Popüler Konu 40 yasından sonra anne olmaya cabalayanlar

Bizz iyiyiz canım çok şükür dün itibarıyla 2 yıl ücretsiz izne ayrıldım 2021 Mart ayına kadar evdeyim çocuklarımla iki çocuğun çıkarı için bunu yapmamız gerekiyordu

Ben kendi adıma mutluyum senin için de çok sevindim her şeyin yolunda olmasına

evinin işe yakın olması çok önemli gerçekten iyi yapmışsınız oğluşun babasıyla evde olması onu mutlu ediyordur eminim

işyerinde dinlendiğimiz bir gerçek heleki çocuklu olduktan sonra her şey gönlünce olsun çok çok mutlu olun inşallah

Tesekkür ederim canım sizde çok mutlu olun inş.2 yil ücretsiz izne ayrilmana sevindim.rahat rahat büyüteceksin öpüyorum

T tunserD12 heyecan var mı diye soracaktım ama saat geç olmuş
Yarın inşallah büyük kavuşma var! İyi haberlerini bekliyorum dualarım seninle
Al gel yavruyu hemencecik kaynaşın inşallah
Teşekkür ederim canim heyecandan cok korku var ,saat 3 de hastanede olacağız .Gelişmelerden haberdar ederim beklemede kalın

Teşekkür ederim canim heyecandan cok korku var ,saat 3 de hastanede olacağız .Gelişmelerden haberdar ederim beklemede kalın
Merhaba arkadaşlar evden telaşla çıkarken telefonu almadan çıkmışım o nedenle şimdi yazabiliyorum
Benim transfer yalan oldu , kaç saat sıkışık kaçırdım kaciracagim bekledim yattım masaya doktorla embriyog fikir degistirdi 5.gun transfer yapalım dediler gerisin geri eve geldik ama içim rahatladı desem yeridir çünkü 3.gun transferi hiç istemiyordum cuma günü aynı saatte tekrar hastaneden olacağız tabi 5.gune giden embriyo olur ise 6 tane çözüldü daha önce 5.gune hiç görememistik inşallah bu defa farklı olur ve cuma günü keyifli bir transfer yaşarım

Çok güzel haber, inşallah en az ikisi 5.güne gelir ki güvenmeseler bekletmezlersi diye düşünüyorum.

Aaa şaşırdım! Ama her işte bir hayır vardır diyelim, inşallah böylesi hayırlıdır senin için Cuma mübarek gün haydi hayırlısı bakalım

heyecanlı bir gün olmuş senin için tunser.transfer heyecanı bir başka emeklerinin karşılığını al ins. Bizde sevinelim burada

Merhaba kizlar☺NGS ye yolladigimiz 3 embriyodan 1 taneciği sağlıklı geldi şükürler olsun. sizinle paylaşmak istedim.Önümde Laparoskopi var daha sol tupumun alınması gerekiyor ama umut doluyum.Dilerim hersey yolunda gider ve en gec yaz sonu transferim olur.Bu ameliyatı olan var mı aranızda? İyileşme süreci uzun sürer mi acaba?ilk tedavimde sağolsun doktorum gerek görmemişti ama Berfu hoca tüpten Rahime sızan sıvının hem doğal gebelige hem tup bebege engel olduğunu söyledi.Korkuyorum biraz ama bunu da atlatacagim inşallah.Herkese kolaylıklar dilerim güzel gunler☺

3’de 1 harika bir sonuç tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz

3’de 1 harika bir sonuç tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim sevincimi paylaştığın ve iyi dileklerin için. senin de güzel haberlerini duyacağız inşallah çok yakında.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok sevindim adınıza Allah tamamına erdirsin evlat olsun inşallah o sağlıklı embriyonuz

Ne güzel bir haber ameliyat halkında bir bilgim yok ama tahminimce 2 ay sürer iyileşmesi

merhaba arkadaşlar ,
çarşamba günü Semra hoca ile görüştüm ve tüp bebek tedavime orada başlamaya karar verdim.Bana reglimin 21.günü lucrin 5 mg kullanmamı söyledi ve reglinin 2.günü gel dedi.Sizlere bir sorum olacak ben adetimin 2. günü gittiğimde yumurta toplama işlemi mi olacak aslında orada anlattılar ama o kadar kafam karışıktı ki hastane çıkışı hepsi gitti aklımdan birde bizden kromozon , trombofoli ve sperm testleri istediler ayrıca prolaktini tekrar yaptırmamı istediler memorial bu testler çok yüksek bildiğiniz daha uygun bir yer var mı

Hayırlı olsun kararınız. Adetin 2.günü yumurta geliştirici iğnelere başlayacaksınız. Size uzun protokol uygulanıyor. Yumurta gelişimi ve kan değerleri takip edilip yeterli büyüklüğe geldiğinde toplanacak yumurtalar.
Prolaktini kadin doğum polikliniginde devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz sağlık ocağı yapmıyor. Etrafınızda uygun bir labaratuar veya tip merkezi varsa orada da yaptırabilirsiniz. Karyotip ve trombofili için tıbbi genetik bölümünden randevu alıp devlette yaptırabilirsiniz ama ters birine denk gelirseniz arıza çıkarabilir. Biz Haydarpaşa NEAH de yaptırmıştık 2 yıl önce . Doktor çok iyiydi ve bi çok kişiyı de yönlendirmiştim ama sonra burda yapılmıyor artık demişler. Bezmialemde yaptıranlar oldu ama biraz geç çıktı sonuçları. Bizimki 3 haftada çıkmıştı. Sperm testini dışardan kabul etmiyorlar. Zaten fiyatı da dışardan çok farklı değil ve çok ayrıntılı bakıyorlar. Prolaktin için de benim dışarda verdiklerim biraz yüksek çıkıyordu o nedenle bi kaç defa memorialda yaptırdım ve orda normal çıkıyordu. 60 tl civarında olması lazım fiyatının da.

İyi çok şükür işte idare ediyoruz. Ufak tefek rahatsızlıklar oluyor ama büyük bir sıkıntı yaşamadım elhamdülillah. Geç cevap verdim kusura bakma teşekkür ederim sorduğun için. Diğer arkadaşları ben de merak ediyorum. Sen de iyisindir inşallah

Cevabınız için çok teşekkürler.çok makbule geçti , açıkcası ben bu igneleri yapıp hoppp transfer olucak diye aklımdan geçiriyordum o kadar kolay değilmişş

Cevabınız için çok teşekkürler.çok makbule geçti , açıkcası ben bu igneleri yapıp hoppp transfer olucak diye aklımdan geçiriyordum o kadar kolay değilmişş
Bir hafta on gün gibi sürüyor daha geç ve erkende olabilir kişiye bağlı iğneleri her gün aynı saatte yapacaksınız ve en az 2 günde bir kontrol olacak yumurta sayısı, tedaviye cevabı ve büyüklükleri kontrol edilecek. Kontrole gittiğiniz günler kan alımı da var ona göre iğne dozu veya ek bir ilaç olacak mı size cepten mesaj atılacak. Kan alımı ve ultrasona göre yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi verip 36 saat içinde toplama yapılacak. Hayırlı olsun şimdiden

lucrini kullanırken mi gideceğim 2 günde bir kontrole yoksa regliden sonra mı? aradım fulya hanımı bilgileri tekrar almak için 6 dan sonra arayacaklarmış..umarım hepimiz için hayırlısı tez zamanda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…