Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Protime woman ne kadar süre kullandınız
1 ay kullandım ama şu şekilde yaptım
Sabah omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Arısütü bal ploen karışımı aksu
Öğle biosteron 1 adet
Akşam omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Protime 1 saşe
İnşallah hepimizin hamile kalmasina vesile olur kızlar

Merhaba Kızlar cok uzun zamandır girmedim kk kulübüne beni hatirlayaniniz olacaktır aranizda. 3 tüp bebek tedavim de döllenmeyen yumurta ile sonuçlanmıştı amh 0.02 2 ay ara vermek istedim mayıs reglimle başlarim diye düşündüm bu arada nisan reglimde doktor sol overde 1 yumurta var onu takip edelim dedi ve ettik ben homeopati tavsiyesi ile protime women takviye başlamıştım 10 mayısta ovitrelle vuruldum catlatma iğnesi ve 1 kez ilişkiye girdik.veeeeeee hamileyimmmmmm :emir_bebek::anneadayı::emir_bebek::halay::KK73:uzun yazdim ama umut olsun hepimize allah isteyen herkese nasip etsin bu uğurda yolunu kolaylaştirsin

Mesajınızı okuyunca hemen gidip döllenmeyen yumurta problemi yaşayan bir arkadaşa anlattım heyecanla, dönüp sizi tebrik etmeyi unutmuşum 😂
Çok güzel ve hepimize umut olan bir haber bu! 🥰 Tebrik ederim.
Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

1 ay kullandım ama şu şekilde yaptım
Sabah omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Arısütü bal ploen karışımı aksu
Öğle biosteron 1 adet
Akşam omepa q10 1 adet
Biosteron 1 adet
Protime 1 saşe
İnşallah hepimizin hamile kalmasina vesile olur kızlar
Merhaba hayırlı olsun omepa yı bende kullanmıştım.

Arkadaşlar Merhaba 6 mayis ta negatif sonuç aldım.8 mayis ta adet oldum bugün 20 gün oldu.Hic beklemezken bugün adet lekelenmesi başladı.Negatif transfer sonrasi 8 gün erken gelmesi olabilir mi.Endiselendim hiç böyle olmazdı.

Arkadaşlar Merhaba 6 mayis ta negatif sonuç aldım.8 mayis ta adet oldum bugün 20 gün oldu.Hic beklemezken bugün adet lekelenmesi başladı.Negatif transfer sonrasi 8 gün erken gelmesi olabilir mi.Endiselendim hiç böyle olmazdı.
Benim de öyle olmuştu yaklaşık bi hafta kahverengi lekelenme gelmişti normal arkadaşım

X