400 ve üzeri cc slikon taktıranlar

Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
Çok güzeller ama keske senin ki kadar olsa benimde 450 yada 475 dusunuyorum 500 ü önermiyorlar kapsül kontraktoru riski daha yuksekmis buyuk protezlerde sende olmadi dimi canim masaj önerdimi doktorun

Çok güzeller ama keske senin ki kadar olsa benimde 450 yada 475 dusunuyorum 500 ü önermiyorlar kapsül kontraktoru riski daha yuksekmis buyuk protezlerde sende olmadi dimi canim masaj önerdimi doktorun

Ağzını hayra aç kız daha 1 ay oldu şuan bir problemim yok şükürler olsun bir olumsuzluk yaşamadım.. Doktorun uygun görürse takılır tabi ayrıca okadar çok büyük silikonlar gördümki hemde yumuşamış birleşmiş hallerde demekki bayağı bir zaman geçmiş ve bir sorun oluşmamış taktıran kişilerde birleşmiş olduklarına göre yaniii. Tabi 5 sene 6 sene sonra bile oluşabiliyor bu kapsül denen illet.

Allah korusun canim cok güzeller maşallah bu arada bayramin kutlu olsun kime yaptirdin ankarada büyük protez takan fazla doktor yok bende arastirma icindeyim ferruh bingülde randevu alcam bayram sonrasi

Allah korusun canim cok güzeller maşallah bu arada bayramin kutlu olsun kime yaptirdin ankarada büyük protez takan fazla doktor yok bende arastirma icindeyim ferruh bingülde randevu alcam bayram sonrasi

Ben cemal aytemiz'e ameliyat oldum seninde bayramın mubarek olsun teşekkürler

Anaaa Benim 275cc daha mayisda yaptirdim biraz daa buyutmeyi dusunuyorum amaliyatim sinrasi cok rahatdim sikayetim olmadi o yuzden cesaretim var Tr de kalmiyorum ama yakinda dusunuyom tekrar buyutmeyi doktorum en az 6 ay beklememi tavsiye etdi amaliyat sonrasi valla 400cc 500cc leri duyunca merak ediyorum ama cok buyuk olur diye de korkuyorum benim 275cc kucuk sayilmaz ama azicik biraz daa buyuk olsaydi keske

Bende 495 cc damla protez var kizlar.ben ameliyat olali 2.5 yil oldu.ameliyattan once b cup destekli sutyen kullaniyordum.suan c cup bazen de d cup.ameliyat olmadan once 400 yada 425 cc istiyorum demistim doktoruma.bende emzirmeden dolayi memede sarkiklik vardi.ameliyat sirasinda doktorum cesitli protezler denemis.memeyi dolduran 495 cc olmus.yalniz soyle de bir durum var kizlar buyuk cc ile ilgili.ameliyattan sonra memedeki agir protezlerden dolayi boynumda düzlesme olustu.surekli boyun omuz ve sirt agrisi yasadim.ve gecen 2.5 yil zamanda gozum buyuk memeye doydu.aslinda ameliyattan once buyuk meme meraklisiydim.tabi memelerim de kucuk oldugu icin hep buyuk meme istedim.bi de soyle bir durum varki buyuk protezler beni kilolu ve hantal gosterdi.genis kalcali bir bayanim.kalcam 95 cm.buna ragmen memelerim kalcama gore daha buyuk ve daha onde oldu.vucudun komplesine bakinca bir orantisizlik mevcut memelerden dolayi.bikini aldigim zaman alti 36-38 beden aliyorum.ustu 42 beden.profilimde fotograflarim mevcut zaten.bir diger sikinti da su ki ameliyattan once meme dokum olmasina ragmen protezi yeterince kaplamadi.protez dalga dalga elime geliyor.ve tabi agir protezler hic dimdik durmuyor.agirliktan dolayi kendini asagi cekiyor.doktorum basta soylemisti buyuk protez kullandigimiz hastalar ortalama 4-5 yil icinde bu kez diklestirmeye geliyolar diye.tabi buyuk meme diye gozum donmus bi kere.dinlemedim bile.simdi bunlari anlatiyorumki benim gibi pismanlik yasayip ikinci bir ameliyati olmak zorunda kalmayin kizlar

Teşekkür ederim onlar ödemli halleriydi şuan inanılmaz küçüldüler veya gözüm alıştı bilmiyorum yarın koyarım bide öyle bak :)
Merhaba kizlar bende tekrar yaptirmayi dusunuyor gibi yi m mayisda yaptirdim cok guzeller hic dikis izi fln yok masallah 275cc ablalari ammaaa keske o ilk basdaki odemli hali gibi kalsalardi biraz kuculduler gibi sanki yada goz alisiyor doyumsuzmu olunuyor anlamadim yalniz 400cc lerden bahsedilince sasiriyorum buyudukce gogus sarkmazmi

