- Konu Sahibi _Pelin_Su_
Bende yeni ameliyat oldum ve 605cc takıldı memnunum şimdilik ancak 400cc altı yaptırmayın bence o zahmete ağrıya paraya değmez çünkü çok ufakta yaptırmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayirli olsun.Sen kime yaptirdin?Bende yeni ameliyat oldum ve 605cc takıldı memnunum şimdilik ancak 400cc altı yaptırmayın bence o zahmete ağrıya paraya değmez çünkü çok ufakta yaptırmak
Resimlerinize bakabilir miyim izler misiniz album carsaBende yeni ameliyat oldum ve 605cc takıldı memnunum şimdilik ancak 400cc altı yaptırmayın bence o zahmete ağrıya paraya değmez çünkü çok ufakta yaptırmak
Üzgünüm resim paylaşmayı tercih etmiyorum hoşlanmıyorum pek kusura bakmayın o yüzdenResimlerinize bakabilir miyim izler misiniz album carsa
Bende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar
Merhaba, kas üstü yöntemle olduğum için az da olsa sarkma oldu. Siz kas altı mı oldunuz?Selam canım bende yeni 500 cc taktirdim ama korkuyorum ilerde sarkma olmasindan. Durum nedir sende sarkma oldu mu hiç?
Bakabilir miyim,?Bende yeni ameliyat oldum ve 605cc takıldı memnunum şimdilik ancak 400cc altı yaptırmayın bence o zahmete ağrıya paraya değmez çünkü çok ufakta yaptırmak
merhaba izleme aldım sizde alırsanız revizyon ameliyatı olcam cc hakkında fikrim olsun. damla 390 cc sarkık memelerim var şuan.Bana göre ufak bile. Benim kas üstü high profile 450 cc hiçte büyük değil normal sayılır hatta. Aldım izlemeye bakabilirsin ödemli hallerine..
merhaba son hali ni merak ettim.Anaaa Benim 275cc daha mayisda yaptirdim biraz daa buyutmeyi dusunuyorum amaliyatim sinrasi cok rahatdim sikayetim olmadi o yuzden cesaretim var Tr de kalmiyorum ama yakinda dusunuyom tekrar buyutmeyi doktorum en az 6 ay beklememi tavsiye etdi amaliyat sonrasi valla 400cc 500cc leri duyunca merak ediyorum ama cok buyuk olur diye de korkuyorum benim 275cc kucuk sayilmaz ama azicik biraz daa buyuk olsaydi keske
merhaba beni izlemeye alırmısınız.Canım izliyorum seni ama profil resmin muhteşem.... Bu şimdiki halin di mi??? Dekolten muhteşem.
benide izlemeye alırmısınız.Evet cnm bu simdiki halim.giyin8kken hicbir sik8nti yok ama ciplak resimlerde dikkat ettiysen hantal duruyor.esim 2.ameliyata karsi.boyutundanda seklinden de memnun.bende 2.ameliyattan korkuyorum acikcasi. Son anda vazgecmezsem iyidir