- Konu Sahibi _Pelin_Su_
Haklisin konuyu mahf ettik hakkimiz deildi ama kendimi tutamadim inanKızlar çok ayıp ama valla ... Yapmayın böyle..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklisin konuyu mahf ettik hakkimiz deildi ama kendimi tutamadim inanKızlar çok ayıp ama valla ... Yapmayın böyle..
Bana bir daha foto diye israr yada baska birsey sorma ben sana hic soruyommu. Haa sikayetmi senin gibi ben kimseyi rahatsiz yada israr etmedim foto da foto diye. istedin yere sikayet ettt.
mrb ben pazartesi ameliyat olcam. buyuklugune.karar veremedim ve cok.korkuyorum benim.boyum 1.58 kilom.52.minyon.bi.kizim sizce kac cc istemeliyim. ve ben yuvarlak kas alti.istiyorum.doktorum.damla kas ustu uygun gordu yardimci.olurmusun lutfen pismanlik yasamaktan.cok.korkuyorunTeşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
kız kaç cc koyuldu diyor sen 80 d diyorsun belliki erkeksin göğüs bedenini değil gögüslerine koyulan protezi soruyor75b iken simdi 80d
80 d südyen kalıbıdır. A B C D diye cup ölçüleri vardırkız kaç cc koyuldu diyor sen 80 d diyorsun belliki erkeksin göğüs bedenini değil gögüslerine koyulan protezi soruyor
Cahilligime ver tatlim turkiyede cupp d hollandada cupp e lolipop iz hic kalmadi taşş gibiler masallah biraz daha buyuk yaptiricam yakinda80 d südyen kalıbıdır. A B C D diye cup ölçüleri vardır
Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
Bana da 400-425 gibi bir protez buyuklugu takılacak sizinkini çok merak ettin rica etsem özelden oaylaşabilir misiniz
Rica etsem bende bakabilir miyim ameliyatım 4 gün sonra
Adı üstünde meme büyütme ameliyatı. Herkesin fiziği aynı olmuyor benim belim ince kalcam geniş ve bacaklarım kalın. 300 370 arası bişi olsaydı belli olmazdı bende. 450 bile zor belli oluyor büyük protez diye bişey yok herkesin fiziğine uygun protez var 400 büyük bi protez değilki bile sarkma konusuna gelince bilemem henüz yeni taktırdım
Cnm beni izlemeye alirimisin bende 445 cc taktircam cok merak ediyorumBana göre ufak bile. Benim kas üstü high profile 450 cc hiçte büyük değil normal sayılır hatta. Aldım izlemeye bakabilirsin ödemli hallerine..
Sorun deil canimArkadaslar kabalık etmek istemem yeni üyeleri takip etmiyorum artık iyi niyeti suistimal edilen durumlar yasadim!! google'a istediğiniz protez boyutuyla birlikte breast implant yazıp arattıgınızda bircok ornek cıkacaktir. Örn: 450 cc mentor breast implant"" gibi gibi...Kusura bakmayin..
Arkadaslar kişinin bedenine gogus dokusuna göre yanıltabılıyor.. Ben esmerai arkadasımızın fotograflarını görmüştüm bana da 450 cc takıldı bu persembe 1.5 ay olucak ama bana kucuk geliyor. Esmerai nin cok dolgun buyuk duruyordu aslında bnmde istedigim oyleydi diye itiraf edebilirim:) ama gogus dokum olmadıgı ıcın bana takılan 450 cc high profil ile sutyen ölcüm 80 B oldu mesela vucuduma uygun şuan için memnunum ama ara sıra aklım daha buyuk gogus için çelinmiyor deil:)Sorun deil canim
Cnm beni izleri misin bide boyun ve kilonu ogrenenilir miyimArkadaslar kişinin bedenine gogus dokusuna göre yanıltabılıyor.. Ben esmerai arkadasımızın fotograflarını görmüştüm bana da 450 cc takıldı bu persembe 1.5 ay olucak ama bana kucuk geliyor. Esmerai nin cok dolgun buyuk duruyordu aslında bnmde istedigim oyleydi diye itiraf edebilirim:) ama gogus dokum olmadıgı ıcın bana takılan 450 cc high profil ile sutyen ölcüm 80 B oldu mesela vucuduma uygun şuan için memnunum ama ara sıra aklım daha buyuk gogus için çelinmiyor deil:)
1.74 boyum 54 kiloyum canımCnm beni izleri misin bide boyun ve kilonu ogrenenilir miyim
1.74 boyum 54 kiloyum canım
Resim koyarsan görmek isterim. Benim de boy 176 kilo 61. Göğüsaltı 80 cm idi. Meme ile 83 cm idi. Memelerim çok ayrık olduğu için 325 cc oldu. O yüzden ben boylarındaki kişilerde 400 civarı cc yi merak ediyorumArkadaslar kişinin bedenine gogus dokusuna göre yanıltabılıyor.. Ben esmerai arkadasımızın fotograflarını görmüştüm bana da 450 cc takıldı bu persembe 1.5 ay olucak ama bana kucuk geliyor. Esmerai nin cok dolgun buyuk duruyordu aslında bnmde istedigim oyleydi diye itiraf edebilirim:) ama gogus dokum olmadıgı ıcın bana takılan 450 cc high profil ile sutyen ölcüm 80 B oldu mesela vucuduma uygun şuan için memnunum ama ara sıra aklım daha buyuk gogus için çelinmiyor deil:)