- 19 Eylül 2015
- 77
- 26
- 30
-
- Konu Sahibi _Pelin_Su_
Göğüs büyütme ameliyatıma karar verdim bir çok doktorla görüştüm 450 veya 500 cc kas üstü yuvarlak protez taktirmayi düşünüyorum bu büyüklüklerde ve kas üstüne taktıran varmı büyük göğüs istiyorum ama sarkık durmasindan endişeliyim göğüs uçları yukarı baksın ama dekolte içinde üst lobu dolgun görünsün istiyorum damla protez taktır demeyin çünkü göğüs üstümde doku yok damlaylada bu düzelmez tam olarak eklediģim resimdeki gibi bir göğüs istiyorum
500 cc çok fazla olur ,,benim 450 cc çok mennunum hatta biraz büyük bile[/QUOTE
Ayyy cok merak ettim fotograf eklesen süper olurdu benimde ilk tercihim 450 fakat ben balik etliyim 500 cc yakisabilirdi senin boyun kilon kac :)500 cc çok fazla olur ,,benim 450 cc çok mennunum hatta biraz büyük bile
Göğüs büyütme ameliyatıma karar verdim bir çok doktorla görüştüm 450 veya 500 cc kas üstü yuvarlak protez taktirmayi düşünüyorum bu büyüklüklerde ve kas üstüne taktıran varmı büyük göğüs istiyorum ama sarkık durmasindan endişeliyim göğüs uçları yukarı baksın ama dekolte içinde üst lobu dolgun görünsün istiyorum damla protez taktır demeyin çünkü göğüs üstümde doku yok damlaylada bu düzelmez tam olarak eklediģim resimdeki gibi bir göğüs istiyorum
boy 1.68 kilo 62Boy kilo neydi?
boy 1.68 kilo 62
sadece ben değil vucudumda istiyor balık etli olduğum için göğüslerim hep yetersiz kaldı birde dekolte takıntım var şuanki haliyle sıkıştırarak bir dekolte yaratabiliyorumSen buyuk meme istiyorsun anlasilan :) Hadi bakalim istedigin gibi olur insallah canim.
Serdar Öztürk alır dedi istediğin gibi bir göğüs yaparım dedi ama fazla fiyat verdi 8000 Tl benimde o kadar yok vazgeçtim başka doktorlar araştırdım fiyatı uygun olanlarla anlaşamadım güven vermediler en çok korktuğum şey uyandığımda bana 300 lerde bi slikon takıldığını söylemeleriDoktorla gorusme yaptin mi peki, alir mi okadar cc yi gogus kafesin?
Fizigimiz cok benziyor benimde basenlerim genis bacaklar kalin bel ince kas üstü 450 dusunuyordum gercekten kucukmu duruyorBende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar
Bende 450 cc kas üstü taktırdım. İlk başlarda ödemli halleriyle bile küçük gelmişti gözüme şuan inanılmaz küçüldüler keşke 500 zorlasaymışım diyorum. Hiç doyurmadı beni valla basen ve bacaklarım kalın belim ince halde bile ufak durdu. Sanırım basenlerden basıyor protezler iffffak gorunuyorlar
500 cc çok büyük değil mi ya? Bir de kas üstü daha büyük duruyormuş, izlemeye alman mümkün mü?
Ay ne cahilmişim şu meme konularında
Canim izlemeye aldim fakat göremedimBana göre ufak bile. Benim kas üstü high profile 450 cc hiçte büyük değil normal sayılır hatta. Aldım izlemeye bakabilirsin ödemli hallerine..
Aslında büyük ama ben minyon olmadığım icin bana normal duracağını dusunuyorum :)500 cc çok büyük değil mi ya? Bir de kas üstü daha büyük duruyormuş, izlemeye alman mümkün mü?
Ay ne cahilmişim şu meme konularında
aldımCanim izlemeye aldim fakat göremedim
Neresi kucuk olmus harika bence sitede gördüğüm en guzel sonuc bu
Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)Neresi kucuk olmus harika bence sitede gördüğüm en guzel sonuc bu