Ne kadar bekliyorsunuz mesela Bahçeci’de? Acıbadem’den kalabalığı yüzünden kaçmıştım ben
Memorial işleyiş bakımından mükemmele yakın, bekleme veya kalabalık kaynaklı bir kaos yok. İlgi alaka güleryüz bilgilendirme vs süper. Yabancılar heryerde var nedenini yeni anladım yabancılara fiyat farklı imiş, döviz ile
Evet 2. tedavimde ilaç değiştirerek deneyelim demişti doktorum. Sağlıklıyı da böylelikle bulduk ama kısmet değilse doktor ne yapsın.
Merkeze karşı negatif değilim ama yaşadığım aksilikler beni biraz düşündürüyor.
Her iki opumdan sonra pgt’de bazı embriyolarımda bir seferde sonuç alamadılar çözdürdüler tekrar biyopsi aldılar tekrar dondurdular falan. Yakın zamanda buradan bir arkadaşımızın da 2 pgt’li sağlıklı embriyosu çözülürken bozuldu. Bunlar üst üste gelince lab ile ilgili soru işareti oluştu kafamda.
Bir de ilk tedavimde toplanan yumurta adedim takip edilenden daha düşük çıktı ve çoğu da döllenmedi zaten, opu doktoru dosyama “erken çatlama (soru işareti) ??” yazmış ama tabi takip eden doktor “yok öyle birşey yumurta kalitesiyle ilgilidir” dedi ☺ Dedi ama diğer iki tedavimde (hatta birinde düşük doz olduğu halde) 5. Güne 5 embriyom kalıyorsa toplanan 11 yumurtanın sadece 4’ünün döllenebilmesini ben direk kendi yumurta kaliteme bağlayamıyorum
geriden gelenleri bekleme süresini ayarlayamadıklarını düşünüyorum.
Tabiki uzman değilim yanılıyor da olabilirim, sadece çelişkilerimin nedenini açıklamaya çalıştım.
Her merkezde talihsizlikler yaşanabilir konuştuğumuz merkezlerin hepsi iyi aslında, sorun şu ki hangimizin kısmeti nerede onu bilmiyoruz ☺