Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Evet eminim güzelim. Ama E Elexus da ki durumun nedenini bilmiyorum çünkü mitoscore oranı belli değil genetik sonucunda yazıyordur ama biz bilmiyoruz. Mitoscore olarak embriyolar 3 grupta gruplaniyor A ,B ve C .
A grubu mitoscore value >25 %80 tutunabilir
B grubu % 50 tutabilir
C grubu % 15 tutabilir
O nedenle ubiquinol ve C vitamini önemli

İleri yaşta bence fazla ilaç kaliteyi bozuyor. Arkadaşta oldu aynısı ağır ilaçlarla hiç yumurta oluşmadı, ozaman niye protokol değiştirmiyorlar anlamıyorum

Bu durumu pgt yaptırarak mı öğrendin, gen mutasyonunu yani? Sonucun böyle olmasına bu mutasyon mu sebep oluyor? Kafamda deli sorular dedikleri bi durumdayım

Hayır bunu benden kan alarak yaptılar, genelde 2. tedaviye başlarken istiyorlar, kan pıhtılaşma testi bu, mutasyon falan diyince karışık geldi tabi
Benim sonucuma etkisi var mı bilemiyorum. Bildiğim kadarıyla bebeğe etkisi olmuyor ama eski bilgiye göre bebeğe yeterli kan ve dolayısıyla oksijen gitmediğinden düşüğe neden olduğu düşünüldüğü için 9 ay kan sulandırıcı iğne kullandırıyorlarmış. Son yapılan çalışmalarda düşüğe neden olmadığı belirlendiğinden artık iğne verilmiyor.

Özellikle 40 yaş üstünü bilmiyorum ama bana gelen tavsiyeler, Memorial Şişli Semra hn ve Brüksel tıp merkezi Yücel bey... Yücel bey ile görüşmüştüm. Yaklaşımını çok araştırmacı ve sonuca ulaşma yönünde istekli görmüştüm...

Benimde o gende mutasyon var ama bana coraspirin bile verilmedi

Doktorum aradı ama şundan bundan diye net birşey söyleyemiyorlar biliyorsun negatif neticelere. Semra hoca ile görüşsem kesin beni yedekte bekleyen mozaik embriyomun transferine ikna eder o yüzden görüşmem şimdilik
Merkezde sıkıntı olmasa da 2 denemeden sonra inancım kalmadı pek. Farklı bir bakış açısı 2. bir görüş daha bir motive edici geliyor doğru ya da yanlış..
Bir Bahçeci kaldı denemediğim Ona gideriz belki..

Ay hiç bi şeyin de cevabı yok, kusura bakmasınlar da bi gram ileri değil tüp bebek tedavisi. Her aşaması belirsizlik çok bilinmeyenli denklem resmen. Kendimi milyonda bir görülen bi hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum bazen

Mozaikla ilgili interesan şeyler okumuştum 5.gün embriyolarda mozaik var mı yanı? Bizim bir doktor 3.gün embriyolarda mozaik 5.günde mozaik olması düşük demişti. Eskiden mozaik embriyoları hiç transfer etmeden imha ediyormuş ama artık mozaiklarda çok sağlıklı bebekler doğuruyor. Hiç düşünmez misin? Self correcting oluyormuş.

Aynen bende öyle valla bide her ile tüp bebek merkezi açıldı ya yüzde 90 nı bizim üzerimizde deneme yanılma yöntemiyle tecrübe kazanmaya çalışıyorlar.bilinçsizce kim bilir kaç kişinin canını yaktılar.

Ben memorialde tedavi görüyorum,bilemedim ya unutmuş olamazlar herhalde
Mümkün değil unutmaları ama neden tercih etmiyorlar o ilginç, hiç kimseye mi yoksa size mi verilmedi onu da bilmek lazım, benim pıhtılaşmaya ilişkin sorunum olmadığı halde bile tedaviye başladığımdan beri gerekli dönemlerde hep kullandım, hala da kullanıyorum

Nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım. Bahçecide Mustafa beye gidebilirsin ben Güvenç beye gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…