40 yaşımın hikayesi...

evet gece beşte ben aralık anneleri topiğinde gördüm seni bende gece gece uyanıyorum.az dolaşıp yeniden yatıyorum.
evet gerçekten de bu uğurda çok yoruldum. yıprandım eşim bile diyorki hamile olmadan önce yüzün hiç gülmüyordu. çok şükür çabalarımın mükafatını gördüm. rabbim isteyen herkese verir işallah.bu arada söylemeden geçemiycem süslerini çok beğendim. ben de özenle almak istiyorum kuzuma.aralık annelerini takip ediyorum ender olarak yazsamda okuyorum:) senin de allah oğluşlarına uzun ömürler versin canım.

evet canım çok dua ettim. halen daha olmayanlar için de ediyorum.rabbim cümlemize akıllık sağlıklı evlatlar nasip eder işallah.

Diğer yazılarını okuyup onlara yazdım ama bu yazını şimdi görüyorum o yüzden de geç yanıtlıyorum özür...Ben ocak ayında o çoook zor rahim filmini çektirmiştim ve sonuç çok iyiydi hiç bir problem yoktu.DEhea yı da yine 3 ay önce sadece 1 kutu kullandım.Her gece 3 er tane içtim,bahçeci bir arkadaşıma önermişti ben de kendiliğimden alıp içmiştim.maydonoz süt ise sadece yumurtlama günlerinde belki işe yarar diye kendimce uyguladığım bir yöntem belki işe yarar diye.bal polen incir kürü ve hayıtı şimdi yapıyorum zaten.Şu dehea yı yine alıp içsem mi acaba,ama bu ay yani eylülün 5i gibi tedaviye başlıycam 15 günden az bir süre kaldı bu saatten sonra bir işe yaramaz artık diye düşünüyorum.en büyük umudum bu ay var olan 3 yumurtamla kendiliğimden hamile kalmak.Neyse zaten mücadele devam ettikçe ben sizlere yazıp durumu anlatıcam umarım rahatsızlık vermem sevgiler...

aamin canım , inşallah hepimiz .. çok güzel şeyler ya özenmek , onu özenle böyle cıvı cıvıl karşılayacak olmak , hele senin ki ilk ve nelerle gelen bir ilk gebelik , heyecanını burdan hissediyorum sanki gel mutlaka ara ara en azından , ben de çok aktif değilim aslında ama gelmediğini anlıyorum bu nadir giriş-çıkışlarımda bile

canım bende hıkayenı okurken aglıyorum.

Son gıttıgı porof banada sıfır folıkul olan yumurtam oldugunu ve hıc bır sansım olmadıgını soyledı. Cok agladım Tek sansın donasyon dedı. Ama benı takıp eden doktorum ıse cıkmamıs candan umıt kesılmez dedı. ve tedavım uzun protokol ıle basladı. 25 agustos'da kontrola gıdıcem sanırım kıst falan yoksa hormon ıgenlerıne baslayacak (tabı yumurtam varsa) cok heyecanlıyım ve dıger doktorum soyledıklerınden sonra aslındacok korkuyorum ve ümitsizim. Ama senın hıkayen bana ümit verdi. sıfır folıkul demısler sana da ama dunyalar tatlısı kızın gelmıs.. Allah bagıslasın .Allah bu mubarek gunlerde bana da ısteyen herkesede nasıp etsın...Sevgıler

inanki her dakka aklımda her an heyecanlanıyorum. her alalhın günü gün sayıyorum. haftalar geçtikçe mutlu oluyorum. elbette bebek bekleyen herkes aynı heyecanı duyuyordur ama ben bi gün anne olacağıma gerçekten ümidim yoktu. çok şükür verene.
evet gelmem lazım topiğe zaten ne alcaz hangi marka alcaz tecrübeli arkadaşlardan yararlanacağız:)

boşver onları canım sen eğer rahminde tüplerinde sorun yoksa bigün sağlıklı yumurtaya denk gelirsin mutlaka. önemli olan doktorların senin bir sorunun olup olmadığını doğru teşhis etmeleri. benim de şubatta hiç folükülüm yoktu martta bir tane vardı ona da büyümemiş dedi doktor daha takibe gelmene gerek yok bu ay için dedi reglimin 12. günü 8 mm di düşün. meğer o büyümeye devam etmiş ve 21. gün çatlamış. şimdi kızım teyzesi:) işte bol bol dualar et sağlıklı beslen ne içilecekse yenecekse ye takdiri de allaha bırak olacak işallah...

tedavine 15 gün kaldıysa elbette deheaya gerek yok şimdilik. tedaviden en az2 ay önce içilince oluyor ben de toplamda 2 kutu bitirdim ama üstüste değil birini geçen sene temmuzda diğerini bu sene şubatta.ve ilk seferde en iyi yumurtanın 3 .ayda olduğunu gördüm.2 içişimde sonucu görmeden hamile kaldım ama arkadaşımın da üç ay sonra baya yumurtası çoğalmıştı. bakalım bir tedaviye daha başla inşallah başka bişiye gerek kalmadan gelir bebeğin...

