- 4 Ağustos 2016
- 103
- 65
- 40
- Konu Sahibi _Pelin_Su_
Gayet guzel olmuslardir eminim.dekolte dolgun duruyormu peki sizinSağ 450 cc sol da 450 cc kas alti oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet guzel olmuslardir eminim.dekolte dolgun duruyormu peki sizinSağ 450 cc sol da 450 cc kas alti oldu
Şuan 4 gün oldu ayrı ve çok dik duruyor foto atabilirim ilk gününGayet guzel olmuslardir eminim.dekolte dolgun duruyormu peki sizin
Isterseniz ozelden atabilirsiniz.yani herkes gorsun istemiyorsaniz.Şuan 4 gün oldu ayrı ve çok dik duruyor foto atabilirim ilk günün
Buyuklugu sislik ve odemden bu birazdaha kuculecek net gogusun 3ayi bulur hali bazen 6 ayda da oturuyo cunki sizinki kas alti oldugu icin anca kaslar kendini birakiyo arasindaki bosluguda dr nuz size 2 aya kadar masaj onerir sanir birlesmesi icin .Benim gogus aram yakin oldugu icin hic ihtiyac duymadim.size ozelden atyorum bakarsinizSorun olmaz sadece gogus var
Tam teşekkür ederim verdiğin bilgi için ☺Buyuklugu sislik ve odemden bu birazdaha kuculecek net gogusun 3ayi bulur hali bazen 6 ayda da oturuyo cunki sizinki kas alti oldugu icin anca kaslar kendini birakiyo arasindaki bosluguda dr nuz size 2 aya kadar masaj onerir sanir birlesmesi icin .Benim gogus aram yakin oldugu icin hic ihtiyac duymadim.size ozelden atyorum bakarsiniz
Rica ederim onemli degil..Tam teşekkür ederim verdiğin bilgi için ☺
Sorun olmaz sadece gogus var
Boy kilo kaçtı canım seninHadi ya ben 1 gece kaldım ameliyat oldum gece kalkıp sigara bile içtim sabahında bütün hastaneyi dolaştım öğlen taburcu oldum ve çok rahat geçti ameliyat im ve sonraki süreç doktorum çok iyiydi yarı kas alti yarı kas ustu yaptı benm 70 beden sudyen bile büyük geliyordu boş Du içi resmen ve 450 cc silikon koydu. Halde o kadar rahatsız etmedı size kaç cc konuldu kas alti mi üstü mu yapıldı
Bende büyük istiyorum ama doktorum koyar mi bilmiyorum. 155 boy 47 kilo.160 boy kilo 54
Sen istedikten sonra koyar ama damla koydurma kötü oluyor yuvarlak pürüzlü olandan koydura bilirsin