-
- Konu Sahibi akideciknane
- #69.721
Yasak olduğunu sanmıyorum, linkini atarsan bakmak isterim. Yalnız yumurta kalitesi hiçbir şekilde değişmiyor diye biliyorum ben.Arkadaşlar dün akşam youtube da bir kanal buldum.Burada hoş bir bayan doktor var ve Tüpbebek Tüpbebek ile ilgili videoları var .Kaliteli yumurta nasıl oluşturulur. Transfere nasıl hazırlanılır. Transfer sonrası neler yapılır gibi..Yalnız doktor yabancı ingilizce bilenlerin faydalanabilecegi bir kanal bir buradan isim vermek yasak değilse yazabilirim
merhabalar ankarada tedavi görmüşsünüz doktorunuz kimdi acaba?bende emin değilim Aret Kamar hakkında.Klomen le tedavi ediyordu en son iğne bazısına veriyor bazısına vermiyor.Klomende yumurta takibinde verilen bir ilaç genellikle yumurtan değil nur topu gibi kistin oluyor 40 lı yaşlarda kullananlarda.
ankarada gen-art tüp bebek merkezi doktorum açıklamıştı. klomenin tüp bebek tedavisinden kalkalı 20 yıl olduğunu, kendi merkezlerinde hiç kullanılmadığını, iğnelerle benim fsh ımın düşeceği ismini hatırlayamadığım değerlerimin yükseleceği iğne olmadan yumurtanın içinin boş çıkacağının daha baştan belli olduğunu söylemişti.
bende sonuç aldığım erbil beyde femara ilaç kullandı 5 gün. klomenden daha iyi sanırım femara. ondan sonra merional iğne düşük dozda
ben 200 alıyorum çok değil mi 400-600 arttırsammı siz ne kadardır bu dozda kullanıyorsunuz?400 veya 600 mg almanı tavsiye ederim
bana da çok yüksek doz uygulandı. hatta adet başlamadan bir hafta kadar önce başladım ve doz artırarak 20 güne yakın kullandım iğne ilaç. 17 folikülüm görünüyordu 10 tane toplandı. 4 ü olgun 4 ü yarı olgun ikisi olgun değilmiş. neticede 3 tane 5. gün oluştu fakat genetikleri bozuk geldi ve transfer olamadım. en az birinin sağlam gelmesini bekliyordum. vitaminler arı sütü vs bir sürü de destek kullanıyordum üstelik. yani diğeceğim o ki ileri yaşta yüksek doz verip yumurta sayısınını arttırmaya çalıştıkça kalitesi bozuluyor. bunu sonradan araştırdıkça bir çok yerde de okudum. üstelik benim rezerv sıkıntım olmamasına rağmen bu kadar yüksek doz kullanıldı.İleri yaşta bence fazla ilaç kaliteyi bozuyor. Arkadaşta oldu aynısı ağır ilaçlarla hiç yumurta oluşmadı, ozaman niye protokol değiştirmiyorlar anlamıyorum
evet yasak değil diye biliyorum. adını veya linkini atarsanız bakabilirizArkadaşlar dün akşam youtube da bir kanal buldum.Burada hoş bir bayan doktor var ve Tüpbebek Tüpbebek ile ilgili videoları var .Kaliteli yumurta nasıl oluşturulur. Transfere nasıl hazırlanılır. Transfer sonrası neler yapılır gibi..Yalnız doktor yabancı ingilizce bilenlerin faydalanabilecegi bir kanal bir buradan isim vermek yasak değilse yazabilirim
Ben şu anda 300 kullanıyorum opudan önce 400 kullanıyordum. Sigara icmiyorsaniz 300 400 iyidir veya kalite ile ilgili bir sorununuz yoksa bizim yasimizda 200 az gelebilir herşey yolunda giderse 3 ay sonra 200 e düşüneceğimben 200 alıyorum çok değil mi 400-600 arttırsammı siz ne kadardır bu dozda kullanıyorsunuz?
Öyle olsa benim düzelmediYasak olduğunu sanmıyorum, linkini atarsan bakmak isterim. Yalnız yumurta kalitesi hiçbir şekilde değişmiyor diye biliyorum ben.
Bence de öyle burada ilaç dozaji niye azaltarak başarı elde edenler var denemek lazımbana da çok yüksek doz uygulandı. hatta adet başlamadan bir hafta kadar önce başladım ve doz artırarak 20 güne yakın kullandım iğne ilaç. 17 folikülüm görünüyordu 10 tane toplandı. 4 ü olgun 4 ü yarı olgun ikisi olgun değilmiş. neticede 3 tane 5. gün oluştu fakat genetikleri bozuk geldi ve transfer olamadım. en az birinin sağlam gelmesini bekliyordum. vitaminler arı sütü vs bir sürü de destek kullanıyordum üstelik. yani diğeceğim o ki ileri yaşta yüksek doz verip yumurta sayısınını arttırmaya çalıştıkça kalitesi bozuluyor. bunu sonradan araştırdıkça bir çok yerde de okudum. üstelik benim rezerv sıkıntım olmamasına rağmen bu kadar yüksek doz kullanıldı.
youtube.com/watch?v=xGstBGutOkcevet yasak değil diye biliyorum. adını veya linkini atarsanız bakabiliriz
Ağır ilaç ve sık deneme ile bir arkadaş hiç yumurta üretemez hale gelmiş. Doktoru 6 ay mola demiş. Beden dinlensin demiş. Sonra devam ve gebelik olmuş.İleri yaşta bence fazla ilaç kaliteyi bozuyor. Arkadaşta oldu aynısı ağır ilaçlarla hiç yumurta oluşmadı, ozaman niye protokol değiştirmiyorlar anlamıyorum
Sigara kullanıyorum. İç bırak durumundayım ama sonuçta içiyorum bu mereti. 400 mg alsam uygun olur mu ?400 veya 600 mg almanı tavsiye ederim
corasprini bahçeci fulyada veriyor... yani herkese veriyorlar transfer süreciyle birlikte E Elexus @masal3487[/USER]
Mozaikla ilgili interesan şeyler okumuştum 5.gün embriyolarda mozaik var mı yanı? Bizim bir doktor 3.gün embriyolarda mozaik 5.günde mozaik olması düşük demişti. Eskiden mozaik embriyoları hiç transfer etmeden imha ediyormuş ama artık mozaiklarda çok sağlıklı bebekler doğuruyor. Hiç düşünmez misin? Self correcting oluyormuş.
Mümkün değil unutmaları ama neden tercih etmiyorlar o ilginç, hiç kimseye mi yoksa size mi verilmedi onu da bilmek lazım, benim pıhtılaşmaya ilişkin sorunum olmadığı halde bile tedaviye başladığımdan beri gerekli dönemlerde hep kullandım, hala da kullanıyorum
Nasıl rahat edeceksen o şekilde yap canım. Bahçecide Mustafa beye gidebilirsin ben Güvenç beye gidiyorum
Mümkün değil unutmaları ama neden tercih etmiyorlar o ilginç, hiç kimseye mi yoksa size mi verilmedi onu da bilmek lazım, benim pıhtılaşmaya ilişkin sorunum olmadığı halde bile tedaviye başladığımdan beri gerekli dönemlerde hep kullandım, hala da kullanıyorum