Neslihancim ben özelde olmayacağım burun ve göğsü aynı anda istediğim için maddi olarak zorlucakti bizi , burun 2200 meme 4000 bin civarı dedi net fiyat vermedi memede silikon büyüklüğü ilemi alakalı acaba bilemedim muhteşem burunlar yapıyor ve burun ameliyatı bilirsinki zorludur ve uzmanlık gerektirir Esabil beyin sonuçlarını bildiğim için memeyede gözüm kapalı gireceğim aslında burna göre daha zahmetsiz kolaydır benim 2 çocuğum var küçük 3 yaşında 6 ay oldu memeden keseli yani 3. Çocuk düşünmüyorum eğer yapıyorsa meme ucu isticem çok yoğundu tahlil günü herşeyi konuşamadım hatta okadar çok konuştum ki beni susturdu :))) bana izin ver anlatayım dedi sonrasında açıkçası cekindim ben 400 CC altı istemiyorum dedim aslında gönlüm kas zarı altı yapiyormu onuda bilmuyorum kuzum çok heyecanlıyım 7 yıldır istediğim birşey oğlum olunca erteledim ve sonucu da güzel olsun istiyorum bu arada sigarada kullanıyorum sıkıntı yasamsm inşallah lütfen irtibatı koparmayalim sonuclarimizi takip edelim birbirimizin