- 14 Mart 2010
- 1.216
- 44
-
- Konu Sahibi yagmursesi
teşekkür ederim canım. amin. işallah tez zamanda rabbim size de versin. olmayanlara da var allahım diye hep dua ediyorum.yazınızı okurken mutluluğunuza ortak oldum.......Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak nasip etsin.......İnşaallah benim gibi bebek bekleyenlerinde yüzü güler.......
teşekkür ederim. darısı isteyen herkesin başına işallahhhne güzel anlatmışsın hiç sıkılmadan okudum hikayeni tabi mutlu sonla bitmesi ayrı güzel. rabbim kucağına almayı da nasip etsin.
rabbim seni bekletmeden evladına kavuştursun işallah.ama senin yaşın genç ona göre kendini kasma hiçç daha çokkk zamanın var.işallah mutlu sona kısa zamanda kavuşursun.hikayeni okurken gerildim ama sonunda kızım olacak teyzeleri deyince koptum,20 dakikadır ağlıyorum.35 yaşındayım,bende seninle aynı yollardan geçiyorum ve aynı mutlu sonu yaşamak isityorum...allah kucağına almayı nasipetsin..
çok şükür allahıma binlerce kez şükürler olsun olumsuz bişi yok. senin bebekler de iyi maşallah. rabbim isteyen herkese nasip etsin.yagmursesi nasılsın? bayadır görüsemedik masallah bayada olmusuuz 5 aya birsey kalmadı benim 21 temmuz da kontrol var .simdi den gün saymaya basladım .hersey yolunda mı?var mı bir sıkıntın .kızlar bugun cuma Allah hepinizin yüzünü güldürsün ......
işallah tez zamanda hikayeni yazmak nasip eder rabbim sana...yağmurun sesi tebriklerağlattın benide.... bende çok zor bir haldeyim genetik sorunum var 30 yaşındayım 6 yıllık evliyim bir sürü düşüğüm var ne acılar yaşadım....olursa bir mucize olucak...arkadaşlar bütün güzel dileklerinize amin diyorum Allahın mucizeleri kudretindendir...bende hikayemi yazmak istiyorum artık.......... ne olur Allahım izin ver....
rabbim yüzünü güldürür işallahhh. ben de biliyorum seni yumurta rezervi az olanlar topiğinden. bak iki ay sonra başlayacaksan aç karna sabah akşam hayıt bir de bir kutu dehea içmeni öneriyorum. rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.günaydınlar kızlar yagmur düş allahım mutlulugunu daim etsin tanıyorum sizleride düş beni bilir
dr lar çok acımasız inanın ya benim yaşadıklarımda ayrı bir hikaye inş. bende birgün yazarım mutlu son olsun ama snu sizinki gibi
daha 2 hafta önce gittigim dr yüzüme fsh yüksek fazla umutlanma biliyorsun durumunu degilmi dedi ama ben tınmadım içimden bu kadın gerizekalın buna inat dogracagım dedim inş. olacak inanıyorum 2 ay sonra başlıyorum
yavrunu sag salim kucagına alırsın işallah çok duygulandırdın benii bende 16 haftalık hamileyim ögleden sonra muayeneye gidecegim Allah hepimizin yardımcısı olsun