- 26 Aralık 2016
- 4.173
- 7.117
- 50
-
- Konu Sahibi akideciknane
- #66.881
sevgili tunserD12 cim hafta sonu olunca yazamadım.çarşamba günü transferin hayırlı olsun.rahim kalınlığın güzel bence de .bebeğine hemen kavuşmanı dilerim inş. olsun bitsin sonuç seni çok mutlu etsin sonuna kadar da bebeğin mutluluk getirsin.Merhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı
Insallah guzelim,Bağışıklık güçlendirmek için yapılıyorhayırlı olsun inşAllah,
serum ne için veriliyor
İnşallah ,guzel temennilerin icin çok teşekkür ederim . Daha öncekilerde hiç olumlu sonuç almadığımdan biraz stress oluyor ister istemez ,olup düşmesi de kötü tabi ama en azından olabileceğine dair bir umudun oluyor bende hamile kalabiliyorum diye düşüne biliyorsun böylesi karanlık bir yol bekleyip hep beraber göreceğiz gelişmelerden haber ederimsevgili tunserD12 cim hafta sonu olunca yazamadım.çarşamba günü transferin hayırlı olsun.rahim kalınlığın güzel bence de .bebeğine hemen kavuşmanı dilerim inş. olsun bitsin sonuç seni çok mutlu etsin sonuna kadar da bebeğin mutluluk getirsin.
adını yazabilirmisin özelden yada burdan,aklımızda bulunsun bizimdeInsallah guzelim,Bağışıklık güçlendirmek için yapılıyor
Tabiki ki yazarım benim kullandığım clinoleic 500 mg başka markalarda var smoflipid intralipid gibiadını yazabilirmisin özelden yada burdan,aklımızda bulunsun bizimde
teşekkür ederim canım,her şey yolunda gider inşAllahTabiki ki yazarım benim kullandığım clinoleic 500 mg başka markalarda var smoflipid intralipid gibi
merhaba sevindim. açıkçası yazmaya çekinmiştim çünkü bazen bir çocuğun var şükret tarzı mesajlara denk geldim.benim.
Insallah guzelim,Bağışıklık güçlendirmek için yapılıyor
Gerçekten mi inşallah rüyan doğru çıkar
Haklısın canım bizler yatak odasında bulmadık kuzuları, bu şekilde endişeli olman gayet doğal ama sen yine de kötü şeyleri getirme aklına bol bol fotoğraf çekil güzel anılar biriktir
İnsanlar hayret gerçekten sadece kendini düşünen insanlar seni kırmasın mümkünse.. herkesin mücadelesi farklı. Şükrümü de ederim olmayan 2.için çabalarım da.. neyse herkes bir değil. Anlayan insanlar da çoğunlukta☺merhaba sevindim. açıkçası yazmaya çekinmiştim çünkü bazen bir çocuğun var şükret tarzı mesajlara denk geldim.
yaş dolayısıyla artık cesaretim kırıldı da benim. senin yaşın kaç sakıncası yoksa?
kızım 12 yaşındaİnsanlar hayret gerçekten sadece kendini düşünen insanlar seni kırmasın mümkünse.. herkesin mücadelesi farklı. Şükrümü de ederim olmayan 2.için çabalarım da.. neyse herkes bir değil. Anlayan insanlar da çoğunlukta☺
Benim yaş 40 oldu senin kaçtı? Çocuğun kaç yaşında kız mı erkek mi?
kayıpların için çok üzgünüm..kızım 12 yaşında
yaşım 42 ... 7 sene önce 6 aylık doğum yaptım diğer kızım 3 gün yaşadı.. 7 senedir uğraştım 3 tane negatif tüp bebek denemem var.
güya artık bu konuyu kapamıştım ama içim gidiyor yine de...
Aslında böyle bir test yapılmadı ve bu serumun etkisi olduğuna inanmayan doktorda oldukça fazla asıl benim garibime giden şey bana biliyorsun prednol verdiler bu hap bağışıklık baskılarıci, hem bagisikligimi düşüyor hem artırmaya mı çalışıyorlar hiç anlamış değilimCanim bunu yapmaya karar verdirecek bir test falan mi yapildi sana? Diger bir deyisle, bagisikliginin guclendirilmesi gerektigini nasil anliyorlar?
İnşallah hayra alamettirEvet valla, cok sasirmistim hatta sabah uyaninca, ne alaka seni gordum ve ayrica sen oldugunu nasil anladim, yani yuzunu falan gormedigim bir insansin sonucta degil mi? Neyse, cok detay hatirlamiyorum ruyadan; ama hararetli hararetli seni telefonla ariyordum, bunu cok iyi hatirliyorum; bir de sana telefonda soyledigim sey cok iyi hissettirmisti beni, yani guzel birseylerden bahsediyordum sana. Insallah hayra alamettir
merhaba sevindim. açıkçası yazmaya çekinmiştim çünkü bazen bir çocuğun var şükret tarzı mesajlara denk geldim.
yaş dolayısıyla artık cesaretim kırıldı da benim. senin yaşın kaç sakıncası yoksa?
Aslında böyle bir test yapılmadı ve bu serumun etkisi olduğuna inanmayan doktorda oldukça fazla asıl benim garibime giden şey bana biliyorsun prednol verdiler bu hap bağışıklık baskılarıci, hem bagisikligimi düşüyor hem artırmaya mı çalışıyorlar hiç anlamış değilim
Çook sevindim. hadi bakalım hayırlısıyla inşallah önümüzdeki günlerde güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba arkadaşlar bugün kontrolum vardı rahim kalınlığı 11.6 olmuş çarşamba ilk tranfer var şu anda hastanede serum takıldı 10 saat buradayız sizlerden ne haber başlamayın burayı