Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Güvenç bey ilacı yüksek kullanıyor bu da kaliteyi düşürüyor ancak benim rezervim az o sebeple olmuş olabilir. Sucklingpigs e sorabilirsin bebeğine Güvenç bey ile kavuştu.

O zaman Bülent Tıraş’a döneyim bir farkı yok gibi benim yüksek dozda kalitelerim iyiydi ama hiçbiri sağlıklı dönmedi. Düşük dozda da sağlıklı döndü ama kalite orta hep.

Sanki acibademin labaratuvarini kullanıyor diye duymuştum ama emin değilim,onun da sayfası vardı burda bulup yorumlara bak mutlaka.

Evet canım
[/QUOTE]
Enteresan, sigara konusunda çok korkutuyorlar insanı sanki onu içersek hiç olmazmış gibi. Gerçi benim doktorum kabızlık sorununu ilaçla bile gideremeyince alışkanlıklarını sürdürme ama günde bir tane kahve sigara içebilirsin, hamileler bile fosur fosur içiyor demişti

Enteresan, sigara konusunda çok korkutuyorlar insanı sanki onu içersek hiç olmazmış gibi. Gerçi benim doktorum kabızlık sorununu ilaçla bile gideremeyince alışkanlıklarını sürdürme ama günde bir tane kahve sigara içebilirsin, hamileler bile fosur fosur içiyor demişti
[/QUOTE]
Canım ben panik atak ilacı kullanıuorum ayrıca.dr.um bana bir iki taneyi biz içiyor saymıyoruz dedi.üstelik ben bi ara bıtaktım 3bağırsaklarımdan rahatsızlandım.endokrin dr.da sigarayı bıranlarda bu durum oluyor dedi şaka gibi.şimdi günde 2 3 bazen 4 tane içiyorum.ayrıca kafamda rahat yaa.amaaan işten gelip şöyle bi dinlenirken bi tane yakınca valla yorgumluğum gidiyor sanki.içmediğimde sanki hamile kalabildiği mi.öylede aynı böylede.hiç olmazsa kafam rahat.

Solgarın vaktım şimdi, en fazla 100 mg var. Günde bir tane içiliyormuş. Başka markanın mı aldınız? Ubiquinol koenzimQ10 soruyorum.
Sigarayı mutlaka bırakın diycem ama kolay değildir tabi tiriyakiyseniz. Ama yumurta kalitesini düşürür orası kesin. Omepa Q10 kullanıyoruz çoğumuz içinde OMEGA da var. Üç öğün alıyordum toplama öncesi ben. Şimdi 200 alıyorum ama azmış 300 e çıkacağım bugün. Sigara içmiyorum hatta 400 mü alsam bilemedim.

Tavırlarında birşey yok gayet Güler yüzlü ama mesleki olarak abartıldığı gibi forumda da hakkında yazılan oldukça fazla şey var canım bakabilirsin .Bahceciyi ben beğendim çok beklemiyorum kalabalık olmasına rağmen hep memnun ayrıldım ama belli olmuyor bu işler Remzi bey var bahçecide birde onu araştır istersen

C vitamini ile kullaninmanizi tavsiye ederim 1000 mg

Ne kadar bekliyorsunuz mesela Bahçeci’de? Acıbadem’den kalabalığı yüzünden kaçmıştım ben Memorial işleyiş bakımından mükemmele yakın, bekleme veya kalabalık kaynaklı bir kaos yok. İlgi alaka güleryüz bilgilendirme vs süper. Yabancılar heryerde var nedenini yeni anladım yabancılara fiyat farklı imiş, döviz ile

Evet 2. tedavimde ilaç değiştirerek deneyelim demişti doktorum. Sağlıklıyı da böylelikle bulduk ama kısmet değilse doktor ne yapsın.

Merkeze karşı negatif değilim ama yaşadığım aksilikler beni biraz düşündürüyor.
Her iki opumdan sonra pgt’de bazı embriyolarımda bir seferde sonuç alamadılar çözdürdüler tekrar biyopsi aldılar tekrar dondurdular falan. Yakın zamanda buradan bir arkadaşımızın da 2 pgt’li sağlıklı embriyosu çözülürken bozuldu. Bunlar üst üste gelince lab ile ilgili soru işareti oluştu kafamda.
Bir de ilk tedavimde toplanan yumurta adedim takip edilenden daha düşük çıktı ve çoğu da döllenmedi zaten, opu doktoru dosyama “erken çatlama (soru işareti) ??” yazmış ama tabi takip eden doktor “yok öyle birşey yumurta kalitesiyle ilgilidir” dedi Dedi ama diğer iki tedavimde (hatta birinde düşük doz olduğu halde) 5. Güne 5 embriyom kalıyorsa toplanan 11 yumurtanın sadece 4’ünün döllenebilmesini ben direk kendi yumurta kaliteme bağlayamıyorum geriden gelenleri bekleme süresini ayarlayamadıklarını düşünüyorum.
Tabiki uzman değilim yanılıyor da olabilirim, sadece çelişkilerimin nedenini açıklamaya çalıştım.

