-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.941
aminnnn hepimize nasip olsunHayirli olsun; saglikla kucaginiza almak nasip olsun
Evet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Biraz dana ayrıntılı açıklar mısınız? Ne gibi bitkiler?Homeopati tamamen bitkisel ilaç ve tedavi şekli avrupada daha yaygın ancak Türkiye de de çoğalmaya başladı
Protime woman ne kadar süre kullandınızBitki şeklinde vermiyorlar hap haline getirilmiş bitki ekstreleri gibi. Bana homoeopat kadın doğumcu öncelikle protime woman başlattı zaten onunla da hamile kaldım.ama görüşmek istersen özelden yaz sana doktorun adını veririm
1 ay kullandım ama şu şekilde yaptımProtime woman ne kadar süre kullandınız
Merhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmmuzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin
MrhBitki şeklinde vermiyorlar hap haline getirilmiş bitki ekstreleri gibi. Bana homoeopat kadın doğumcu öncelikle protime woman başlattı zaten onunla da hamile kaldım.ama görüşmek istersen özelden yaz sana doktorun adını veririm
Mrhb bende 1 haftadir prowoman kullaniyorum. Doktorum yok siz nerdesiniz
Merhaba hayırlı olsun omepa yı bende kullanmıştım.1 ay kullandım ama şu şekilde yaptım
Sabah omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Arısütü bal ploen karışımı aksu
Öğle biosteron 1 adet
Akşam omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Protime 1 saşe
İnşallah hepimizin hamile kalmasina vesile olur kızlar
harikaaa tebrik ederimEvet canım oldu 2 tane transfer edildi ,birazdan çıkacağız .1 haziran test günü
Ben prowoman ve imom kullanıyorum astalife da iyiymiş tabii bunları her gün almıyorum çok fazla olurOmega 3 ve d vitamini tavsiyesi alabilir miyim arkadaşlar hangi marka ve günde kaç ad alıyorsunuz
Davıd ampul var küçükOmega 3 ve d vitamini tavsiyesi alabilir miyim arkadaşlar hangi marka ve günde kaç ad alıyorsunuz
Benim de öyle olmuştu yaklaşık bi hafta kahverengi lekelenme gelmişti normal arkadaşımArkadaşlar Merhaba 6 mayis ta negatif sonuç aldım.8 mayis ta adet oldum bugün 20 gün oldu.Hic beklemezken bugün adet lekelenmesi başladı.Negatif transfer sonrasi 8 gün erken gelmesi olabilir mi.Endiselendim hiç böyle olmazdı.
Teşekkür ederimBenim de öyle olmuştu yaklaşık bi hafta kahverengi lekelenme gelmişti normal arkadaşım
Ben prowoman ve imom kullanıyorum astalife da iyiymiş tabii bunları her gün almıyorum çok fazla olur
Her gün alamıyorum zaten ikisi birden alınmaz fazla olur. Omega imomda varImom bende duydum hangisini kullanıyorsunuz günde kaç tane