- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 37
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.921
Transferin oldu mu?Merhaba arkadaşlar evden telaşla çıkarken telefonu almadan çıkmışım o nedenle şimdi yazabiliyorum
Benim transfer yalan oldu , kaç saat sıkışık kaçırdım kaciracagim bekledim yattım masaya doktorla embriyog fikir degistirdi 5.gun transfer yapalım dediler gerisin geri eve geldikama içim rahatladı desem yeridir çünkü 3.gun transferi hiç istemiyordum cuma günü aynı saatte tekrar hastaneden olacağız tabi 5.gune giden embriyo olur ise 6 tane çözüldü daha önce 5.gune hiç görememistik inşallah bu defa farklı olur ve cuma günü keyifli bir transfer yaşarım
Transferin oldu mu?
Evet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günüTransferin oldu mu?
Hadi gözün aydın, çok sevindim 5. Güne çıkmalarına,mutlu haberi de alırız inşallah . Diğerleri ne oldu peki?Evet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Hayirli olsun.Güzelce tutunsunlar yavrular annelerineEvet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Sayfamızda bayrak yarışı gibi hep hamile olsun istiyorum o yüzden cokmmutluyimİyi çok şükür işte idare ediyoruz. Ufak tefek rahatsızlıklar oluyor ama büyük bir sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Geç cevap verdim kusura bakma teşekkür ederim sorduğun için. Diğer arkadaşları ben de merak ediyorum. Sen de iyisindir inşallah
Amin inşallah.Sayfamızda bayrak yarışı gibi hep hamile olsun istiyorum o yüzden cokmmutluyim
Bende iyiyim şükür canım
Reglinizin 2. Günü gideceksiniz kan alınacak değerlerinize ve ultrasona göre ilaç dozu belirlenecek cep telefonunuza mesaj olarak gelicek orada bir sonraki randevunuzda yazacak saat ve kim ile olduğu. Her zaman aynı doktor görmeyebiliyor haberiniz olsun. Ama ben şu doktoru istiyorum diye belirtir ısrar ederseniz ve doktor izinli değilse problem olmuyor. Funda hanımla bende tedavi olmuştum benim transfer olana kadar doğum iznine çıkmıştı.lucrini kullanırken mi gideceğim 2 günde bir kontrole yoksa regliden sonra mı? aradım fulya hanımı bilgileri tekrar almak için 6 dan sonra arayacaklarmış..umarım hepimiz için hayırlısı tez zamanda olur
Reglinizin 2. Günü gideceksiniz kan alınacak değerlerinize ve ultrasona göre ilaç dozu belirlenecek cep telefonunuza mesaj olarak gelicek orada bir sonraki randevunuzda yazacak saat ve kim ile olduğu. Her zaman aynı doktor görmeyebiliyor haberiniz olsun. Ama ben şu doktoru istiyorum diye belirtir ısrar ederseniz ve doktor izinli değilse problem olmuyor. Fulya hanımla bende tedavi olmuştum benim transfer olana kadar doğum iznine çıkmıştı.
Hadi hayırlısı olsun inşallah bebişler annelerine tutunsunlarEvet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallahMerhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin
Yaaa, ne güzel bir haber, maşallah maşallahMerhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin
İnanılmaz bir haber.Çok sanslisiniz.Merhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin
Cok teşekkür ederim. 2 tane 5.gun 3 tanede 3.gun dondurulduHadi gözün aydın, çok sevindim 5. Güne çıkmalarına,mutlu haberi de alırız inşallah . Diğerleri ne oldu peki?
Homeopati tamamen bitkisel ilaç ve tedavi şekli avrupada daha yaygın ancak Türkiye de de çoğalmaya başladıAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah, homeopati nedir acaba?
Cok teşekkür ederim, aminHayirli olsun.Güzelce tutunsunlar yavrular annelerineİnşallah herkese bir umut olacaksınız.Dualarım sizlerle.2019 yılını bir sürü hamisle bitirmek dileğiyle.Zaten hamile olan arkadaşlarıma da sağ salim bebeklerine kavusmalarini dilerim
İnşallah güzelim sağolHadi hayırlısı olsun inşallah bebişler annelerine tutunsunlar
Çok güzelCok teşekkür ederim. 2 tane 5.gun 3 tanede 3.gun donduruldu
Evet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Merhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin