Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
sevgili tunserD12 cim hafta sonu olunca yazamadım.çarşamba günü transferin hayırlı olsun.rahim kalınlığın güzel bence de .bebeğine hemen kavuşmanı dilerim inş. olsun bitsin sonuç seni çok mutlu etsin sonuna kadar da bebeğin mutluluk getirsin.

İnşallah ,guzel temennilerin icin çok teşekkür ederim . Daha öncekilerde hiç olumlu sonuç almadığımdan biraz stress oluyor ister istemez ,olup düşmesi de kötü tabi ama en azından olabileceğine dair bir umudun oluyor bende hamile kalabiliyorum diye düşüne biliyorsun böylesi karanlık bir yol bekleyip hep beraber göreceğiz gelişmelerden haber ederim

Evet valla, cok sasirmistim hatta sabah uyaninca, ne alaka seni gordum ve ayrica sen oldugunu nasil anladim, yani yuzunu falan gormedigim bir insansin sonucta degil mi? Neyse, cok detay hatirlamiyorum ruyadan; ama hararetli hararetli seni telefonla ariyordum, bunu cok iyi hatirliyorum; bir de sana telefonda soyledigim sey cok iyi hissettirmisti beni, yani guzel birseylerden bahsediyordum sana. Insallah hayra alamettir

İnsanlar hayret gerçekten sadece kendini düşünen insanlar seni kırmasın mümkünse.. herkesin mücadelesi farklı. Şükrümü de ederim olmayan 2.için çabalarım da.. neyse herkes bir değil. Anlayan insanlar da çoğunlukta☺
Benim yaş 40 oldu senin kaçtı? Çocuğun kaç yaşında kız mı erkek mi?

kızım 12 yaşında
yaşım 42 ... 7 sene önce 6 aylık doğum yaptım diğer kızım 3 gün yaşadı.. 7 senedir uğraştım 3 tane negatif tüp bebek denemem var.
güya artık bu konuyu kapamıştım ama içim gidiyor yine de...

kayıpların için çok üzgünüm..
geçmiş değil sen elinden geleni yap gerisi Allah'ın takdiri.

Canim bunu yapmaya karar verdirecek bir test falan mi yapildi sana? Diger bir deyisle, bagisikliginin guclendirilmesi gerektigini nasil anliyorlar?
Aslında böyle bir test yapılmadı ve bu serumun etkisi olduğuna inanmayan doktorda oldukça fazla asıl benim garibime giden şey bana biliyorsun prednol verdiler bu hap bağışıklık baskılarıci, hem bagisikligimi düşüyor hem artırmaya mı çalışıyorlar hiç anlamış değilim

İnşallah hayra alamettir
Bu arada Hippolyta dan bayadır ses yok merak ettim

burada iki çocuğuna sahip olmak için tedavi gören birçok arkadaşımız oldu o yönden rahat ol arkadaşım ben de ikinci çocuğum için tüp bebek sürecinde bu sayfada çok yazıştım epeyi bilgiler öğrendim 40 yaşında tüp bebek denedim tuttu daha sonra düşükle sonuçlandı arkasından adet görmeden doğal yoldan gebe kaldım şu anda 11 yaş arayla iki çocuğunu kucağına almış durumdayım darısı sana olsun İnşallah senin ve senin gibi tüm arkadaşların Rabbim muradını versin bu mübarek günde

Aaa hakikaten ya, cok dogru diyorsun; benim de garibime gitti simdi.
Sormadin mi diyecem; ama cevabi biliyorum galiba, neye dogru durust cevap veriyorlar ki...

H Hippolyta selam canım geçen salı doktora gittim yumurtan büyümüş 1 2 güne atar dedi, ultrasonda baktı polipler var dedi olmayadabilir, adetin 2. 3. günü gel bakalım tekrar dedi, aktif görünüyor kalınlığın iyi dedi, eşinden örnek istiycem dedi, istiyorsanız oturun önce bir karar verin, biraz acele etmemiz lazım belki tüpe gidilecek dedi. smear kültür alındı, kültürde üreme olmamış, smear sonucunu bekliyoruz.
sen ne durumdasın? seninle konuşmuştuk, doktora git demiştin durum bildireyim istedim.

Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Çook sevindim. hadi bakalım hayırlısıyla inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberlerinizi bekliyoruz dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…