Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerlekuşum 470likle ilk defa karşılaşıyorum ben de
merak ettim ya, rekor sende herhalde
tekrar hayırlı olsun.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
400cc ve uzeri koyduran arkadaslar buraya
- Konu Sahibi elizeliz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerle
hadi ya, onu bilmiyordum bak
evet 470 cc ama bende anlayamadım hala büyükmü küçükmü
yamuk eğricik büğrücük bişey şu anda şişlerim çok fazla ya da onlar protezin kendisi ben şiş zannediyorum
Ay cok heyecanlandik.Resim istiyoruz,hangi doktora oldun canim?Ve boy kilo gous alti cm neydi.
Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerle
Onun doktoru kimdi?
Arzum arkadasligimi kabul edersen senin cicileri gorebilirmiyim
Kızlar bende resim ekleyip yorumlarınızı almayı çok istiyorum ama biraz insinler sonra çekeyim
şu anda çok garip görünüyorlar .
Doktorum Defne Erkara.
bu arada buradan ona teşekkürlerimi bildirmekte isterim.gerçekten dünya tatlısı,arkadaşça yaklaşan size samimiyetiyle güven sağlayan biri.
allergan tip 410mf profil 470 cc damla takıldı.kas altı
boyum 170 cm kilo 55, göğüs altı ölçüsü 72 cm 36 beden bir kadınım
1 doğum var.sarkma yoktu sadece protez takıldı.önceden çok az meme dokusu vardı malum emzirme.
ama göğüs şekli ve vücut orantısı çok iyi dedi Defne Hanım bende herşeyi ona bıraktım boyutu bile kendisi karar verdi.
sonuç eminim güzel olacak ama şu anda inanın değil fotoğraf çekmek ayna bile görmek istemiyorum.şişlik çok eeee o kadar düz gez sonra sonra taktır bombaları tuhaf geliyor tabi bugün 8. günüm 3. günden itibaren işime döndüm ilk 2 gün baya zordu ama.
inşallah her şey gönlümüzce olur.
şu anda çok garip görünüyorlar .
Doktorum Defne Erkara.
bu arada buradan ona teşekkürlerimi bildirmekte isterim.gerçekten dünya tatlısı,arkadaşça yaklaşan size samimiyetiyle güven sağlayan biri.
allergan tip 410mf profil 470 cc damla takıldı.kas altı
boyum 170 cm kilo 55, göğüs altı ölçüsü 72 cm 36 beden bir kadınım
1 doğum var.sarkma yoktu sadece protez takıldı.önceden çok az meme dokusu vardı malum emzirme.
ama göğüs şekli ve vücut orantısı çok iyi dedi Defne Hanım bende herşeyi ona bıraktım boyutu bile kendisi karar verdi.
sonuç eminim güzel olacak ama şu anda inanın değil fotoğraf çekmek ayna bile görmek istemiyorum.şişlik çok eeee o kadar düz gez sonra sonra taktır bombaları tuhaf geliyor tabi bugün 8. günüm 3. günden itibaren işime döndüm ilk 2 gün baya zordu ama.
inşallah her şey gönlümüzce olur.
Bir 400 cc de benden :) bir miktarda yag enjeksiyonu var. 425 cc olsa olurmus yani cok memnunum su halinden. (Daha once 325 cc vardi)[
Canim senin doktorun kim?Vucut olculerin neydi boy,gous alti cevresi.Resim gorebilirmiyiz
Hayır,rekor Aşkkitabında.. 505 cc lik protezlerle
hehe protez ile öyle ama asil tümüyle bomba Arzummm'dur. Hele son hali offf
slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler 6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
ayy heyecanlandım bende görmek istiyorum bugun 11. günüm ne zaman şekil alacak bunlar ouuf...
slm kizlar geldimmm...:)) evet 505 cc yuvarlak benimkiler 6 ay oldu ve cok memnunum sükür... 2 gün önce tatilden döndüm. Yakinda birsürü yeni resim eklerim.
Ay bende cok merak ettim.Anladima gore almanyada olmussun canim.Kaca mal oldu ameliyati?.Doktorun kimdi?Ay bu 505 ler cok guzeldir,Profili yuksek mi orta mi.
ayy heyecanlandım bende görmek istiyorum bugun 11. günüm ne zaman şekil alacak bunlar ouuf...
Seninde resimlerini merakla bekliyorum,canim.Bu sekil alma olayi 6 ay oluyor galiba yani son seklini almalari icin
Canım benim,çok teşekkür ederimhehe protez ile öyle ama asil tümüyle bomba Arzummm'dur. Hele son hali offf
Zaten bizim için önemli olan en büyük protez ile bir Pamela olmak değildi ) Vücudumuza,göğsümüze uygun büyüklükte diri be dolğun,sexy göğüslere kavuşmaktı.Oda oldu çok şükür Hep sorunsuz,mutlu süreçler olsun inşallah
Seninde resimlerini merakla bekliyorum,canim.Bu sekil alma olayi 6 ay oluyor galiba yani son seklini almalari icin
o zaman yamuk mamuk idare edin artık akşam foto çekip yarın ekliyim
zaten yandan bakınca çok şekilsiz önden değil
o zaman yamuk mamuk idare edin artık akşam foto çekip yarın ekliyim
zaten yandan bakınca çok şekilsiz önden değil
E hadi bekliyoruz :)
470cc harika bence benimde 425cc ama gözüme kücük geliyoorrr
Anlat canim sende,senin doktorun kim,vucut olculerin neydi ne oldu.Resimleri gorebilirmiyim