Canım ne güzel yazmışsın hikayeni,inan ağlayarak okudum,bu kadar çaba bu kadar sabır sonuçsuz kalamazdı zaten,sabrından ve azminden dolayı seni kutluyorum.Rabbim bebişinle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir hayat versin size,mutluluğunuz daim olsun.Senin yazdıklarını okuyunca kendimi kötü hissettim yaa,ben hiçbirşey yapmadan öyle oturuyorum.Doktorum dhea verdi,ilk on gün bir tane sonra iki adet iç dedi.Ben korkumdan sadece günde bir tane içiyorum,birde doktorumun verdiği fsh düşürmrk için bir hap kullanıyorum.Bir de kabuk tarçın çayı yapıp balla karıştırıyor ve iki gündür onu içiyorum.Sadece bu kadar, ama ne yapayım devam edemiyorum.Elimden bu kadarı geliyor,inşallah bu da çare olur da biz de bebişlerimize kavuşuruz,lütfen dua et hamilelerin duaları kabul olurmuş,bu arada kandilin mübarek olsun,sevgiler,öptüm

teşekkür ederim canım. darısı başına. ama zorda olda gerekeni yapacaksın. ben deheayı günde üç içtim .
20 ayım hep mücadeleyle geçti gerçekten rabbim de yüzüme güldü. hiçbir çaba karşılıksız kalmayacak eminim. inan dün gece herkes için dua ettim rabbim kabul eder işallah.bigün mutlaka kavuşacağınıza inanıyorum. allah yardımcınız olsun.

Canım ya birşey soracağım sana şu safran tabletini herkes kullanıyor mu?Benim rahim duvarının kalınlığı iyi ,yumurta kalitesi de fena değil,sorun rezerv azlığı,ancak 1-2 yumoş oluyor,onlar da allaha şükür sorunsuz dölleniyor,eşim de de bir problem yok,acaba bu tablet işe yarar mı? Sevgiler

bence kullan faydasını göreceksin canım. sevgiler...

Selam yağmursesi
Safran için bakırköyü aradım.Sanırım birkaç çeşit safran varmış.Ben ankaradayım tel.ile aramıştım.Bana önce ömer bey görsün ona göre alın dedi.Bayan bayramsonrası aramamı istedi.Bu ay zaten preseed aldım.2 hafta sonra adet tarihim.Safranın yan etkisi var mı?Biryerlerde sanki fazlası mı zararlı yazıyordu.Gerçi öyle olsa safranboluda kanser olayları çok görülürdü sanırım.Bir dahaki ay eğer hamile kalmazsam bakırköye gitmeyi düşünüyorum.Birde CoQ10 kaçlık kullanmıştın?

merhaba, ben de sizi epeydir takip ediyorum. ben de yazını gözyaşlrıyla okuyanlardanım...tekrar tebrikler..

benim de fsh ve rezerv azlığı problemim var. yaşım 33 ,adetim gayet düzenli olmasına rağmen fsh değerim bu sene, bir kereliğine 15çıktı... biz 5 senedir bebek istiyoruz.
....2 başarısız aşılama
....2 başarısız tüp bebek denemesi: 1. cisi 7 folikül 1 yumurta 1 embriyo ve embriyo transfere gelemedi (2009 ekim)
2. cisi 3 folikül 2 yumurta ve yumurtalar olgunlaşmamış İPTAL (2011 ağustos)

fsh değerinden sonra yani son tüp bebek denememden sonra, rezervimin azaldığını söylediler...ben de buradan araştırmaya başladım...sizi takip eder oldum...:)..önerileriniz mantığıma çok yattı...

BANA DA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?SORULARIMI İZNİNİZLE SIRALAMAK İSTİYORUM....

1)..."DHEA "KULLANMAK İSTİYORUM, DOZUNU NEYE GÖRE AYARLAMALIYIM...(anatoliada pek tavsiye etmemelerine rağmen)

2)...."DHEA" YI HANGİ MARKA ALMALIYIM

3)..."DHEA" YA TEDAVİDEN NE KADAR ÖNCE BAŞLAMALIYIM VE NE ZAMAN BIRAKMALIYIM..(yani adetliyken mi başlanmalı, tedavi sırasında da kullanmalı mıyım?) BiR DE BU ÜRÜNLERİ KULLANIRKEN HAMİLE KALIRSAM ZARARI VAR MI ACABA?

