma velakin doyurmadı beni
Müthiş seninkiler yahu doydum, elhamdülillah , çok şükür de otur yerine
Beni izlemeye alirmisincanim benim boy 171 56 kilodayim omuzlarim brz genis oldugu icin bana 425ccyi uygun gördü doktorum eskiden hic gögsüm yoktu cok az brsy vardi yok denilcek kdr az ... doktorum hasan findik cok memnunum ben kas alti oldum yuvarlak protez konuldu ekledm seni bakabilirsn resimlerime :)
Beni izlemeye alırmısın bayramdan sonra ameliyatım varCanim beni de izlemeye alir misin 400 ve uzeri olanlar görünümü gerçekten nasil duruyor merak ediyorum