Hahh bende o yuzden sasip kaliyom zaten benim 275cc gozler alisdigindanmi bende tekrar yaptirmayi dusunuyorum ne kadar buyuk olur 350cc bari olsun diyorum sarkarmi diyede dusunuyorum bilemedim

Benimde ayni seninki gibi büyük meme takintim var kucuk oldugu icin en buyuk göğüste yapilsa farketmez gbi geliyor umarım istedigim gibi büyük olurda büyük göğüslü olmak nasil bi duygu bunu sonuna kadar yasamak istiyorum :)

Ben buyuk memeye doydum.sikintilarini da yasayinca ikinci ameliyati olmaya karar verdim.bu memelere sutyen bulmak bile ayri bi problem.hep babanne sutyenleri gosteriyor ic camasiri satan yerler.ben 18 kasimda 2.ameliyatimi olucam.325 yada 350 cc dusunuyorum.cok daha rahat ve vucudumla orantili olacagini düşünüyorum. Tabi bu buyuk protezler ameliyattan sonra sarkma da yapti.simdi ikinci ameliyatta protezim degisecek ve diklestirme yapilacak.

Bence o kadar küçülttürme alışamaz tekrar buyuk olsun diyebilirsin 375 cc yuvarlak güzel ve doğal durur tabi sen bilirsin

Adı üstünde meme büyütme ameliyatı. Herkesin fiziği aynı olmuyor benim belim ince kalcam geniş ve bacaklarım kalın. 300 370 arası bişi olsaydı belli olmazdı bende. 450 bile zor belli oluyor büyük protez diye bişey yok herkesin fiziğine uygun protez var 400 büyük bi protez değilki bile sarkma konusuna gelince bilemem henüz yeni taktırdım

2011 Şubat Ayında 400 Cc yuvarlak protez takıldı kas zarı altına.. Sarkma yok,öncesi b cup idim meme dokum vardı ama üst lobum boştu.. Sonuçtan memnunum :) Herkese memnun kalacak sonuclar ve süreçler diliyorum

Bence o kadar küçülttürme alışamaz tekrar buyuk olsun diyebilirsin 375 cc yuvarlak güzel ve doğal durur tabi sen bilirsin
Ben buyuk memenin dezavantajlarini cok yasadigim icin simdi buyuk meme istemiyorum.bekledigimden kucuk bile olsa benim icin sorun olmiycak.cunku protezler gercek meme kivaminda degil agirlar.ilerde tekrar sarkma olup da 3.kez ameliyat olmak istemiyorum. Ameliyat sureci ve ameliyat sonrası gercekten zor bir surec.doktorum protezde cc buyudukce sarkma olayi artar demisti.ben istersen 275 de takarim ama son karar senin dedi.

Cnm benide izlermisin merak ettim nasil olmus benim cok kucuk oldu tekrar olmayi dusunuorum bu defa buyuk istiyorum

Cnm seninde damla galiba girenilirmiyim ?

Canım çok güzel anlatmışsın, eline sağlık. Çok açıklayıcı ve bilgilendirici olmuş. Forumun amacına uygun bir yazı. Bana da 325 cc yuvarlak high profil, dualplan olarak takıldı 2 ay kadar önce. Daha mı büyük olsaydı dediğim oldu ama sağlık açısından en idealinin bu olduğunu belirtti Dr um. Tıpkı senin de anlattığın gibi, vücut kapasitesini aşan büyük protezin göğüs duvarı ezilmesi ve ağırlıktan dolayı duruş bozukluğu , boyunda düzleşme ya da ilerleyen zamanlarda sarkma yapabileceğini söylemişti. Tabi bunlar ihtimal dahilinde olan şeyler, herkeste olacak diye bir kural yok inşallah senin de bu sefer ideal boyutta fıstık gibi memelerin olur inşallah çok öpüyorum .

Sagol cnm.insallah bu kez olur.kendi istek ve arzularimizi acik ve net bicimde doktorumuza anlatmamiz cok muhim.ama sonucta cerrah olan da onlar.onlarin da tecrubelerini ve bilgilerini dikkate almak lazim.bu sefer ben doktorumun fikirlerini kesinlikle dikkate alicam.bu arada beni de izlemeye alirmisin cnm.bi de senin 325 leri goriyim hele.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…