4)..."DONG GUAİ VRA" KULLANMALI MIYIM DHEA YETERLİ Mİ?...ikisini birlikte mi kullanacağım..NE GİBİ BİR ETKİSİ OLUR? NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMALIYIM?

5)..."L' ARGİNİNE" DEN BAŞKA AMİNOASİT KULLANDINIZ MI?..BANA DA ÖNERİR MİSİNİZ?

6)...BUNLARIN DIŞINDA "Q ENZİM 1O", "FOLİK ASİT", "OMEGA 3,6,9", "BAL POLEN GİNSENG KARIŞIMI" , KEFİR ,E VİTAMNİ, B 12 , SELENYUM KULLANIYORUM....DİĞERLERİYLE BİRLİKTE KULLANMAMIN BİR SAKINCASI YOK DİYE BLİYORUM. DOĞRU MU SİZCE?

UZUN GELMİŞ OLABİLİR, BU SİTEYE ARTIK GİRİYO MUSUNUZ BİLMİYORUM AMA...DRUM EKİMDE TÜP BEBEK İSTEDİ...BİR AN ÖNCE KARAR VERMELİYİM...KÜRLER Mİ? TÜP BEBEK Mİ?...ŞİMDİDEN ÇOOOOOOOOOKKKK TEŞEKKKÜRLER....

merhaba, ben de sizi epeydir takip ediyorum. ben de yazını gözyaşlrıyla okuyanlardanım...tekrar tebrikler..

benim de fsh ve rezerv azlığı problemim var. yaşım 33 ,adetim gayet düzenli olmasına rağmen fsh değerim bu sene, bir kereliğine 15çıktı... biz 5 senedir bebek istiyoruz.
....2 başarısız aşılama
....2 başarısız tüp bebek denemesi: 1. cisi 7 folikül 1 yumurta 1 embriyo ve embriyo transfere gelemedi (2009 ekim)
2. cisi 3 folikül 2 yumurta ve yumurtalar olgunlaşmamış İPTAL (2011 ağustos)

fsh değerinden sonra yani son tüp bebek denememden sonra, rezervimin azaldığını söylediler...ben de buradan araştırmaya başladım...sizi takip eder oldum...:)..önerileriniz mantığıma çok yattı...

BANA DA YARDIMCI OLURMUSUNUZ?SORULARIMI İZNİNİZLE SIRALAMAK İSTİYORUM....

1)..."DHEA "KULLANMAK İSTİYORUM, DOZUNU NEYE GÖRE AYARLAMALIYIM...(anatoliada pek tavsiye etmemelerine rağmen)

2)...."DHEA" YI HANGİ MARKA ALMALIYIM

3)..."DHEA" YA TEDAVİDEN NE KADAR ÖNCE BAŞLAMALIYIM VE NE ZAMAN BIRAKMALIYIM..(yani adetliyken mi başlanmalı, tedavi sırasında da kullanmalı mıyım?) BiR DE BU ÜRÜNLERİ KULLANIRKEN HAMİLE KALIRSAM ZARARI VAR MI ACABA?

4)..."DONG GUAİ VRA" KULLANMALI MIYIM DHEA YETERLİ Mİ?...ikisini birlikte mi kullanacağım..NE GİBİ BİR ETKİSİ OLUR? NE ZAMAN KULLANMAYA BAŞLAMALIYIM?

5)..."L' ARGİNİNE" DEN BAŞKA AMİNOASİT KULLANDINIZ MI?..BANA DA ÖNERİR MİSİNİZ?

6)...BUNLARIN DIŞINDA "Q ENZİM 1O", "FOLİK ASİT", "OMEGA 3,6,9", "BAL POLEN GİNSENG KARIŞIMI" , KEFİR ,E VİTAMNİ, B 12 , SELENYUM KULLANIYORUM....DİĞERLERİYLE BİRLİKTE KULLANMAMIN BİR SAKINCASI YOK DİYE BLİYORUM. DOĞRU MU SİZCE?

UZUN GELMİŞ OLABİLİR, BU SİTEYE ARTIK GİRİYO MUSUNUZ BİLMİYORUM AMA...DRUM EKİMDE TÜP BEBEK İSTEDİ...BİR AN ÖNCE KARAR VERMELİYİM...KÜRLER Mİ? TÜP BEBEK Mİ?...ŞİMDİDEN ÇOOOOOOOOOKKKK TEŞEKKKÜRLER....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…