- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.901
tatlı arkadaşım nasılsın ne var ne yok evdesin sanırım işlerini kendin mi yapıyorsun iş başı ne zaman ?
benim de işim rahat, öyle çok yoğun değil neyse ki :) ev ve işin yakınlığının rahatlığını yaşıyoruz.işyerinde dinlenip evde daha dinç oluyorum valla çocuğun peşinde koşup tüm işleri de yapamıyordum öyle kalıyordu.şimdi dinlenmiş olarak evde günüme başlıyorum bari çalışmak büyük nimetmiş :) işlerde yapılıyor o kadar sorun değil.bebekte yokluğuma alıştı öğlen eve gidiyorum ya, pek de birşey anlamıyor. işe başlamaktan korkmuştum ama yine paçayı yırttık bu defa da rahatladık :) inş. Allah darda koyup bunaltmasın kimseyi içinde de bizi
Bizz iyiyiz canım çok şükür dün itibarıyla 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım 2021 Mart ayına kadar evdeyim çocuklarımla iki çocuğun çıkarı için bunu yapmamız gerekiyordu
Ben kendi adıma mutluyum senin için de çok sevindim her şeyin yolunda olmasına
evinin işe yakın olması çok önemli gerçekten iyi yapmışsınız oğluşun babasıyla evde olması onu mutlu ediyordur eminim
işyerinde dinlendiğimiz bir gerçek heleki çocuklu olduktan sonra her şey gönlünce olsun çok çok mutlu olun inşallah