400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Benim resimlerim mi alinti :))) benmi erkek uyeyim
Sucladigin icin hakaret ettigin icin seni sikayet ettim @Mune ve @Kazen 'e onlar herseyi okuyup kimin ne oldugu belli olur benim resimlerim alinti olsa erkek uye olsam burda bir dakka kalamazdim emin ol :KK66:
Bana bir daha foto diye israr yada baska birsey sorma ben sana hic soruyommu. Haa sikayetmi senin gibi ben kimseyi rahatsiz yada israr etmedim foto da foto diye. istedin yere sikayet ettt.

Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
mrb ben pazartesi ameliyat olcam. buyuklugune.karar veremedim ve cok.korkuyorum benim.boyum 1.58 kilom.52.minyon.bi.kizim sizce kac cc istemeliyim. ve ben yuvarlak kas alti.istiyorum.doktorum.damla kas ustu uygun gordu yardimci.olurmusun lutfen pismanlik yasamaktan.cok.korkuyorun

Kızlar rahatsız olduğunuz kişileri engelleyerek kurtulabilirsiniz bir daha mesaj veya yorumları görmez göz ardı edersiniz ben konuyu birbirmize faydalı olalım diye açtım bildirimlere bakıyım dedim yarım saattir polemikleri okuyorum :KK70:

Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)

Merhaba, ben de sizi izlemeye aldım. Acaba ben de görebilir miyim sonucu? Bir de ağrınız çok olmuş muydu cc çok haliyle :KK70:

Adı üstünde meme büyütme ameliyatı. Herkesin fiziği aynı olmuyor benim belim ince kalcam geniş ve bacaklarım kalın. 300 370 arası bişi olsaydı belli olmazdı bende. 450 bile zor belli oluyor büyük protez diye bişey yok herkesin fiziğine uygun protez var 400 büyük bi protez değilki bile sarkma konusuna gelince bilemem henüz yeni taktırdım

Selam canım beni de izleyebilir misin nasıl duruyor merak ettim

Arkadaslar kabalık etmek istemem yeni üyeleri takip etmiyorum artık iyi niyeti suistimal edilen durumlar yasadim!! google'a istediğiniz protez boyutuyla birlikte breast implant yazıp arattıgınızda bircok ornek cıkacaktir. Örn: 450 cc mentor breast implant"" gibi gibi...Kusura bakmayin..:KK66:
Sorun deil canim

Sorun deil canim
Arkadaslar kişinin bedenine gogus dokusuna göre yanıltabılıyor.. Ben esmerai arkadasımızın fotograflarını görmüştüm bana da 450 cc takıldı bu persembe 1.5 ay olucak ama bana kucuk geliyor. Esmerai nin cok dolgun buyuk duruyordu aslında bnmde istedigim oyleydi diye itiraf edebilirim:) ama gogus dokum olmadıgı ıcın bana takılan 450 cc high profil ile sutyen ölcüm 80 B oldu mesela vucuduma uygun şuan için memnunum ama ara sıra aklım daha buyuk gogus için çelinmiyor deil:)

Arkadaslar kişinin bedenine gogus dokusuna göre yanıltabılıyor.. Ben esmerai arkadasımızın fotograflarını görmüştüm bana da 450 cc takıldı bu persembe 1.5 ay olucak ama bana kucuk geliyor. Esmerai nin cok dolgun buyuk duruyordu aslında bnmde istedigim oyleydi diye itiraf edebilirim:) ama gogus dokum olmadıgı ıcın bana takılan 450 cc high profil ile sutyen ölcüm 80 B oldu mesela vucuduma uygun şuan için memnunum ama ara sıra aklım daha buyuk gogus için çelinmiyor deil:)
Cnm beni izleri misin bide boyun ve kilonu ogrenenilir miyim

Resim koyarsan görmek isterim. Benim de boy 176 kilo 61. Göğüsaltı 80 cm idi. Meme ile 83 cm idi. Memelerim çok ayrık olduğu için 325 cc oldu. O yüzden ben boylarındaki kişilerde 400 civarı cc yi merak ediyorum :KK66:

X