400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Sorun olmaz sadece gogus var
Buyuklugu sislik ve odemden bu birazdaha kuculecek net gogusun 3ayi bulur hali bazen 6 ayda da oturuyo cunki sizinki kas alti oldugu icin anca kaslar kendini birakiyo arasindaki bosluguda dr nuz size 2 aya kadar masaj onerir sanir birlesmesi icin .Benim gogus aram yakin oldugu icin hic ihtiyac duymadim.size ozelden atyorum bakarsiniz

Tam teşekkür ederim verdiğin bilgi için ☺

Sorun olmaz sadece gogus var

Ne kadar oldu siz ameliyat olalı, ben ilk yirmi gün koltuk altıma doğru yayılıyordu memeler bu sebeple çok daha geniş görünüyordum, hatta ablamın tabiriyle orangutan gibi duruyordu şimdi yanlar inmeye başladıkça ortadaki açıklık daralmaya başladı ama benim de areola kısmı çok genişledi.

Bugün 4 günüm ağrım felan hiç birşey yok dediğiniz gibi yayılma olmadı benm yarı kas alti yarı kas ustu konuldu herhangi bir sıkıntı olmadı Şuan lik

Maşallah, benim dördüncü günüm işkence gibiydi, drenlerdeki kan 100 cc'nin altına düşmeden çıkarmam dedi, taburcu olmam 1 haftayı buldu, kabus gibiydi (

Hadi ya ben 1 gece kaldım ameliyat oldum gece kalkıp sigara bile içtim sabahında bütün hastaneyi dolaştım öğlen taburcu oldum ve çok rahat geçti ameliyat im ve sonraki süreç doktorum çok iyiydi yarı kas alti yarı kas ustu yaptı benm 70 beden sudyen bile büyük geliyordu boş Du içi resmen ve 450 cc silikon koydu. Halde o kadar rahatsız etmedı size kaç cc konuldu kas alti mi üstü mu yapıldı

Boy kilo kaçtı canım senin

Sen istedikten sonra koyar ama damla koydurma kötü oluyor yuvarlak pürüzlü olandan koydura bilirsin

Seni varya gökte ararken burda buldum :))))) Neslihancim merhabalar bende Esabil ekere hem burun hemde göğüs ameliyatı olacağım ayni anda Esabil beyin burunla ilgili çok hastasi var hatta formumuzda var ama çok cirpindim çok msjlars attım hicbiryerde meme aleliyat hastasını bulamamistim çok mutlu oldum Esabil beye ameliyat olmana bir kaç sorum olacak
1-, CC olarak Esabil bey kendisimi karar veriyor yoksa bizim isteklerimize önem veriyor mu
2- tüm masraflar hastaneye ne kadar öderim?
3- Esabil bey meme ucundan ameliyat yapiyormu senin kesi yerin nerende?
4- Ben dual plan yani yarı kas altı yarı kas üstü istiyorum daha doğal olması için sence yapiyormu ?
5- protez markası ne kullanıyor kart verdimi sana ?
6- kaç gece hastanede kaldın?
Cnm ameliyatim yaklaşıyor ve ben drla konuştuğumda istediğin CC yaparız demişti ve çok ayrıntılı konuşmuyor çok yoğun olduğu için son görüşmeye gideceğim gitmeden öncede göğüs konusunda bir hastasiyla görüşmek istiyordum kurban olayım memnun kaldin dimi ağrı eşiğin falan nasıl oldu şimdiden cvblarin için teşekkür ederim

Son düzenleme:
Canım istediğin şekil cc koyuyor bi gece yattim yarı kas alti yarı kas ustu konuldu benm ben 6 bin TL ye yaptırdım ameliyatımi özel hastanede yaptı 6 binden hariç bi ödeme yapmadım gogus altında benm meme ucunda sıkıntı oluyor yapmıyor diye biliyorum ileride süt veremezsin bebeğin olursa esabil benm arkadaşım yarın gideceğim sana ne kadar fiyat vermişti

Neslihancim ben özelde olmayacağım burun ve göğsü aynı anda istediğim için maddi olarak zorlucakti bizi , burun 2200 meme 4000 bin civarı dedi net fiyat vermedi memede silikon büyüklüğü ilemi alakalı acaba bilemedim muhteşem burunlar yapıyor ve burun ameliyatı bilirsinki zorludur ve uzmanlık gerektirir Esabil beyin sonuçlarını bildiğim için memeyede gözüm kapalı gireceğim aslında burna göre daha zahmetsiz kolaydır benim 2 çocuğum var küçük 3 yaşında 6 ay oldu memeden keseli yani 3. Çocuk düşünmüyorum eğer yapıyorsa meme ucu isticem çok yoğundu tahlil günü herşeyi konuşamadım hatta okadar çok konuştum ki beni susturdu :))) bana izin ver anlatayım dedi sonrasında açıkçası cekindim ben 400 CC altı istemiyorum dedim aslında gönlüm kas zarı altı yapiyormu onuda bilmuyorum kuzum çok heyecanlıyım 7 yıldır istediğim birşey oğlum olunca erteledim ve sonucu da güzel olsun istiyorum bu arada sigarada kullanıyorum sıkıntı yasamsm inşallah lütfen irtibatı koparmayalim sonuclarimizi takip edelim birbirimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…