Her merkezde talihsizlikler yaşanabilir konuştuğumuz merkezlerin hepsi iyi aslında, sorun şu ki hangimizin kısmeti nerede onu bilmiyoruz

O zaman Bülent Tıraş’a döneyim bir farkı yok gibi benim yüksek dozda kalitelerim iyiydi ama hiçbiri sağlıklı dönmedi. Düşük dozda da sağlıklı döndü ama kalite orta hep.
Sevgili elex
Merhaba sevgili arkadaşım, yaşadıklarını okudum sadece şunu söylemek isterim sana sakun vazgeçme. Çünkü bildiğim kadarıyla senin yumurta rezervin oldukça iyiydi. Memorial gelince ben orada 2 kere denedim. İlkinde gınal f ikincisinde saba denedikleri ilacı denediler banada . Ben sandımki sadece bana özel bu. Sonra hemşire dediki toplu bir karar alındı ve bu iğnelere geçildi bu sefer. Yani bir baktım ki herkese aynı iğnenin eğitimini veriyorlar. Yani şunu demek isterim ki kişiye özel tedavi diye bir şey hiç bir yerde yok. Ama memorial evet çok iyi buna sözümde yok. Bence sen bir kerede bahçeci de denemelisin. Yani bu sadece bir tavsiye tabi. Ama oradada standart olacak tedavi . Fakat merkez değiştireceksin. Belki de bu süreçte doğal gebe kalacaksın kim bilir. Ben 4 kere tüp bebek denemiş ve olmamış ve ayrıca 4 kerede doğal yolla gebe kalıp bebek kaybetmiş biri olarak hala ümit doluyum. Bu işler nasip kısmet. Ve ben senin bebeğin olacağına yürekten inanıyorum.

Çok teşekkür ederim. Evet rezervim fena değil ama pgt engeline takılıyoruz.

Çok haklısın kişiye özel tedavi konusunda, belli şablonlar var hangisine oturuyorsak o şablonun standartları uygulanıyor bence de.

Tecrübe ettiğin genel değişiklik muadil ilaç için yapılmıştır diye düşünüyorum. Bana yapılan değişiklik farklı hasta gruplarına kullandıkları ilaçlarla yapıldı. Muadil ilaç değil yani.
Menopur Memorial’ın halihazırda ileri yaş ve/veya daha az rezervi olan hastalarına verdiği daha az etkili bir ilaç, genelde gençlere ve benim gibi rezervi çok olanlara gonal-f veriyorlar. Bu zaten böyle idi, hala da böyle, genel bir değişiklik yok. Menopur ile daha az yumurtam olacağını açıkladılar ve hatta bunu konuşarak birlikte karar verdik. Bu yüzden bu konuda şüphem yok diyebilirim. Şüphelerim başka talihsizliklerle ilgili az önce yazdım
Evet Bahçeci yolu görünüyor galiba bana
Allah doğru yola sevketsin hepimizi.
Sen ne durumdasın şu anda tedavi var mı devam eden?

Ben ocean marka c vitamini kullandım tedaviden 2 ay önce başlamak lazım bencede zamanlaman doğru .Bizim yasimizda vitaminleri yüksek doz kullanmak lazım .Takviyelere ödediğimiz paralarla bir tupbebek daha yaptirirdik kesin

Elexus canım böyle sorunlar yaşadığını bilmiyordum bence bunlar yüksek doz ilaç kullanmaktan daha önemli sorunlar seni etkilemek istemem ama çöz dondur çöz dondur hiç mantıklı değil, yumurtaların erken çatlaması da kesinlikle doktor hatası başka bir açıklama yok beni de tedirgin eden önemli konu böyle aksilikler yaşamak. Bir daha ki tedavine kime gidersen git özelikle bu konularda çok hassas olduğunu üstüne basa basa şöyle. Onların iş bizim ise geleceğimiz, umutlarımız

Bekleme sürem çok değişgen 15 dakika ile 1,5 arası. Burda da düzen çok iyi değil, sistem de sıkıntı var. Birkaç kez mail adresimi vermeme rağmen tekrar tekrar istiyolar. Tahlil sonuçlarını göndermiyolar sürekli hatırlatıon gibi gibi... Mükemmel bi yer yok tabi..ama sizin bahsettiğiniz sıkıntılarla karşılaşmadım ki bahsettikleriniz çok önemli.
Kısmet nerdeyse ordan sonuç alıyorsun dediğin gibi. Ben de şöyle yaptım her merkeze 3 hak tanıom Yani olacağı nerde varsa orda olur...

Max 1,5 saat ise ve her seferinde bu kadar beklenmiyorsa tahammül edilebilir gibi. Acıbadem’de en az 2 saat bekledim ben hep, ve işleyişle ilgili benzer problemler de vardı. Bunlar kalabalıktan ve yoğunluktan oluyor herhalde.
En önemlisi doktor ve lab işlemlerinde şüpheye mahal verecek aksaklıklar yaşamamak.
Allah’ın hakkı 3’tür desem mi ben de herşeye rağmen acaba

Canım ben panik atak ilacı kullanıuorum ayrıca.dr.um bana bir iki taneyi biz içiyor saymıyoruz dedi.üstelik ben bi ara bıtaktım 3bağırsaklarımdan rahatsızlandım.endokrin dr.da sigarayı bıranlarda bu durum oluyor dedi şaka gibi.şimdi günde 2 3 bazen 4 tane içiyorum.ayrıca kafamda rahat yaa.amaaan işten gelip şöyle bi dinlenirken bi tane yakınca valla yorgumluğum gidiyor sanki.içmediğimde sanki hamile kalabildiği mi.öylede aynı böylede.hiç olmazsa kafam rahat.
[/QUOTE]
Günde 1-2’de kalmak iyi olabilir. Çünkü sigaranın hamile kalmak üzerindeki olumsuz etkisi ispatlanmış, sigara akciğer kanseri arasındaki ilişkinin kanıtlandığı gibi. O yüzden ne kadar az o kadar iyi

Ne kadar uzun süreler ben en fazla 15 dk beklemişimdir bugüne kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…