- 9 Ocak 2015
- 12.717
- 28.995
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.741
Sanırım bizim MTHFR 677 gendeki mutasyon kan sulandırıci değilde folik asitle ilgili,memorialde fulya hanım öyle açıklamıştı,pihtolasmayla ilgili başka testlerde yapmıştım onlarda bir problem çıkmamıştı,muhtemelen sizden de istemişlerdir o testleri.Merkezlerarası kan sulandırıcı karşılaştırması:
- Bahçeci pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya Coraspin veriyor. (Böyle anladım?)
- Acıbadem pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya kan sulandırıcı iğne veriyor
- Memorial sadece Faktör II ve faktör V Leiden için kan sulandırıcı veriyor, diğer gen mutasyonlarının testini bile yaptırmıyor(ben Acıbadem’deki tedavimde baktırmıştım)
Ve ben bu farklılığın nedenini (yalan olmasın Bahçeciyi yeni öğrendim ama Acıbadem ve Memorial farkını sormuştum) Memorial'da bir doktora sorduğumda “kan sulandırıcının da başka sakıncaları olabilir” dedi ve ben “öyle olsa diğer merkezler verir mi gerçekten bu çok garip” falan diyince “tıpta tek doğru yoktur” diyerek olası bütün sorularımın da önünü kesmiş oldu
Eğer dinlenme sürecinde bence 200 iyi ama opu için hazırlık asamasindaysan 400 normal opudan 2 ay önce bu dozajda kullanmanı oneririmSigara kullanıyorum. İç bırak durumundayım ama sonuçta içiyorum bu mereti. 400 mg alsam uygun olur mu ?
Ben Omepa Q10 kullanıyorum günde 3 tane hem omega hemde ubiquinol ihtiyacımı karşılıyorum. Diğer türlü pahalıya geliyorSolgarın vaktım şimdi, en fazla 100 mg var. Günde bir tane içiliyormuş. Başka markanın mı aldınız? Ubiquinol koenzimQ10 soruyorum.
Bir de çok vitamini kullanmalısınız sigara da kullaniyorsaniz .Ayrıca tedavi sürecinde nac da kullanın .Sigaranın olumsuz yönlerini biraz azaltır.Sigara kullanıyorum. İç bırak durumundayım ama sonuçta içiyorum bu mereti. 400 mg alsam uygun olur mu ?
İsrael bey benim doktorumdu ilk tedaviye onunla başlamıştım mini tupbebek yapıyor .Daha sonra başka bir doktor tavsiye ettiler opuya başlamadan değiştirdim. Sonradan çok pişman oldum46 yaşında tüp bebekle hamile kalan arkadaş izmir de dr israel aruh da yaptırdı 3-4 yıl önceydi ve havuz yöntemi kullanılmış k.k de alisalis ismiyle çok kişiye yardımcı oldu ben de takip ediyorum israel beyi mini tüp bebekte yapıyor havuz yöntemini semra hoca bana önermedi 3. Günde donduruyoruz diye.
Güvenç bey benim doktorum memnunum ama hakkında olumsuz yazılan şeyler var o nedenle önerme kısmında sessiz kalıyorum. Bana önceki tedavilerimden farklı birşey uygulamadı.Sonuc olacakta aynı oranda sağlıklı embriyo oluştu. Olaylar nasıl ileryecek bende bilmiyorumBiraz kafayı dinleyelim de bakıcaz artık.
Mustafa Bey sahibi olan mı? Baş tabipler birebir ilgilenemiyorlar, pek istememGüvenç Bey’i de öneriyorsun herhalde dimi?
Bana her transferde coraspirin verdiler ancak ben ilaçlı transfer oldum hep belki o sebepledirMemorial mümkün mertebe hiçbirşey vermiyor
Güvenç bey benim doktorum memnunum ama hakkında olumsuz yazılan şeyler var o nedenle önerme kısmında sessiz kalıyorum. Bana önceki tedavilerimden farklı birşey uygulamadı.Sonuc olacakta aynı oranda sağlıklı embriyo oluştu. Olaylar nasıl ileryecek bende bilmiyorum
Güvenç bey ilacı yüksek kullanıyor bu da kaliteyi düşürüyor ancak benim rezervim az o sebeple olmuş olabilir. Sucklingpigs e sorabilirsin bebeğine Güvenç bey ile kavuştu.Biraz kafayı dinleyelim de bakıcaz artık.
Mustafa Bey sahibi olan mı? Baş tabipler birebir ilgilenemiyorlar, pek istememGüvenç Bey’i de öneriyorsun herhalde dimi?
Ben olsam sizin yerinizde Memorial da 1-2 deneme daha yapardım. Nihayetinde siz dememişmiydiniz dr um bir de şu ilacı deneyelim başka hastada olumlu yanıt vermişti diye. Sonrada sağlıklı embiryoyu bulmuştunuz. Yanlış mı hatırlıyorum? Yani bir arayış var doğru olanı bulma yönünde..Biraz kafayı dinleyelim de bakıcaz artık.
Klavye çevirmiş çok vitamin değil c vitamini olacaktı kusura bakma
Ben Florance Nightingale’e gidiyorum, pıhtılaşma testi sorusu olmadan bana verdiler herkese de veriyorlardırMerkezlerarası kan sulandırıcı karşılaştırması:
- Bahçeci pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya Coraspin veriyor. (Böyle anladım?)
- Acıbadem pıhtılaşmaya bakmaksızın her hastaya kan sulandırıcı iğne veriyor
- Memorial sadece Faktör II ve faktör V Leiden için kan sulandırıcı veriyor, diğer gen mutasyonlarının testini bile yaptırmıyor(ben Acıbadem’deki tedavimde baktırmıştım)
Ve ben bu farklılığın nedenini (yalan olmasın Bahçeciyi yeni öğrendim ama Acıbadem ve Memorial farkını sormuştum) Memorial'da bir doktora sorduğumda “kan sulandırıcının da başka sakıncaları olabilir” dedi ve ben “öyle olsa diğer merkezler verir mi gerçekten bu çok garip” falan diyince “tıpta tek doğru yoktur” diyerek olası bütün sorularımın da önünü kesmiş oldu ☺
Nac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorumKlavye çevirmiş çok vitamin değil c vitamini olacaktı kusura bakma
Nac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorumKlavye çevirmiş çok vitamin değil c vitamini olacaktı kusura bakma
Ben içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadıNac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorum
Ben içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadıNac ne oluyor acaba? Ben de tüp bebek tedavisi aşamasında sigara içmiyorum ama olumsuz haberler sonrası üç beş tane içiyorum
Sigara kullananların genelde kullandığı bir sandoz özellikle solunum temizlemede faydalı sanırım. Sigara kullanan arkadaşlar tedavi sırasında kullanırsa faydası olabilir diye düşündüm ilk tedavimde sigara kullanmama rağmen doktor vermişti en azından bir kutu kullanalım demişti. Tabi en güzeli içmemek mümkünse bırakmakBen içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadı
Güvenç bey benim doktorum memnunum ama hakkında olumsuz yazılan şeyler var o nedenle önerme kısmında sessiz kalıyorum. Bana önceki tedavilerimden farklı birşey uygulamadı.Sonuc olacakta aynı oranda sağlıklı embriyo oluştu. Olaylar nasıl ileryecek bende bilmiyorum
Bana her transferde coraspirin verdiler ancak ben ilaçlı transfer oldum hep belki o sebepledir
Sigarayı mı?Ben içerken bi tedavimde hamile kaldım ama kalp atışı olmadı.içmediğim tedavilerim hiç tutmadı