-
- Konu Sahibi _Pelin_Su_
mTeşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
Darısı başınızaAyyy tam hayalimdeki gogusler
m
Bende koymak istiyom foto ama nasil yapcam bilmiyorumAyyy tam hayalimdeki gogusler
m
Bende 495 cc damla protez var kizlar.ben ameliyat olali 2.5 yil oldu.ameliyattan once b cup destekli sutyen kullaniyordum.suan c cup bazen de d cup.ameliyat olmadan once 400 yada 425 cc istiyorum demistim doktoruma.bende emzirmeden dolayi memede sarkiklik vardi.ameliyat sirasinda doktorum cesitli protezler denemis.memeyi dolduran 495 cc olmus.yalniz soyle de bir durum var kizlar buyuk cc ile ilgili.ameliyattan sonra memedeki agir protezlerden dolayi boynumda düzlesme olustu.surekli boyun omuz ve sirt agrisi yasadim.ve gecen 2.5 yil zamanda gozum buyuk memeye doydu.aslinda ameliyattan once buyuk meme meraklisiydim.tabi memelerim de kucuk oldugu icin hep buyuk meme istedim.bi de soyle bir durum varki buyuk protezler beni kilolu ve hantal gosterdi.genis kalcali bir bayanim.kalcam 95 cm.buna ragmen memelerim kalcama gore daha buyuk ve daha onde oldu.vucudun komplesine bakinca bir orantisizlik mevcut memelerden dolayi.bikini aldigim zaman alti 36-38 beden aliyorum.ustu 42 beden.profilimde fotograflarim mevcut zaten.bir diger sikinti da su ki ameliyattan once meme dokum olmasina ragmen protezi yeterince kaplamadi.protez dalga dalga elime geliyor.ve tabi agir protezler hic dimdik durmuyor.agirliktan dolayi kendini asagi cekiyor.doktorum basta soylemisti buyuk protez kullandigimiz hastalar ortalama 4-5 yil icinde bu kez diklestirmeye geliyolar diye.tabi buyuk meme diye gozum donmus bi kere.dinlemedim bile.simdi bunlari anlatiyorumki benim gibi pismanlik yasayip ikinci bir ameliyati olmak zorunda kalmayin kizlar
500 cc çok fazla olur ,,benim 450 cc çok mennunum hatta biraz büyük bile
Bende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar
kasustu yerine ne önerirsiniz. ben de düşünüyorum aslında ama 400 bile gözümde büyük duruyo. alışması zor olmasın. ya itici durursa korkusu var... :/Kas ustu cok kotu bence protez direk ele geliyor kas altina taktirinca protez zamanla yumusadigi icin fake his ortadan kalkiyor. Ben 400cc taktirdim meme dokum da vardi 85c kullaniyorum vucuduma gore buyuk ama sexy duruyorlarama daha buyuk protez beni daha mutlu eder sanirim ilerde 650-700cc zorlicam ben o fotodaki gibi olmasi icin doktorla konusman gerekiyor ne kadar meme dokun var mesela o fotoyu elde etmek icin kimisine 300cc kimisine 550-600cc lazim ama ileride sarkma ihtimalini de goz onune almak gerekir yas 20lerde ise sexy olmak yerine itici durmasin memeler :/
Kas ustu cok kotu bence protez direk ele geliyor kas altina taktirinca protez zamanla yumusadigi icin fake his ortadan kalkiyor. Ben 400cc taktirdim meme dokum da vardi 85c kullaniyorum vucuduma gore buyuk ama sexy duruyorlarama daha buyuk protez beni daha mutlu eder sanirim ilerde 650-700cc zorlicam ben o fotodaki gibi olmasi icin doktorla konusman gerekiyor ne kadar meme dokun var mesela o fotoyu elde etmek icin kimisine 300cc kimisine 550-600cc lazim ama ileride sarkma ihtimalini de goz onune almak gerekir yas 20lerde ise sexy olmak yerine itici durmasin memeler :/
Esmerai merhaba izlemeye alabilir misinFake his mi,, gel de bir dokunabilsen keşke.. derimne kadar yumuşarsa yumuşasın kas üstü kadar kıvamlı olamaz kas altı.. Tek sorun daha çabuk sarkıyor olması.
Ben de ameliyat düşünüyorum ama burdan pek fazla silikonlu resim göremediğim için cesaret edemiyorum. Beni izlemeye alır mısın? Özellikle ödemli halini merak ediyorum. Bi de ameliyattan ne kadar sonra normal hayata geçilebiliyor? 1 ay yeterli olur mu acaba göğüslerin oturması için? Ben öğretmenim, bu yüzden en fazla raporla fln 1 ay işe gitmeyebilirim. Yaz tatilinde de yapmak istemiyorum çok sıcakta sargılar terletir diyeBana göre ufak bile. Benim kas üstü high profile 450 cc hiçte büyük değil normal sayılır hatta. Aldım izlemeye bakabilirsin ödemli hallerine..
365? 450?? 525??? aman tanrım diyorum... çok değil mi ya?görebilir miyim?valla kizlar ben 2 ameliyatimi oldum ilki
365cc idi simdiki 525cc harika oldular kizlar sakin 450 cc alti taktirmayin derim ozellikle kas alti olucaksa
Boy kilo neydi?
Merhaba bende 3 gün önce yuvarlak 450 cc taktirdim çok dik ve sert sizin nasıl duruyor acaba özelden resim atabilirmisin nasıl duruyor çok merak ediyorum500 cc çok fazla olur ,,benim 450 cc çok mennunum hatta biraz büyük bile
Bende ankarada oldum Dr esabil eker çok iyi bi doktor bnm boyum 160 kilo 55 şişlik indikten sonra nasıl duracak bilmiyorum ama ağrılarım bitti sayılır bugün 4 gün bantlar çıktı sadece dikişler de kaldı araç kullana biliyorumBenimki suan 400cc hight profil kas ustu 8ay oldu cok guzel duruyo ellerine saglik hocam diyorum her firsatta.boyum 168 kilom gecen seneye gore verdim 61 gercekten guzel duruyolar .ankaradaysaniz kubilay ozdil number one diyorum...
Sislikler ve odem indikten sonra biraz daha asagi dogru iniyo .kac cc yaptirdiniz.kas ustumu yoksa kas altimi.Bende ankarada oldum Dr esabil eker çok iyi bi doktor bnm boyum 160 kilo 55 şişlik indikten sonra nasıl duracak bilmiyorum ama ağrılarım bitti sayılır bugün 4 gün bantlar çıktı sadece dikişler de kaldı araç kullana biliyorum
Sağ 450 cc sol da 450 cc kas alti olduSislikler ve odem indikten sonra biraz daha asagi dogru iniyo .kac cc yaptirdiniz.kas ustumu yoksa kas altimi.