Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, sağlıkla büyüsün bebeğiniz, denemeye devam bakalım darısı bize inşallah

Ne güzel olmuş, biz de denemelere devam edeceğiz mentalimiz yettiği sürece bakalım… bir ara prp ve egsozom da yaptırdık sanırım çok etkili olmadı
Siz doğal beslenme ve yürüyüş olayını hep sürdürün.. Umarım en kısa sürede annelik duygusunu tadarsınız. Bir de bu platformda uğraşıp da sonuca ulaşamayan çok az kişi vardır. Çoğu anne oldu. Siz de olacaksınızdır. Moralinizi düşürmeyin.

3 negatif tüp bebek sonrası Lenfosit aşısı yapıldı ve ilk aşıdan sonra spontan gebelik oldu. Lenfosit aşısını da araştırın derim.

Ya gercekten mi ben de deneyim aliyim bu viramknleri

Merhaba ne kadar güzel maşallah sağlıcakla büyüsün evladıniz. Size bi şey soracaktım acaba kaç yumurtanız vardı?

41 yaşında hamile kaldım kızlar. Cider dernek’in faaliyetlerini takip etmenizi öneririm. Harika bir topluluk, sürekli etkinlikler moral motivasyon. Yumurta kalitesi artırma grubuna katıldım. Diyetisyen psikolog ve doktorla sizi birkaç haftalık bir kampa alıyorlar. Sonrasında mbsr (mindfullness) etkinliği yaptı grubun psikoloğu, ona da katıldım. Benim durumunda olan Türkiye’nin farklı illerinden bir sürü kadınla dertleştik, bilgi paylaştık, birbirimizi güçlendirdik. Derneğin yöneticisi de gruplardaki doktorlar da neredeyse tamamı tüp bebek için uzun uğraşlar sonunda çocuk sahibi olan hanımlar. Onların başarı hikayelerini dinlemek de güzel yani. Herşey online, yerinizden kalkmadan yapıyorsunuz tüm bunları.

Ücretleri nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…